Gerard Way

638 45 5
                                    


Első sorban:
"This shit is easy peasy pumpkin peasy pumpkin pie motherfucker."

"A könnyek azok a szavak, amiket a szív képtelen kifejezni."

"Rendben van,ha kicsit túlságosan szeretsz valamit,amíg ez igaz neked."

"Olyan emo lettem, hogy szétestem."

"Szarj le mindenkit,aki utál téged.A mosoly a legjobb fegyver."

"Sosem leszel kibaszott normális,mert senki sem kibaszott normális."

"Ha rasszista,szexista,homofób,vagy csak egy kibaszott seggfej vagy,kérlek menj haza!"

"Meg tudod csinálni nélkülem."

"Remélem megtalálod az utat,hogy önmagad légy egy nap."

"Soha ne feledkezz meg arról, milyen gyönyörű vagy!"

"Nem számít, mennyire rossz valami, sose add fel."

"Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes, hanem hogy elhatároztad, hogy a tökéletlenség mögé látsz."

"Az egyetlen dolog, amit megtanultam a középiskolában, hogy az emberek nagyon erőszakosak."

"Vidámnak lenni nem egyenlő azzal, hogy minden tökéletes. Csupán azt jelenti, hogy eldöntötted, hogy figyelmen kívül hagyod a hiányosságokat."

"Csak hogy tudjátok, rendben van, ha szarul vagytok, mert van öt srác, akik pont ugyanúgy éreznek, mint ti. És túljutunk rajta, hogy azt tehessük, amit teszünk."

"Sokat beszélünk az érzéseinkről, és csak a tudtotokra akarjuk adni, hogy rendben van, hogy egy kicsit rosszul vagytok, tudjátok, hogy van öt másik fickó, akik pont ugyanilyenek."

"Ha sosem játszunk többet…akkor is tartsátok magatok életben."

"Hittem bennetek. Amikor senki sem hitt, én igen."

"Amikor írtam, arra gondoltam, milyen nehéz volt 16 évesnek lenni a gimiben. Mindig is művész akartam lenni, úgyhogy én voltam az a magányos srác, aki folyton részeg. Egyetlen igaz barátom volt. Volt egy lány, akit nagyon kedveltem, aki nagyon közönséges képeket készített a barátjával, ami miatt eléggé elkenődtem, a kétségbeesés, irigység és alkoholizmus fertőjében fetrengtem."

"Mindent eltöröl, amit utálok magamban. Semmi sem bánthat. Teljesen legyőzhetetlennek érzem magam. Úgy érzem, hogy a színpadon a többiek is legyőzhetetlenek és bármire képesek vagyunk. Semmi sem állíthat meg minket."

"Én voltam az a furcsa, magányos kölyök, aki folyton egyedül ivott."
(A gimnáziumról)

"A legőrültebb dolog, ami történt velem, az volt, amikor megtámadott egy fekete madár. Össze-vissza csipkedte a fejem. A The Phoenix hotelben voltunk San Franciscoban. Másnap reggel indultunk egy fellépésre, és ez a madár meg letámadta a fejem. És ott volt a Slipknot, befelé igyekeztek, amint mi távoztunk és őket is megtámadták."

"Igen, nyilvánvalóan metaforaként használjuk a vámpírokat valami más kifejezésére, valami mélyebbére, mint pusztán a természetfeletti. De egyszerűen van valami a vérszívó élőhalottakban, ami sokat mond az embereknek. Tényleg olyan sok ember van, akik naponta próbálnak meg irányítani, és ellopni a lelked bizonyos szempontból, elvenni egy részed…"

"Ez történik, ha az elmebetegség határán álltok, és ebben rejlik a bandánk szépsége – a kettősségünkben. Minden bandatagban megvan ez a kettősség. Vágyunk rá, hogy életben tartsuk ezt az állandó ellentmondást. Ha írunk egy dalt, ami nagyon popos, akkor a szövegnek nagyon elbaszottnak kell lennie. Minden bizonnyal mindenben található pszichózis, amit teszünk. Egy nap talán írunk egy number one pop dallamot, ami mészárlásról fog szólni."

My Chemical Romance IdézetekWhere stories live. Discover now