15.

1.4K 99 69
                                    

Hallo Iedereen,
Ik kreeg plotseling een schrijfkick, waardoor ik twee hoofdstukken  (bijna) af heb kunnen schrijven! Dus volgende week is er gewoon weer een update. Whoeee!!

Zoals sommige van jullie weten, schrijf ik niet aan een hand van een planning. Dit werkt voor mij geheel onprettig, ik merk dat het mijn manier van schrijven ook minder speels maak. Kijk er dus vooral niet raar van op wanneer ik een tijdje niks meer van me laat horen.
Mocht je toch nieuwsgierig zijn, laat gerust een berichtje achter. Ik antwoord altijd!

_______________________________

Dantes pov

Erik liep met een verbijsterend gezicht achter me aan. En geloof me, ik zou me ook totaal waardeloos voelen als ik in zo'n strak pak stond. Dat moet haast voelen als een castratie.

"De tafel voor twee," de dame kijkt ons glimlachend aan, maar ik zie duidelijk hoe haar ogen over mijn lichaam glijden. Eventjes verandert de glimlach in een korte frons. "Mag ik u erop wijzen dat oude kleding niet geheel valt onder onze kleding-"

"Ik heb deze joggingsbroek vijf dagen geleden gekocht. Ik heb geen idee hoe oud zijn pak is." Ik draai me om naar Eric die me met twee grote ogen aankijkt. "Ga zitten." Beveel ik hem wanneer ik zijn ogen op mijn kont zie hangen.

"Pardon?" Hij zet zijn beide armen in zijn zij en tilt zijn hoofd naar links. "Ben ik je hond ofzo?"

"Zo hoog zou je nooit komen," ik trek de stoel naar achteren en duw Eric op zijn plek voor ik tegenover hem ga zitten. Eric kijkt me geheel ontdaan aan en voor het eerst in tijdens zie ik hem sprakeloos zijn. Hij lijkt zelfs een hulpeloze blik naar de vrouw naast me te sturen. "Help?" Mompelt hij erachter aan.

Ik grijns en grijpt naar de menukaart. "Steaks.." Ik knik goedkeurend.

"Had u alvast wat te drinken gewild?" De vrouw naast ons begint een beetje ongemakkelijk heen en weer te hupsen. "Bier," zeg ik. "We delen het." Dat komt in ieder geval goedkoper uit.

De vrouw knikt en loopt met een nog grotere frons op haar smoel weg.

Eric daar in tegen lijk volledig van zijn stuk gebracht. "We delen het?" Sist hij. "Ik lust geen bier?! Als we het delen had ik wel wat meer inbreng willen hebben." Hij draait zijn ogen.

"Luister, honnepon." Ik buig me over de tafel heen. "Jij wilde een date. Hier krijg je je date. Je krijgt hem zoals je hem nog nooit hebt gehad en aan het eind van de avond, wanneer jij thuis komt, delete je die foto." Leg ik hem uit. Ondertussen pakt mijn hand de vork die al bij de tafel lag. "Anders kom ik naar je huis en vermoord ik je met mijn blote klauwen. Begrepen?"

"O man, dit is nog erger dan al die tinderdates die ik heb meegemaakt." Eric vouwt zijn handen in elkaar. "Bedreigd worden op je date. Het kon ook al niet missen.. Trouwens, kon je je niet iets beter kleden voor deze date. Ik bedoel maar, we matchen totaal niet."

Tuurlijk. Dit is het enige waar hij zich druk over kan maken.

"Wie gaat er tegenwoordig matchen. Dit brengt ons in evenwicht." Vertel ik hem terwijl het bier op tafel komt. Meteen schuif ik het in mijn richting. Dikke vinger dat ik überhaupt iets met hem ga delen. Hij mag van geluk spreken als hij mijn speekselresten mag opdrinken.

Eric trekt zijn wenkbrauw op. "No sharing, no caring?"

"Wat," mompel ik. Ik neem een slok van mijn pils. "Is dat homotaal?"

"Kan je geen engels?"

"Tuurlijk, maar ik versta het niet met je belabberde uitspraak." Ik neem nog een slok. "Maar ga verder. Het kan toch al niet gezelliger."

Ongezout (BoyxBoy)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora