Kapitel 5

97 4 0
                                    


-------INTERVIEW-------

Det er en kvinde vært =KV

SilverGirl/ Y/N = SG/ Y/N

-----------

KV: velkommen tilbag og i dag har vi BTS og SilverGirl med

BTS: hej vi er BTS

SG/Y/N: hej jeg er SilverGirl

Vi started med mogle spørgesmal til BTS og så bagefter SilverGirl og til sidst vil i fortælle os nogle. spørgsmålene til Drengene er blevet stilt og nu er det til SilverGirl.

Fan 1: har du en kæreste?

Fan 2: Kommer du ud med en ny sang?

Fan 3: Hvordan har du det med det rygte der er på alle de Social Medier?

SG/Y/N: hvilket rygte? 

RM/NJ: hvilket rygte?

Fan 4: det med at hun er kærester med en fra BTS?

jeg kikker på Jimin og han ikker tilbagtil mig og jeg tror at vi tænker på det saame, at vi må sige det til deres ARMY'S og jeg må til mine Golden's.

SG/Y/N : det er ikke et rygte for det er sand.

Fan 5: hvem?!

JM: Mig, så vi alle håber at i ville støtte os i dette forhold og jer ARMY's og Golden's ikke ville hate for vores lykke.

-------interview slut-------

-------interview slut-------

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

*1 uge efter*

Vi sad i bilen på vej til lufthavnen fordi at drengene skal på Turé og de har spurgt mig om jeg vil med, jeg kunne ikke modstå så jeg sage selvfølig ja tak. Vi skal til Buk-gu, Daegu (YG/SG's home town). Jeg glæder mig meget for jeg har fået lov til at synge en af mine nye sange som hedder "Friends Forever" som handler om den historie jeg har haft med drengene. Jimin hjælper mig ud af bilen for der er mange mennesker, (ARMY's, Golden's og Paparazzier).Imens vi får taget billeder er der en ARMY der råber til mig.

ARMY:  Dræb dig selv, de kan ikke lide dig, du er grim og fortjener ikke at være deres ven! 

Jeg skynder mig at løbe for jeg kan mærke at der kommer tåre ned på min kind. Jeg kan høre at jimin råber efter mig imens at Yoongi, Jungkook, Taehyung og ham(Jimin) løber efter mig. Jin, J-Hope og RM er ved den Fan der sage det til mig.

J/SJ: Hvad sage du til hende?!

Fan: Ikke nogle spør hende selv

*de går ind til de andre og jeg*

Jeg kan høre inde fra den låste dør at de alle 7 er der og siger til mig at jeg skal låse op men pluselig siger Yoongi at hvis jeg ikke åbner så sparker han den op. De kan høre at jeg græder så jeg siger at jeg kun vil snakke med Yoongi og Jimin. Jeg låser dørern op og ind kommer de og sidter sig hurtigt ned ved mig."hvad er der sket" siger Jimin, jeg fortæller det til dem og jeg kan se  at Yoongi og Jimin er vrede på den ARMY der har sagt det. Lige pluseligt siger jeg "hvorfor er der hvide prikker i dette rum?" de kikker på mig og siger "det er der ikke og det er det sidste jeg høre inden alt bliver sort. Jeg kan høre at de andre er kommet ind på badværlset og Jimin fortæler dem det den ARMY har sagt. Jeg åbner mine øjne og kan ikke se så god pga. der er sløret, Jin ser at jeg er ved at vågne og siger til de andr at jeg er ved at vågne. de kommer hen og spører om jeg er okay.

Alle: er du OKAY?!

Y/N:ja jeg fik det bare lidt dårligt. hvor lang tid var jeg væk?

YG/SG: ca. 10 minutter og vores fly går om 5 min

Jeg rejser mig op og siger "kom vi skal nå det fly", de kikker på mig som om at jeg er skør.

YH/V: er du sikker på at du kan optræde i morgen?

Y/N: ja. kom vi skal afsted.


------------------------------------

undskyld at dette kapiten bliv lidt kort

men...

Hvad synes i?

P.S. i næste kapitel startrt jeg den ved at de er ved at tage lydprøver og kører sangene og alt detb er igelmmen.

  




BTS WAIT!!! (BTS FF) DISCONTINUEDOnde as histórias ganham vida. Descobre agora