0.3 ⌨ luke

615 46 0
                                    

luke, joannah'nın kız arkadaşına yaptığı aptal makyaj videosunu izlerken istemsizce güldü. o an, bir gün o da kız arkadaşına böyle sersem bir makyaj yapıp bunu kaydetmek istemişti. videoyu kapattıktan sonra anasayfaya döndü. tam o sırada gözüne tavsiye edilen videolarda bir kız takıldı. sarışın kızın yanında, favori youtuber'ı joannah evans duruyordu. videonun ismine baktı. amerikan aksanı vs ingiliz aksanı.

omuz silkerek videoya tıkladı ve video hızlıca dolduğunda başlat butonuna tıkladı.

''hey!'' diyerek gülümsedi sarışın kız. videoyu yükleyen kullanıcı isminden kızın isminin gabriella sanchez olduğunu görmüştü. ''bugün yeni bir şeyler deneyelim dedik. bu joan,'' joannah'ı işaret etti. ''henüz sadece iki gün önce ingiltere'ye geldi. ve onu duyduğumda, aksanının farklılığı bana bu videoyu yapma fikrini verdi.''

joannah sırıttı. ''aksanım onu deli ediyor.''

gabriella, önüne düşen bukleden bıkmışcasına onu geriye ittirirken onu dirseğiyle dürttü. luke, yüzünde istemsizce oluşmuş gülümsemeyi fark ettiğinde onu hemen yok etti. ''birkaç kelime kartı hazırladım,'' diyerek açıklamaya devam etti gabriella. mavi gözleri heyecanla parlarken elindeki kartları bir arada tutmaya çalışıyordu. ''pekala, başlıyorum.'' boğazını temizledi. ''renk.'' joannah, gülmemek için dudaklarını birbirine bastırırken onu tekrar etmişti. ''neden son harfi okumak istemiyorsun?'' diye sordu ona, jöleli görünmesine rağmen alnına düşen saç tutamını geriye iterken.

''okuyorum,'' diyerek kaşlarını çattı gabriella.

joannah daha fazla dayanamayarak sırıttığında, gabriella ona kötü bir bakış atmıştı. ''neden gülüyorsun, joan?''

gülmeye son verdiğinde, elini bir şey yokmuş gibi iki yana sallamıştı. ''yok bir şey. sadece farklı bir telaffuzunuz var.'' gabriella göz devirdi.

''ırkçı olma!'' diye bağırdı, dalga geçtiği kaşlarını çatmasına rağmen gülmemek için kendini sıkmasından belli oluyordu.

joannah, ona bir öpücük gönderdi. eğer az önce onun kız arkadaşına yaptığı makyaj videosunu izlememiş olsaydım muhtemelen ikisini bir çift olarak görebilirdim diye iç geçirdi luke.

normalde böyle şeyleri youtube'da izlememesine rağmen, video bittikten sonra gabriella'nın sayfasına girdi ve sarışın kızın kendisine yaptığı bir makyaj videosunu açtı.

''tekrar merhaba!'' diye selamladı gabriella, yüzüne bir gülümseme eklerken. ''bugün sizlere günlük makyajımı öğretici bir şekilde anlatmaya çalışacağım,'' kıkırdadı. ''umarım yararlı olur ve beğenirsiniz.''

kullanacağı ürünleri gösterdikten sonra, güzel yüzüne yapması gerekmese de kapatıcıyı sürüp yaymaya başladı. luke, onun yüzündeki tüm küçük kusurlarını incelerken, yine de nasıl bu kadar güzel göründüğüne şaşırdı. gerçekten etkileyici bir kızdı ve üstelik makyaj yaparken sağ gözünde daha az kirpik bulunmasıyla dalga geçebiliyordu. nedeninin küçük bir çocukken su çiçeği hastalığını geçirmiş ve o küçük kırmızı beneklerden tekinin göz kapağında çıkıp kirpiğini düşürmesinden dolayı olduğunu açıklamıştı. yine de luke, onun mükemmel olduğunu düşündü. kendisiyle barışık, iyi bir espri anlayışı olan bu sarışın kızı bir an için tanımak istedi. ve sonra düşündü, neden olmasındı ki?

video sona erdiğinde, ona küçük bir yorum bırakmak istedi. çoğu izleyicisinin yorumunu cevaplıyordu ve belki onunkini de görürdü.

hey diye yazdı ancak hemen sonra geri sildi. çok fazla samimiydi.
merhaba, bir süre düşündü. ne demeliydi ki? ayrıca yorumların neredeyse hepsi kıza aitti. yani, eğer buraya bir yorum bırakırsa bu garip görünmez miydi? hangi erkek bir makyaj videosu izlerdi ki?

öyleyse, bunu da esprili bir şekilde dile getirmeliydi.
umarım dünyadaki makyaj videosu izleyen tek erkek ben değilimdir. bu işte yetenekli görünüyorsun. bana da yapar mısın? dalga geçiyorum
yazdığı yorumu birkaç defa okudu, içine sinmese de gönder butonuna tıkladı.
bu kız, ingiliz aksanının ona ilk defa sevimli görünmesine neden olmuştu.

▶ youtuber ⚥Where stories live. Discover now