19.bolum

7K 205 25
                                    

Iyi okumalar🌸
.
"Vefat eden kocasını ziyrete geldi" bunu nasil açıklayacaktım ki ben? Telefonumu alip babamı aradım .
"Alo baba çıkan haberlerden haberin var mi?"
"Evet kızım bende seni ariyicaktim "
"Baba bu haberi yapan şirketin müdürüyle konuş kaldırsınlar şunu rezil oluyorum" isyankâr sesimle konuştum babam "tamam"diyip kapatdi. Yarin toplantım vardı. Hemde Karasu holdingde yani yamanın holdinginde. Şerefsizle ayni ortamda kalmaktan nefret ediyorum.!
Uykum vardı yataga gecip gözlerimi kapatdim.

Sabah istemeyerekde olsa gözlerimi açtım. Bu günü toplantiya katılacaktım babamın yerine. Banyoya gidip duş aldım . Saçlarımı kurutdum. Saçlarımı maşayla dalgalı  yaptım . Bide hafif makyaj. Zaten oelde kaliyordum. Elbiselerimi getirtmisdim buraya kendime şirkete yakın bir ev bulacaktım .
(Kombin multi)
Hazırdım çantamıda alarak odadan çıktım . Asansöre binip birinci kata indim. Park alanindan arabama binip yamanın şirketine sürdüm . O sırada babamın asistanına oraya gelmesi için mesaj attım . Holdingin önüne geldigimde leyla beni bekliyordu indim leyla bana hayranlikla bakmıştı.
"Aslı hanim benim toplantiya girmeme gerek yok yaman bey yeni otel yapıcakmış onun için  ortak bir holding icin toplantı  yapılıyor ."
"Peki sen geç şirkete gelicem bende" dedim ve içeri  irelledim asansöre bindim ve 8 kata bastim. Asansöre durunca emin adımlarla toplantı odasina irelledim kapiyi çalmadan odaya girdim. Hepsi erkekdi ve yiyicekmiş gibi bakıyorlar şuanda bana.
Yerime geçtim yaman gelmemişdi. Iki dakika sonra kapi acildi yaman ve karisi iceriye girdi her kes ayaga kalkti ben kalkmadim. Yaman beni gorunce sasirdi. Karisi kiskanclikla bakiyordu. Ayaga kalkmamisdim. Evet ayaga kalkicagim kadar önemli degildiler acikcasi.
Yaman yerine geçti karısıda tam karşıma .
"Hoş geldiniz.! Buraya toplanma sebebimizi biliyorsunuzdur her halde. Büyük bir otel yaptırmak istiyoruz ve iyi bir ortak gerek."
her kes dinliyordu. Karısı yüzüme baktı gozlerine bakıyordum yaman fark etmiş olacakki  karısının elini tutdu. Aşağılayacak bakış attım .
"Biz kararımızı verdik Nihat bey sizinle çalışacağız sanırım .!"dedi yaman karısıda
"En ünlü şirket zaten onlar"dedi yüksek sesle kahkaha atdim.Her kesin gözü uzerimdeydi eminim.
"En ünlu sirket mi? Ahaha iyi arastirma yapmanızı tavsiye ederim."
"Arkadaşlar buraya kadar geldiginiz için teşekkür ederim. İyi günler "dedi her kes masadan kalkdi teker teker odadan çıktılar . Ayaga kalkdim. Yamanin gözünün içine bakarak
"Veletiniz ah pardon çocuğunuz nasil yaman bey?"dedim pişkince gülümseyib yamanin karısı
"Sana ne"diye cırladı .
Yaman "Çok iyi annesi ve babasi biz olduğumuz için." Dedi ve kalkıp o sürtüğün dudaklarına yapıştı gözlerimin içine bakarak. Lanet olsun bu kadar şerefsiz olmazdı . Hemen odadan çıktım . Asansore bindim. Kendimi garip hiss etmiştim . O kadini öpmesi bilmiyorum. Asansörden indigim gibi arabama hızlı adımlarla irelledim. Arabama bindiğim gibi her zaman gittigim uçurumun kenarına sürdüm . Yanlızdım yine kahr etsin.
Uçurumun kenarina geldiğimde kapıyı açıb tam uca irelledim. Telefonum arabada kalmisdi. Gözlerimi kapattım. Telefon ısrarla arabada çalıyordu . Sinirlenerek arabaya irelledim. Tanımadığım numaraydı . Açtım .
"Alo?"
"Alo aslı hanımla mı görüşüyorum ?"
"Evet"
"Size bir adres göndereceğiz o adrese gelin lütfen ."
"Yok ya siktir lan ordan mal mıyım ben tam ayağınıza geleyim.!"diye bağırdım.
"Aslı hanım sizinle bi konu konuşacağız gelin lütfen .!"
Dedi ve kapattı oraya gidecektim ve o adamın yüzüne tam yumruğu geçiricem telefonu yüzüme kapatmıştı . Telefonuma gelen adrese bakıp hemen yola koyuldum yakındım 10 dakikalik bi yol vardi. 10 dakikalik yolu 7 dakikaya gelmisdim. Arabayi villanin önüne gelişi güzel park etdim. Telefonumu alarak arabadan indim. Kapinin onundeki izbandutlar beni süzdüler ya sabr çektim .
"Patronunuz olucak o adam nerde?"
"Gelin efendim"diyerek kapıyı açtı evin için muhteşemdi ama siyahdi her yer. Ömeri hatırlatmıştı bana. Adam merdivenleri çıkıyordu . Bende arkasından çıkmaya başladım bi odanin önünde durdu. Kapıyı çaldı ve içeri geçti bi şey dedi ve çıktı.
"Geçin "dedi odaya bodoslama daldım.
"Sen kimsinde benim yüzüme telefonu kapatırsın lan hayvan.!"diye bağırdım . Koltukda oturmuştu . Arkası bana dönmüştü .
"Sagirmi- lafimi tamamlayamadım sebebi karşımda gördüğüm kişiydi . Hayır . Hayır deliriyorum.
Arkami döndüm . "haplarımı içtim sadece hayal sadece hayal aslı kendine gel.!"
"Aslı "
Kapıyı açtım ve çıktım nefes alamıyordum . Sırtımı duvara yasladım ve yere kaydım.Gözlerimi kapattım . Sadece beynimin bana oyunu hadi aslı kendine gele bilirisin kalkıp gitmem lazım. Ayaga kalktım o sırada kapı açıldı .
"Asli gitme ölmedim ben."
Hayir ya öldü o ben onun mezarina gitdim.
"Hayir ya ben senin mezarına gitdim babam bunları gördüğümü öğrenirse hastaneye yatirir"ağlamaklıydı sesim dayanamıyordum .!
Arkadan bana sarıldı saçlarımı öptü. Burdaydı işte.
"Burdayim gerçeğim geldim "

kiskanc kocamWhere stories live. Discover now