13 bolum

7.6K 222 5
                                    

Selam biraz gec oldu kusura bakmayin💖
.
.
Arabadan inip cafeye irelledim ben cafeye girince omerde gitmisdi. Derin cam kenarinda bir masada oturmhs beni bekliyodu masaya irelledim derin beni gorunce ayaga kalkib kosarak sarildi"ozledim seniii" dedi 'i'leri uzaratarak
"Bende tatlim"dedim derin gulumsedi "hadi oturalim"dedi bende kafami sallayib masaya oturdum. "Ee anlat bakalim ne yapiyorsun"dedi
"Hic takiliyorum oyle"dedim sakin sesle "okulda seni uzen bi sey varmi?"dedim derin biraz uzuldu sanki "kim uzdu seni hemen anlatiyosun"dedim derin bir ic cekib"bi cocuk var...."
.
1 saat sonra
.
"Merak etme gulum okula gelemeye calsicam"dedim ve ayaga kalkib derine sarildim gitme vakti gelmisdi "pekiala gorusuruz balim"dedi ve yanaklarimi optu bende opubub"gorusuruz melegim"diyib kapiya taraf irelledim ciktigim gibi omerin arabasini gordum ve hemen gidib bindim. Omer sinirliydimi yoksa ben mi oyle hiss ediyorum"bi sorun mu var?"dedim sakince omer gozlerini yoldan alibyuzume bakti sonra "hayir yok karicim"dedi sakin olmaya calisan sesle bende ustlemedim ve sesizce yolu izlemeye devam etdim. Araba evin onunde durdu ilk omer sonra ben indim omer gelib elimi tutdu elimi baya sıkıyodu "omer elim"dedim cekmek istedim ama izin vermedi bende mecbur irellemeye devam etdim. Eve gecince yukaridan bagirisma sesleri geliyodu of yinemi kavga ediyolar. "Sakın karisma.!"dedi sert bi sekilde bende kafami salladim odaya geldik omer kapiyi kapatdi bi haller var ama neyse. Bende uzerimi degismek icin giysi odasina gectim uzerime nike esorfman takimimi gecirib ciktim. Omer yatakda uzanmisdi ama gozleri kapaliydi.
"Omer senden bi sey istiyicem"dedim nazikce.
"Iste bakalim"dedi omer sakin ama urpetici sesle
"Okuluma devam ediyim ya nolur"dedim dudagimi vuzerek omer ilk dusunur gibi oldu sonra "tamam"dedi ne kabul etmisdimi yani yes be "tesekkurler"dedim ve odadan cikib derini aradim.
"Alo civciv omer izin verdi yarin gelicem"dedim heyacanli sesle derin sebinc cigliklari atiyodu.
"Oleyyy yarin gorusuruz tatlim"dedi gulub "tamam canim gorusuruz"dedim ve kapatdim. Gul gilin odasindan ses gelmiyodu. Bi sey yapmadab odama gectim. Omer yatakda sizmisti.
Telefonum caliyodu baran abimdi hemen actim"alo abi"dedim abim"guzelimm nasilsin"dedi sesinde ozlem vardi "iyiyim abimm nerdesin?"dedim abim "evdeyim bitanem birazdan gel buraya"dedi tabiki gidicekdim"tamam abim gorusuruz"dedim abim"gorusuruz guzelim"dedi bende kapatdim.
Giysi odama gecib uzerime rahat bi seyler gecirdim.

Giysi odama gecib uzerime rahat bi seyler gecirdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Giyidikleri)

Ayagimada spor ayakkabilarimi gecirib giysi odasindan ciktim. Hafif rimel ve  goz kalemimi cektim. Saclarimi salik birakdim parfumude siktim hazirdim. "Omer ben gidiyorum baran abim gelmis bu aksam orda kalicam haberin olsun"dedim omer gozlerini acti uyukulu gozlerle beni suzub"soforle gidiceksin bide pantolonu giyime kirarim bacaklarini"dedi kafami sallayib odadan ciktim.
Salona inindim sesizlikdi kapiyi acib disari cikib arabama yoneldim korumalar bi sey demiyodular cunki ömerin evde oldugunu biliyodular. Arabama binip calisirdirdim. Uzun yolculugun ardindan evimize vara bilmisdim arabami park edib indim cantamida alib kapiya yoneldim. Zili bastim acan olmadi ikinci kez basinca uykulu gozlerle baran abim acti hemen boynuna atladim"abimm" kokusunu ozlemisdim. "Guzelim seni cok ozledim"dedi gozlerimi kapatib bu anin tadini cikardim. "Hadi iceri gecelim"dedi salona gectik"nasilsin? bu arada burda kalicam"dedim abim gulumseyib "kal bitanem sıkılmam bende"dedi gulumseyib koltuga oturdum.
.
2 saat sonra
.
Abimle baya konustuk hasret giderdik. "Abi  yarin okula gitmem gerek onun icin ben kacar"dedim veyanagindan optum abimde beni optu"tamam guzelim yarin beraber gideriz"dedi "iyi geceler"dedim ve merdivenlere yoneldim. Odama gelince kapiyi yavasca kapatdim ve yatagima kendimi atdim. Insallah yarin guzel seyler olur..
.
.
Bolumun sonu♥

kiskanc kocamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin