8

4.8K 496 145
                                    

Namjoonnie:
Jin niye 2 gündür okula gelmiyorsun?

Namjoonnie:
Hey! Jin cevap ver.

Beautyjin:
Namjoon parka gelebilir misin?

Namjoonnie:
oh, peki.

[♡][♡][♡][♡][♡]

Parkta

Namjoon yavaş adımlarla bankta oturan jin'e ilerledi. Yanına  geldiğinde hemen karşısında durdu. Jin, namjoonun geldiğini görünce hemen ayağa kalktı ve namjoon'a sarıldı. Namjoon, jin'in ağladığını fark ettiğinde daha sıkı sarıldı. "N-ne olur beni s-senden ayırmasına izin... verme."  Namjoon ne yapacağını şaşırdım bir halde şaşkınca ona bakıyordu. "Bana ne olduğunu anlatır mısın?"

Jim kafasını sallayarak banka geri oturdu. Namjoon yanına oturunca bacaklarını kaldırıp banka koydu ve ellerini bacaklarının etrafına doladı ardından kafasını namjoon'un omzuna koydu.

"Dün... Babam eşcinsel olduğumu öğrenmiş...Beni böyle senin yaptığını düşündüğü için eğer seninle görüşmeye devam edersem taşınacağımızı söyledi b-ben senden a-ayrılmak i-istemiyorum. Ben-"

Namjoon jin'i kendine çekerek sıkıca sarıldı. "Şşş ağlama, biz asla ayrılmayacağız. Seni asla bırakmam. Ne olursa olsun, kim ne derse desin, seni asla bırakmam. Sen benim annemden sonraki tek değerlimsin seni seviyorum." 

Jin akan burnunu silerken bir yandan da gözyaşlarını silmeye çalışıyordu bir anda yüzüne dokunan parmaklarla irkildi. Namjoon yavaşça jin'in gözyaşlarını sildi ve gülümsedi.

"Benim olduğun için teşekkür ederim~"

"Beni sevdiğin için teşekkür ederim."

👑👑👑👑👑👑👑👑👑

Dam daraa daram dam
Oy ve yorummmmm

Neyse bu bölüm texting değildi bu yüzden 2 bölüm olarak atıcam.

Laviva • NamjinWhere stories live. Discover now