Cine sunt eu?

13 1 0
                                    

Annie ramasese uimită când a văzut puterile mele... A spus ca ar cam fi timpul sa aflu cine sunt eu.
-Pai... Sa auzim... Cine imi sunt parintii, ce creatura supranaturala sunt, unde m-am nascut? Vreau sa stiu totul!
-Usor... Sa o luam cu începutul. Tu esti un elf al luminii si al întunericului. Mama ta, Leah, e un elf al luminii... Iar tatal tau, James, un elf al intunericului... El era print in Regatul Curcubeului, acolo unde te-ai nascut tu. Parintii lui au pierit in urma unui razboi, iar James a devenit rege. Acesta a cucerit-o pe Leah, sora mea... a facut-o sa se îndrăgostească de el, apoi a cerut-o in casatorie... Erau un cuplu minunat... Defapt inca sunt. Un rege si o regina... Cat de frumos...
-Traiesc? Unde ii pot gasi? Unde e acel regat colorat sau cum ii spui tu?
-Regatul Curcubeului... Da traiesc. Si inca se afla acolo... Dar prizonieri... Reluam de unde am ramas... Părinții tatalui tau au murit in razboi, tatal tau a devenit rege si... a fost infrant si inchis... Eu am fost salvarea ta.... Bunicii din partea mamei tale, adica parintii mei nici nu au stiut o perioada de existenta ta, dar au aflat... Armatele lui Zayn, cel care ne-a ruinat pe toti, au mers si la ei acasa cu scopul de a alfa ceva despre tine. Dar nu am scos o vorba. Acum si ei sunt inchisi... Zayn a luptat si cu mine. Acesta crede ca am pierit, asta doar fiindca am disparut din regat. Asa ca nici prin cap nu ii trece ca tu esti in grija mea. Stii care e chestia?
-Care?
-TU!
-Ce eu?
-Tu esti singura care poate sa il distruga pe Zayn!
-Incredibil... Ce viata am.... De ce eu?
-Tu ești mica mea raza de soare ce trece printr-un nor negru si ajunge in sufletele oamenilor....de aia
-Asta vine de la mama, elf al luminii si de la tata, elf al întunericului?
-Dap...in cazul asta... Leah e raza de soare, iar James e norul negru.... Iar tu esti mostenitoarea de drept a tronului!
-Eu voi apara tinutul cu prețul vietii mele!
-Iar David te va ajuta... Am impresia ca voi veti forma o pereche de neinvins... Indestructibila... Simt o legatura imensa intre tine si el! Atat sufletește, cat si cea dintre puterile voastre.
-Daa... David e un om minunat... Abia astept sa ne intalnim iar.

Spre neștiutTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon