0.9

1.1K 50 12
                                    

Tom'dan
Derin bir nefes alıp arabadan indim. Ölümüne korkuyordum, güzelime, sevdiğime,diğer yarıma,biriciğime bir şey olmuş-olacak korkusu beni öldürüyor. "Evlat, burada kal. Biz onu çıkartacağız." tepki vermedim polise, o da benim için endişelenmiş olacak ki omzumu sıktı. Ben şu an sadece Isabella'ma sarılmak ve onu sonsuza kadar bırakmamak istiyordum.

-Flashback-

"Hey! Holland!" arkamdan bana seslenen Simon yüzünden iç çekip arkamı döndüm. "Ne var yine S?" güldü "Louise'mi rahat bırak..sen onu sevmiyorsun!" tekrar başlıyoruz.."duygularım hakkında bir halt bildiğin yok Simon! O çeneni kapat!" kahkaha atarak tam önüme geldi "kapatmazsam ne olur? Hadi kapat Holland! Kapat!" dedi sinirle, tam çenesine yumruk atacakken bir şey oldu..ne olduğunu ben de bilmiyordum soğuk bir metaldi..lanet olsun bıçaklandım! "Aptal! Sen onu sevmiyorsun. Anladın mı beni?!" gülüo devam etti "ondan ayrıl yoksa bütün ailen yok olur, biliyorsun ki..babam mafya, bu benim için çok kolay olur Holland." lanet olsun sana Simon Cowell! (Bunu bir Directioner okuyorsa.. Şşh çaktırmasın flfşeşeşrş)

-FlashBack Son-

Ambulans sesleri..sedye..Isabella..polislerin çoğalışı..Simon'ın cansız bedeni..bir kaç adam daha..beni arabaya bindirmeye çalışan bir adam..ki ben bunların hiç birine tepki vermiyorum. Veremiyorum.. Isabella'ya kavuşmak onun kokusunu içime çekmek istiyorum lanet olsun. Umarım cehennemde yanıyorsundur Simon.

Fan| Tom Holland. [TAMAMLANDI]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ