Een beetje achtergrond

54 10 1
                                    

Hallo.

Eh.

Ik ben Yara, ik ben 15 en ik heb een eetstoornis gehad. Het was een hel. Toen het in de zomer van 2016 heel erg slecht met me ging hebben mijn ouders me naar de dokter gestuurd, die me naar therapie doorverwees, en daar heb ik iets minder dan een jaar rondgelopen. Dit is relatief kort, waar ik heel dankbaar voor ben.

Alles gaat nu best wel oké. Ik kan eten, positief over mezelf denken, en me niet alleen maar focussen op calorieën. Gelukkig maar, wat voor leven is dat?

In dit korte boek geef ik commentaar op dingen die ik heb geschreven toen het dus heel erg slecht ging, nog vóór therapie. Mijn commentaar is dikgedrukt en schuin, zodat je het niet door de war haalt met de schrijfsels. Zo dus.

Ik hoop dat dit iemand helpt. Dat het iemand helpt in te zien dat zijn/haar/hen gedachten eigenlijk totaal onlogisch zijn, en dat ze hulp nodig hebben.

Dus, without further ado, laten we naar het eerste cringy-2016-sad-hoofdstukje gaan :).

Oh en trouwens, nog even over de titel (die ik ook in 2016 heb bedacht): technisch gezien heb ik 'verloren', want ik heb niet mijn doel bereikt. Maar eigenlijk heb ik gewonnen van die rotziekte, en dat is me veel meer waard.

The Battle I Can't Win Or LoseWhere stories live. Discover now