1.5 ⌨ luke //end

426 27 1
                                    

artık bunu yapamıyordu.
her şey o kadar ileri gitmişti ki, söylediği bu aptal yalanın daha fazla devam etmesini istemiyordu. ona itiraf edecekti, her şeyi. ismi hakkında söylediklerini. ancak hiçbir zaman kendisi hakkında yalan söylememişti. o hep kendi gibi davranmıştı. duyguları ve hayatı hakkında ona hep dürüst olmuştu. sadece güzel bir başlangıca ihtiyacı vardı, plansız ve özel bir başlangıca. o da öyle yapmıştı. ama o, gabriella'nın aslında var olmayan bir adama da aşık olmasına sebep olmuştu.

robert bradley.

luke, gabriella'nın kardeşi mike ve favori youtuber'ı joannah evans'la tanışmıştı, ancak ona favorisinin olduğunu söyleyerek her şeyi mahvetmek istememişti. sadece doğru zamanlamayı kolluyordu.

gabriella sıkıntıyla inlerken kendini yatağının ucunda bulunan kanepeye attı. ''aklıma hiçbir lanet konu gelmiyor, luke. en son güncellediğim videoyu koyalı çok oldu ve hala bir gelişme yok.'' elleriyle yüzünü kapattı. luke, onun ağzına argo kelimeyi hiç yakıştıramamıştı, yine de bunu kullanmasının sebebinin stresli olmasından dolayı olduğunu biliyordu.

''belki de şu klasik erkek arkadaşa makyaj videolarından birini yapabilirsin? yani, bence eğlenceli olabilir. yüzümü bunun için mahvetmene izin verebilirim,'' diyerek sırıttı luke.

''bunu yaptım. yani, erkek arkadaşım değildi ama aynı şey sayılır,'' kanepede gerinerek kollarını başının altında birleştirdi.

''ama ben erkek arkadaşınım. ayrıca bir fikrim daha var, sen bana makyaj yaparken, aynı zamanda ben de sana yapacağım ve ikimiz de bitirene kadar ayna kullanmayacağız. nasıl fikir?''

gabriella'nın yüzünde küçük bir gülümseme belirdi ve bu gülümseme aşama aşama büyüyerek bir sırıtışa dönüştü. ''tanrım robert!'' diyerek kanepeden kalkıp luke'un üstüne doğru atladı ve kollarını boynuna doladı. ''sen bir dâhisin, seni seviyorum!''

''ben de seni seviyorum, bebeğim,'' diye mırıldanarak dudağına kısa bir öpücük bıraktı. gabriella ayağa kalkıp makyaj malzemelerinin hepsini kanepenin üzerine boşalttı. mike, artık stephanie'yle randevuya çıktığı için artık onun kameramanlığını falan yapmıyordu. bu yüzden kamerasını alıp, duvara asılı duran rafın içinden kalın bir kitap seçti. kamerayı kitabın üstüne bırakıp, kitabı yatağın üstüne koydu ve önüne çömeldi. ''bu video öncekilerden biraz amatör olacak, çünkü kamera tek bir açıyla bize bakabilecek, ama her neyse.'' gülümsedi ve başını kaldırıp, yatakta oturan robert'a döndü. ''hazır mısın?'' robert, yüzündeki büyük gülümsemeyi engelleyemedi. kameranın üstündeki başlat tuşuna basarak videoyu başlattıktan sonra luke'un yanına oturdu. ''uzun bir süreden sonra tekrar merhaba!'' diyerek gülümsedi gabriella. ''bugün, gerçekten bir erkek arkadaşımla birbirimize makyaj yapıyoruz videosu yapıyorum. bu robert.'' yanındaki sarışın çocuğu işaret etti. ''çok sevimli, değil mi? ama ona ben sahibim.'' kıkırdadı. luke,onun kendisini 'benim' diye çağırmasından hoşlanmıştı.

makyaj malzemelerini getirmek için ayağa kalktı ve luke'un kullanacağı ürünleri eline tutuşturup tekrar yanına bağdaş kurdu. ''ayrıca,'' diye ekledi kameraya dönerek. ''makyajlarımızı bitirene kadar aynaya bakmayacağız.'' neşeyle gülerken, ilk defa böyle bir şey yaptığı için heyecanlıydı. luke'un çok güzel bir yüzü vardı, ve doğruyu söylemek gerekirse, makyaja da uygun sayılırdı.

''önce ben başlıyorum,'' diyerek kapatıcıyı luke'un suratına sürüp işaret parmağıyla yaymaya başladı. luke, gözlerini şaşı yaparak onu güldürdüğünde, ona durması için şakayla vurmuştu. kapatıcıyı işi tamamlandıktan sonra luke'a uzattı. luke, kapatıcıyı sadece göz altlarına ve çenesine sürdüğü için gabriella artık bir hayaleti anımsatıyordu. luke ve kendisi için iki tane far fırçası alıp birini luke'a uzattıktan sonra büyük, içinde her ton renk bulunan far paletinin kapağını açtı.

▶ youtuber ⚥Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin