Bölüm 6

66 6 4
                                    

Sevgili günlük ;

Yaklasik iki haftadir Koredeyim ve ailem yeni anladı Diyarbakirda olmadigimi. Bu arada yardimci aldim. Ki Tae ismi. Yakisikli bir cocuk ama kucuk herhalde vardir bir 18 yasinda. Neyse Ken canım benimi bir türlü goremiyorum o kadar mesgul ki bir türlü ona ulasamiyorum. Ama gunun birinde inaniyorum ki bulusacagiz. Ve o gun benim en guzel gunum olacak. Buna gercekten de inaniyorum. Dukkanimi arkama alip selfie cektim ve instagrama attim harita da ekledim bakalim Ken gorecek mi? Merakla bekliyorum.

Sabah erken saatte uyandım. Uzerimi degistirip mutfaga indim. Yemekleri yapmaya basladim. Zaten rutinlesmeye basladi diyebilirim. Sabah kalk yemek yap musterilerle ilgilen eve git dus al gunluk yaz yat.Buraya geleli beri yaptigim baska bir is yok. Iki saatte yemekleri halledip oturdum dukkanin onunde. Telefonumdan Kacak Gelinleri açıp izlemeye başladım. Cok guzel bir dizi ya ozellikle de şu Sebnemin ki neydi adi ya her neyse o cok tatlı :)

Muzigi de cok hoş

En son hangi filmi seyrettin ben var mıydım içinde sevgilim

Ben esas kiziydim hikayenin sende prensi romantik komedimin

Ayrilik kesildi filmin ilk yarisinda ikinci yari gelir diye ama ben bekledim bu salonda cebimde hayal kiriklarimla..

Iste dizimi bitirdim bu sirada Ki Tae geldi.Musterilerde doldurmaya basladi zaten dukkani. Vayss bu ne ya yine ayni rutin şeyler başlıyor hadi hayırlısı.

Gercekten de bazen düşünüyorum bosuna mi geldim buralara kadar belki istemedigim bir evlilik yapacaktım beni sevmeyen benim de sevmedigim biriyle evlenecektim ama ne bileyim evimde yurdumda olacaktım ve iyi bir gelecekle çocuklarım olacaktı. Beyza diyan da seni 30 una gelmis biri zannedecek ama ben 22 yasindayim. Yani daha var.

Musterinin bastirma saati bitti biz de Ki Taeyle bir şeyler yiyelim ama degil mi aciktik.

Kalan yemeklerden de yemek hic istemiyorum. Actim dolabi icinden iki sogan uç domates kavurmaya basladim. Bir tane de yesil biber attim icine en son iki tane de yumurtayi da kirdim iste size EV usulü melemen tekrar dolabi actim. Misir ununu cikardim. Tava da tereyağıni erittim. Misir ununu da koyup karistirmaya basladim. Icine mozerella ve kaşar  peynirini de ekleyip biraz kaymak ekleyip kuymagi da hazirladim. Cok ça da çig köfte yaptım ozlemisim keratayi . Tam tipik Türk mutfağı. Yanina ayran da yapip sofrayi hazirladim.Tabikida tatliyi unutmadim. Fazlacana da bir helva kavurdum. Bunlar cok oldu sanki saate baktim coktan 11 e geliyordu. Aksam yemegi degil de gece yemegi oldu bu.

"Ki Tae hadi yemek yiyelim."

"Tamam abla"

"BAKALIM bu yaptiklarimi begenecek misin"

"Abla senin yemeklerin cok guzel oluyor bir şey demek dusmez bana"

"Tamam tamam boş konusma hadi ye çokça ye aç birakti demesin annen baban "

Ilk lokmayi atti agzina ve himmmm diye bir ses çıktı. Anlaşıldı Beyza sen bu isi söktün.

"Acik misiniz "

Arkami döndüm ve gordugum kisilerle neye uğradığımı şaşırdım bu karsimdaki Ken ve Hong Bin. Allahım bu bir ruya mi yoksa ben gercekten de bundan hiç ama hiç uyanmak istemiyorum.

Kenin agzindan

Calismamiz cok gec saatte bitti aksam yemegi de yemedik zatrn bu saatte nerde acik yer bulacagiz. Hong Binle dukkan dukkan aramaya başladık açık. yer... En son bir dukkan acik gibiydi. Isiklari yaniyordu. Önüne geldigimizde bir kadin la erkek vardi. Kadinin arkasi donuk erkek de ikisi yemek yiyorlardi. Dukkanin ismine baktigimda Türk işi yaziyordu. Iceri girdik. Ben Hong Bin acik mi dukkan dedi. Arkasi donuk olan kadin yuzunu cevirdi ve inanamiyorum bu Beyza gercekten de o gercekten gozlerim bana oyun mu oynuyor yoksa yoksa ben bu saka değil. mi kim yapiyorsa hiç bitmesin ne olur.

"Evet açığız buyrun suraya oturun ya da hep birlikte de yiyebiliriz benden olsun buyrun"

dedi Beyza.

Onlarin oturduğu masayya oturduk. Inanamiyorum Kuymak var. Beyzanin bana ruyamda yaptigi yemek. Bize de iki tabak getirdi. Hep birlikte yemeğe başladık.

Bayzanin ağzından

Onu oyle karsimda gordum ya o benimle birlikte ayni masada yemek yiyor ya daha Ölsem de gam yemem artık. Onunla bu kadar yakın olmak bile yanaklarimin kizarmasina yetiyor. Boyle yemek yerken telefonum caldi. Bu annemin numarası actim telefonu.

"efenndim anne"

"Beyza kizim baban şey beyza baban "

"Anne ne oldu babama soylesene "

"Kizim baban kalp krizi gecirdi "

"Ne ama nasıl olur. anne dur ben ilk ucakla oraya geliyorum."

Iste gercekten de olaysiz bir bolumum yok. Ama bulustular birbirlerini gördüler. Bundan sonra yakınlaşmalar baslayacak. Artılar gelebilir iyi okumalar. Yorum ve oylarinizi eksik etmeyin bbisler hccbhnkl

imitasyon koreli 2 (hayat kısa tabi ya)Where stories live. Discover now