5. Kapitola

17 1 0
                                    

Len pre ujasnenie to hore je potom Nell😉

Po pár sekundách sme vrcholili, na čo som ešte raz zakričala jeho meno a v tom som počula ako môj učiteľ telesnej búcha na dvere.

Už som videla ako sa kľučka pohybuje smerom nadol a vedela som že toto je náš koniec!!!!

Snažila som sa čo najrýchlejšie cez seba niečo prehodiť aby som tu len tak nestála úplne nahá, ale tak čo stihne človek urobiť za 3 sekundy kým sa otvoria dvere?

Keď už bola kľučka úplne dole tak som si na seba akurát dala tričko. Na moje počudovanie sa dvere neotvorili a ja som sa s údivom pozrela na Chrisa ktorý sa len uškrnul.

,,Také menšie opatrenie" povedal so smiechom.

Vieš o tom že si neodolateľný keď sa smeješ a uškŕňaš a robíš všetky tie svoje grimasy? Prsné toto som mu chcela povedať.

Na miesto toho som sa len zapýrila.

,,Oukis myslím že by som mal asi čo najrýchlejšie vypadnúť von oknom aby si to mohla učiteľovi vysvetlit" ,,Č...Č.....Čo!?!? To nemyslíš vážne, to ma v tomto chces nechať akože samú?!"

,,Ale kľud babe, veď ty to zvládneš, ja ti verím" povedal s úsmevom na perách.

,,Vieš čo strať sa, len si ma obyčajne využil ty prasa odporné" potichu som zakričala (predsa len nezabudnime že pred dverami je rozzúrený učiteľ).

,,Aj ja ťa milujem babe" dodal s úškrnom, ale než som mu stihla na to čokoľvek povedať už ho nebolo.

A tak to ostalo na mne. Obliekla som sa a pomaly som podišla k dverám a odomkla ich. Asi v sekunde sa na mňa navalili dvere a dnu vnikol učiteľ.

,,Čo tu pre Boha robíš Nell?! Počul som ťa kričať meno Chris asi až na koniec telocvične!" zvrieskol. Ja som sa len pozerala do zeme.

,, Tak vysvetlíš mi to už?!"

,,No Chris mi proste zobral topánku"

,,Ale veď topánky máš na nohách" nenechal ma odpovedať.

No a teraz mi mysli ty nadržaná krava! Čo povieš tomu debilovi čo sa hra že vie čo je to pohyb?! To svedomie mi nikdy nedá pokoj.

,,Halooo" vytrhne ma z myšlienok.

,,No....ja....on.....ukradol mi topánku a tak som po ňom zakričala a chytila som ho, topánku som si zobrala a teraz ju mám na nohe" povedala som odhodlane.

,,A ako sa dostal k tvojej topánke keď si ju mala na sebe?" spýta sa neverčivo.

,,Keď som na WC som rada vyzutá" zaklamem.

,,Och tak, tak na to si odvykni lebo ak sa niečo podobne stane ešte zať ideš za riaditeľom." Povie pohŕdavo.

,, Áno, samozrejme, chápem" vykokcem zo seba.

—————

Hneď ako som prišla domov volala mi Zoe. Nevedela čo si má obliecť, asi tak ako ja. Nejako sme to vyriešili a povedali sme si že ona si zoberie čiernu áčkovú sukňu s červeným crop-topom. A ja som si zobrala tmavo-modrú minisukňu s bielou blúzkou, ktorá ma obrovský výstrih.

Blúzka je aj mierne priesvitná a preto som si dala pod ňu čiernu podprsenku, tu som zladila s čiernymi tangami.

Predsa len malo to byť naše "poprvé" spolu s Oliverom. Pre neho to bude po prvýkrát vôbec. On si o mne mysli presne to isté, ale mi všetci vieme že to nie je pravda.

Dnes sa to dokonca stalo znovu. V šatni na zemi a vyrušil nás môj učiteľ telocviku. Aké romantické.

—————

Na párty (alias Oliverovu meninovú oslavu) som dorazila spolu so Zoe a Oliverovi som povedala že sa tam stretneme. A tak sa aj stalo.

Hneď ako som prišla pri dverách ma vítal Oliver. Na privítanie mi dal vášnivú pusu, ktorú všetci videli a dokonca sa na nás pozeral aj Chris.

Keď som po našom bozku začala opäť vnímať, Chris len pretáčal očami. Asi sa mu to zdalo nechutné, ale veď nech, mňa to nezaujíma.

Okolo desiatej sa uskutočnil akýsi "prípitok". Aj keď neviem či sa to tak da nazvať.

Predsa len väčšina ľudí bola už opitá, čiže už viac menej ani nevnímali.

Po prípitku sa zase začala zábava.

A začalo to vyzerať čím ďalej, tým viac zaujímavo.

Prepáčte že mi to trvalo tak dlho, ale nemala som chuť ani čas písať. Taká nudná kapitolka, ale celkom dôležitá. Tak čo hovoríte zatiaľ na párty? V budúcej kapitole pokračuje😄

Lele❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 04, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

American dreamWhere stories live. Discover now