Bölüm bir

288 6 2
                                    

Beyzanin agzindan;

Annemle birlikte alisverise ciktik. Once Foruma sonra koctasa falan gttik. Cok guzel seyler aldik. Evim gercekten de cok guzel olacak. Gerci oyle pek metropol olmayan bir yerde nasil olacaksa neyse...

Alisverisimizi bitirip nejla hanim da laz boregi yemege gittik. Normalde ben pek sevmem ama annem iste kiramadim. Orda tatlilarimizi yerken telefonumdan vixx grubuyla ilgili haberlere baktim. Olamaz Ken iki gundur hastanede yatiyormus. Hayallerimdeki kişi ruyamdaki eşim... Yuregime bir sey saplandi sanki. Beyza ne diyorssun ya omrun boyunca gormeyecegin bir adam icin ne sacmaliklar bunlar. Saol yani ic ses buna ihtiuacim vardi zaten. Haberleri kapattim.

"Kizim artik isin de elinde bir kaldi evlilik."

"Anne bu nasil bir cumle hani erkekler askerden doner ya benimkide o hesap olmus. Pes yani"

"Aslinda bizim dusundugumuz biri var ama senin uyusman lazim onunla bir gorus istersen."

"Anne sen ne diyorsun ben evlenmeyi su anda dusunmuyorum daha yasim kac basim kac. Bir kere ben bu beyaz sayfama bir damla bile leke surmem anladin mi beni hep o babaannem ve halamlar bunlari soyluyor di mi? Onlara soyle benim hakkimda kimse karar vermesin"

Ne uzun off resmen destan.

"Iyi peki ama sana git evlen demiyoruz ki sadece bir gorus. Sadece bir bulusma"

Bu israrlarin sonu gelmeyecek haci. En iyisi he de geç.

"Peki ama sadece bir bulusma siz ayarlayin bakariz."

"ismi Batuhan doktor Istanbulda okumus. Ailesi de zengin. Boyu falan tam senlik. Uyarsiniz bence. "

"Tamam bakariz"

off of aldik basa bela. Ken off ben neden seni dusunuyorum ki hah sen benim ilkimsin her ne kadar ruya bile olsa sen benim ilkim ve sonum olacaksin. Seni er ya da gec bulacagim.Bulsan ne olacka ki sanki ben neden bir ruya yuzunden aci cekiyorum ki bence Beyza nisanlan bu Batuhan denen cocukla hem parasi falan da iyi off kafam cok karisik. Ne yapacagimi bilemiyorum. Salak dunya senin icin donmesini durdurmuyor maalesef tabiki de hayatina devam edeceksin. Ama ben Keni seviyorum. Hemde hic kimsyi sevmedigim kadar. Ruya da olsa ben ona asik oldum. Neyse bir goruselim belkide ikna edeler beni. Ah Ken Ah... Sen beni daha tanimiyorsun ki bile... Ben seni boyle severken sana boyle asikken uzgunum seni canimdan cok sevdigim icin. Senin icin ....

.......

Bulusma gunu geldi. Guzelcene hazirlandim. Resmimi de instagrama attim. Kenin de instagrami var mi diye baktim son olarak halen daha acmamis hesap off bir acsan keske...

Bana adres olarak verilen mesaja baktim ve tatif edilen yere geldim. Ohaannas yane. Bu ne cok luks Iceri girdim. Bu arada halamlar bir haftadir bana cocugu anlatmaktan basimi utulediler.

180 boyundaymis Ken de oyle hafif cekik gozluymus Ken de oyle gozleri kahverengiymis ucgen vucutlu adonisli baklavali sarisin biriymis. Neden se her özelliğinden bahsettiklerindde aklima Ken geliyot ve ikisini de kiyasliyorum.Maalesef Ken sen Batuhanin yaninda sinifta kaldin.

Batuhani gordum fotograflardan daha da iyiymis. Beni gorunce ayaga kalkti sandalyrmi cekti falan bayagi cocuk kibar bana kirmizi gullerde almis Allah bilir ne kadar vermistir bunlara.

Bayagi konustuk fena cocuk degil iyi de anlastik. yarin isteme toreni olacak. Ken sayanora Ken  an nyeong hai se yo Ken good bye Ken hoscakal....

Isteme fasli falan derken aradan iki hafta gecti bugun nisanim var. Nisanlaniyorum zaten bir hafta sonra da okullar acilcak ben Diyarbakira ggidecegim. Batuhan da oraya tayinini istedi artik orda calisacak.

Nisan abiyemi giyindim. Ayakkabilar makyaj sac derken gercekten de cok guzel oldum. Aklima Kenle birlikte dugun fotografi cektirmeye gittigimiz gun geldi. Damatlik ne kadar yakismisti ona. Unut Beyza bu sadece bir ruya salaklasma hemen kendine gel. Gordugun bir ruya yuzunden bu kadar sıkıntı cekemezsin. Silkelen ve kendine gel.

Son bir aynaya baktim. Gercektende guzeldim ama bir sey eksik mutluluk!!Sahte bir gulumseme yuzume yerlestirip arkami dondum. Batuhan bana bakiyordu. Bana cok guzel olmussun dedi.Bende gulumseyip koluna girdim. Normalde bizim oralarda nisan toreni evde aile arasinda yapilir kiz tarafi yapar ama beyefendilerr cok zengin oldugu icin bir otelde yapiyoruz.

Piste gectik. Dans sarkisi calmaya basladi.

Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor icimden

Son sozunu soyledin beni birakip giderken

Ah gun gelir pisman olup bir gun donersin

Eskidendi deyip gidecegim...

Bu sarki calacak en son sarki herhalde...

Ozledim Ken hemde cok ama sen beni daha tanimiyorsun ki...Ben seni bu kadar cok severken sen daha benim adimi bile bilmiyorsun. Yazik... aci...

Dansmiz bitti. Horon falan oynandi. Bu fasillar bitti. En son yuzuklerin takilmasi geldi. Kiz tarafindan biri takacakti dedem ilk konusmasini yapti daha sonra yuzuklerimizi takti.

Elveda beyaz deftrrim elveda sevgilim elveda ruyalarimin biricik prensi...

Seni unutmaliyim... Sensiz de yasayabilirim nasil yasayacaksam... Susuz bir cicek yagmursuz bir toprak misali sensizim...

Bana arkadaslarim hadi bYeza sarki soylr sarki soyle dediler o kadar israr ettiler ki bende mustafa ceceli şeker sarkisini soylemek icin mikrafonu elime aldim. Sesim o kadar da kotu degil yani. Bu sarki benden sana gelsin Ken... Bieicik aşkima

Elin elimdeyken en sihirli kilit hep mutluluğa açılır

Essin dertler nerden eserse gulusunle hepsi dagilir

Once kalbime sonra evime girdin ya nasil mutluyum

Şeker yapismis sanki diline bu en tatli şey duyduğum. .....

KEnin ağzından

Eve geldik. Yarin konserimiz oldugu icin bir seyler atistirip ciktik. Islere odaklanmaliyim ama bir turlu olmuyor. O gordugum ruyanin etkisinden bir turlu cikamadim. O ruya degil ya sanki gercek.

Studyoya geldik. Gruptakiler illa instagram ac illa durmadilar grupta sadece benim instagramim yok. Bende kiramadim onlari actim. Actigim gibi bayagi bir takipcim oldu. Kisilere bakarken birisi dikkatimi cekti bu ama bu inanamiyorum... Gercek degil dimi???

Arkadaslar yeni kitap hayirli uğurlu olsun. Insallah begenirsiniz guzelce okuyun :))))

imitasyon koreli 2 (hayat kısa tabi ya)Where stories live. Discover now