15.Bölüm

7K 214 37
                                    

Selam🙋Bu bolumu bu kadar kisa surede atmayi dusunmuyordum acikcasi ama degerli bi okuyucum istedigi icin yayinladim🌹Iyi okumalar🌹💎
.
.
İceri girem kisi ÖMER'di evet ben bitmisdim. Dudaklarimin üzerindeki baski cekilmisdi cocuk yerde ömerde knun uzerinde yumrukluyodu. Yüzü kanlar icinde kalmisdi. Ömer gelib kolumdan tutub cekistirmeye başladi "ömer tanimiyorum o cocugu"dedim kısık sesle ömer cevap vermemisdi okuldan cikinca arabanin kapısını acib beni icine firlatdi kendiside sürücü koltuguna gecib arabayi son surat sürmeye basladi. Direksiyonu o kadar sıkmıstı ki elleri beyazlasmisdi. Yol boyunca tek kelime etmemisdi araba evin önünde durunca hemen arabadan indim ve hizlica iceri gectim ömer arkamdan geliyofu odaya gelince hemen banyoya saldim kendimi elimi yüzümü yikadim. Banyodan cikinca ömerin yatakda oturdugunu gördüm. Beni görünce ayaga kalkti yanima gelin gözıerimin icine bakmaya basladi. Yüzüme inan tokatla neye ugradigimi sasirdim. Bana tokat atmişdi pislik herif ondan nefret ediyorum. İkinci tokati yememle yere yüz üstü düştüm bu cok sertdi ve acitmisdi. Ömer eyilib sol elimi eline aldi. Daha cok aglamaya başladim.
"Bu parmaklarini kiricam karicim sana ders olucak buda" dedigi gini parmagimi ters cevirib kirdi. Lan bu nasikl aci hayir hayir dayanamiyorum. Sacimdan tutub yüzüne yaklastirdi.
"Artik bu evden disari cikmak yok.!Gebertirim seni kadin duydun mu beni !? " diye kükredi parmagima mi aglasam tokat atmasina mi yoksa saclarimi cekmesine mi?
Ömer beni yerde birakib odadan cikti. Zorda olsa yerdden kalkdim ve maktaj masamdaki göz kalemlerimden birini alib parmagimin üzerine koydum cekmecemden bi sargi alib üzerine doladim. Aciyodu hemde cok hem kalbim hemde ruhum aciyodu. Yataga uzanib gözlerimi kapatdim belki uyursam acilar gecer diye karamliga kendimi biraktim.
.
.
Her sey istedigimiz gibi olmusdu.
Ömer Gökdemir'in elindeki her seyi alicam ilk önce benden alidigi paralari ve o cok sevdigi karisini.!
Kendi karisini ellero ile bana vericekti. Ömer bana yanliş yapmisti beni satmişdi en büyük düşmanima onun icim intikamimi alicam.! Ne kadar para kaybettiysem onun on katini geri alicakdim üstelik o güzel kadinida.!
Kapimin calmasi ile düşüncelerimden siyrildim. 'gel'sesim yine sert ve sogukdu kapi yavasca acildi gelen mete idi. "Abi bu aksam yengemizi aliyoruz dimi?" Dedi yenge demesi hoşuma gitmisdi.
"Evet kocum her sey hazir mi?"
"Evet abi her sey tam istedigin gibi.Korumalar disarida bekliyolar."
"Cikalim"dedim be ayaga kalkdim ilk ben arkamdanda mete cikti. Salona inince korumalar siriya düzülmuş beni bekliyolardi.
"Her kes isini biliyodur. Bi tek canli kalmiyacak o evde ömerden baska" emir ve sert sesimle. Korumlardan olumlu miriltilar cikti.Bende ebin kapisine irelledim mete yanimdaydi. Arabalara ninip Ömer Gökdemirin evimin yolumu tutuk.
.
Dişaridan silah sesleri geliyodu. Kapi hizlica acildi. Tanimadigim bi erkekdi. Korkuyla ona bakmaya başlamisdim korkdugumu anlamis olucak ki "yenge korkma hadi asagi inelim"dedi yengemi? Bi sey demedim sakince salona inmeye basladim yerde plün kormalar vardi. Cansiz bedenlerle doluydu icerisi.
"Noldu burda?"dedim kisik sesle ömer ve karşisinda duran ultra yakışıklı adam yüzüme bakmaya başladilar.
"Asli"dedi ömer ilk kez caresiz görüyodum ömeri.Yanindaki adam
"İmzala lan sunu"diye kükredi ömere sesi kalin ve sertdi. Ömer önüne atilan kagidi imzaladi. Beni cahotam cocuk yanima gelib
"Hadi gidelim"dedi ve kolumdan tutub disari cekistirmeye başlaçisdi bile.
"Birak beni"diye bagirdim. Elinden kurtulub "beni nereye götürüyolar aciklama yap bana ömer.!"diye bagirdim ömer sadece gözlerime bakiyodu. Yanindaki adamin bi işaret yapmasi ile burnuma bez tutuldu mefes almamak icin kendimi zor tutuyodum ama başaramadiç ve kendimi karanliga biraktim...
.
.
Bölümün sonu😍
Yorum ve vote verin lütfen🌹
Sizi seviyorum💎

kiskanc kocamWhere stories live. Discover now