Bölüm iki

85 5 2
                                    

Beyzanin agzindan

Evet bugun Diyarbakira gidiyorum. Batu benden iki gun once gitti. Hastanede calistigi icin gitmesi gerekti. Bu arada ayni evde yasamayacagiz ama ayni apartmanda yasiyacagiz. O 3. Katta ben de 4. katta. Ucaga bindim ve elveda Trabzon elveda ruyalarim ve elveda Ken...

Ucaktan indim. Bavullarimi aldim. Havaalaninin icinde ilerlerken Batuyu gordum gece nobeti vardi. Gozleri kipkirmizi olmus şişmiş bir vaziyetteydi. Bana dogru yaklasti sarildi ve bavulumu aldi. Birlikte arabasina bindik ve apartmanimiza dogru yol aldik.

Arabada canim sıkılınca radyoyu actim Melekler seni bana yazmis sarkisi caliyordu. Onu son ses actim ve telefonundan instagrama girdim. Dolasirken omo inanamiyorum Ken inst hesap acmis. Acaba takip etsem mi? Ne olacak ki et bencede. Takip edip etmemek iki parmagimin arasinda duruyor ve bende o beklenen vurusu yaptim ve ace :) yani takip ettim. Bakalim ne olacak. Yani hic umit etmesemde geri takip edecegi konusunda umudum var.

Nihayet eve vardik. Batuhan kapimi acti. Bavullarimi cikartip yukariya kadar tasidi. Bende tesekkur ettim ve gitmesi icin bekledim.

"Evet Batu neyi bekliyorsun"

"Bir kahve icmeye davet etmeyeceek misin?"

"benim bildigim komsulari tasinan kisiye bir seyler ikram eder ama neyse bak Batu ben cok yorgunum seninde gozlerinden uyku akiyor tamam simdi sen evine git yat bende okey "

Basini salladi ve bana dogru yaklasti ben daha ne yapiyorsun gibilerinden bir sey diyemeden dudaklarima hafif bir buse kondurup aheste aheste merdivenlerden indi. Off Batu off ben seninle nasil evlenecegim ben seninle nasil şey yap... offff sıkıntı bir degil maaşallah surusuyle mubarek.

Evin kapisini sertce kapattim ve yatak odasina gectim. Bavulumu bosalttim dolaba yerlestirdim yarin iyi bir temizlik sart kendimi yataga firlattim mp3 umden Zakkum Gökyüzü sarkisini actim dinlemeye basladim.

Eskiye daliyor gozum dalmasinda ne yapsin

Bugun gunlerden o gun sanki dondun hayattasin

Bak gunes batiyor iste bir gun daha yakiniz

Bu yagmur sensin iste ordasin gökyüzünde

.....

Muzigi kapattim yoksa gozyaslarim sel olup gidecek Kenin hasreti yuregimi kavururken bu sarki kor alev oldu. Telefonumu elime aldim. INstagrama baktim Kenden ses seda yok. Bende telefonumu ve gozlerimi kapatip kendimi uykunun en derin ve gizli kollarina biraktim.

ditttiditttttdittt. ...

Ah bu alarm kurulu unutmusum off bugun ama pazar ki off off.. Zar zor yataktan kalktim. Saate baktim 7 iydi. Birazdan Batu cikar evden malum adam mesgul doktor kendileri. Lavaboya gidip elimi yuzumu yikadim esorfmanlarimi giyip evden ciktim. Kulakliklarimi takip apartmanin yanindaki kent ormaninda kosmaya basladim. Kostukca sanki yuregimin acisi biraz hafifliyor bende yukseliyordum. Kostukca sanki biriktirdiklerim ucusuyor bende rahatliyordum.

Yklasik bir saat kosu karisik yuruyus yaptim ve eve gittim. Banyoda dus aldim. Kendime kucuk bir tost yaptim ve temizlige basladim.  Yanindada muzik Ferhat gocer saril bana

Beyaz bulutlar geciyor ustumuzden

Yasayan her sey sende cicek acmis

Bosuna beklememisim bunca zaman

Yasadigim her seyin bir nedeni varmis

Beklemedigim bir anda girdin hayatima

imitasyon koreli 2 (hayat kısa tabi ya)Where stories live. Discover now