1.2 (Final part 1)

835 35 15
                                    

"Isabella?" duyduğum o güzel ses ile gözlerimi açtım "günaydın.." dediğimde güldü "günaydın güzelim,iyi uyudun mu?" dedi gülümsedim "evet" yataktan kalkıp ona sıkıca sarıldım. "Seni çok özel bir yere götüreceğim bugün" dediğinde merakla ona baktım "nereye?" güldü "sürpriz.."

-2 saat sonra-
Tom,bir kaç saat içinde geri döneceğini söyleyip gitmişti ve bana akşam için şık giyinmemi söylemiş ardından da öpmüştü..lanet olsun ben bu çocuğa çok aşığım! Tom ile çekildiğimiz saçma fotoğraflara bakarken iç çektim. Şimdiden özlemiştim onu. İnstagram'a girdim ve ikimizin çekildiği bir fotoğrafı paylaştım.

imisabellalouise:seni seviyorum @tomholland2013 Fotoğrafı paylaşıp instagram'dan çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

imisabellalouise:seni seviyorum @tomholland2013
Fotoğrafı paylaşıp instagram'dan çıktım. Bir süredir çok boşladığım piyanomun başına geçip çalmaya başladım. Çaldım,çaldım,çaldım ve çaldım..telefonumdan bildirim sesi gelene kadar çaldım. Gelen bildirim sesi yüzünden durdum ve telefonumu elime aldım,Tom mesaj atmıştı

Thomas'ım:Güzelim! Giyin lütfen 2 saate seni almaya geleceğim! ❤

Güzelim:Hay hay! ❤

Gülümseyerek telefonu elimden bıraktım ve dolabıma ilerledim. Yarım saatlik bir arayıştan sonra güzel bir beyaz elbise seçmiştim. (medya'da) Üstümü değiştirdip ayna başına geçtim ve makyaj cumhuriyetime selam çaktım. Saate baktığımda bir saatimin kaldığını görüp makyajımı yaptım ve saçlarımı da kalan az vaktimde düzleştirdim. Telefonum çalınca derin bir nefes alıp açtım "alo? Isa bebeğim. Kapının önündeyim.." güldüm "tamam çıkıyorum" diyerek kapadım.

Tom.

Yüzümden hiç dinmeyen bir sırıtmayla arabadan inip Isabella'yı beklemeye başladım. Bahçesinden sesler gelince kaşlarımı çattım. Isabella kapı'da görününce her şey yavaş çekimde oldu bana doğru ilerlerken iki el silah sesi duydum ve ardından da Isabella yere yığıldı koşarak yanına oturdum "I-Isabella? Lüt-lütfen..gitme..buradayım bak..iyisin geçecek.." titreyen ellerimle ambulansı aradım.

-5 Gün Sonra-
Isabella yaklaşık 5 gündür yoğun bakımdaydı,canım çok yanıyordu. Neden hep onun başına bir şeyler geliyordu ki? Benim başıma gelse daha iyi olurdu! İç çekip büyük ihtimalle 30. bardağımı kafama diktim. Evet 30 bardak kahve içtim! Doktorlar Isabella'nın odasına girip çıkmaya başlayınca telaşlandım "n-neler ol-oluyor?" dedim ağlamaktan kısılmış olan sesimle Zendaya bana döndü ve sıkıca sarıldı "Tom..*hıçkırık* üzgünüm..k-ka-kaybettik.." Zendaya'nın dediklerinden sonra beynim algılamayı bıraktı. Kaybetmek? Tam da bana göre. Ben anca bir şeyleri kaybediyorum. Çünkü ben Tom Holland'ım!

Şlm arkadaşlar. Biliyorsunuz ki lise 1 deyim. Sınav haftası başladı başımı derslerden kaldıramıyorum! Lütfen beni bağışlayın! Bu yüzden final yapıyorum. Ama merak etmeyin 2. kitabını da yazabilirim..belki sömestırda..Sizi seviyorum^o^^_^

Fan| Tom Holland. [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now