1. Levél

8 2 0
                                    

10.13 - 22:26

Szia, Hobi...

Ezeket azért írom magamba hogy kiadjam a gőzt. Sosem tettem ilyet neked. De kicsit mesélek mielőtt elmondanám miért teszem ezeket meg.
Unalmas életem napjain ismertem meg a te bandád. Ahol nagyon nem te voltál az első kedvencem. Második sem. Idők múltán nekem az élet adott egy bukkanót, ahol már szemeztem veled. Akkor tudtam, hogy te nekem a szívemben dobogsz, mikor a barátnőm helyett a te neved nyögtem fel. Mellékes az hogy beszívva azt ordibáltam egy templomnál hogy JHOPEEEEE.
Például ma voltam a családommal vacsizni. Meg előtte lelkiztem. A csuklómat ékesíti a takart monogrammod. Úgy kell ezt rejtenem mert mem bírom. Én onnan tudom hogy baj van velem, ha csak egy embert akarok. Ez pedig jelen esetben te vagy. Nem akartam elhinni hogy beléd estem. Megfogtál. Nagyon sokat tereltem de nem ment. Újra beestem egy körbe amiből nem lehet kirángatni. Mert csak veled. szeretnék lenni.
Suliban igyekeztem sokat hallgatni a mixtaped, keveset foglalkozni a volt crushaimmal. Mert rád akarok pontosítani. Miattad akarok jobb ember lenni hogy egyszer a tudtomon kívül lehess rám büszke, valaha. Lassan könnyek közepette regélek, mert nem tudom egyszerűen normálisan kordában tartani magamat. Tudom sose fogod elolvasni de mások biztosan. Vagy ők sem. Páran tudnak rólad. De ők tudják milyen bolond is vagyok. Akár te. Egy kis életvidám, mosolygós, bugyuta ember vagyok.
A héten kérdeztem egyik osztálytársam, szerinte inkább te vagyok, vagy Yoongi hyungod. Azt mondta keverék. Egy internetes barátot a személyiségemről faggattam. Ő azt válaszolta totál te vagyok. Kicsit kezdtem igazodni, hogy lehet nekem téged kellett volna először is választni, nem harmincmilliomodik választásra. De nem érdekelnek az ilyenek. Azt tudom, hogy ha én megyek valahova, akkor veled akarok lenni. Azt is, hogy este mikor sétaltam, csak a Blue Skiest voltam hajlandó énekelni. Miattad.
Mert a fejemben csak te forogsz. Hiába van tele a szobám Yoongi hyungoddal, én nekem csak te vagy az igazi. Egyszer remélem meg fogod tudni, mennyire sokat jelentesz nekem. De úgyis találsz egy jobbat nálam. Nálam csak azt lehet, megtanultam.
Van egy osztálytársam, annak a rokonának szintén te vagy a kedvence. Sokáig nem izgatott, mert ugyan miért is? Nem érdekel az egész. Nemsokára látni fognak, én meg nem. Könnyezek újra, tudod? Nem bírom ki ezt sem könnyek nélkül. Azt hiszem le kéne állnom mert ha könnyes lesz minden itten, akkor első és utolsó leveledet írtam. Hehe. Mindent elszúrok akár Joonnie. Napokba láttam hogy rólad posztol képeket. Idegessé váltam. A matekfüzetemet az kezdte díszíteni hogy "J.H is mine!", ami pszichopatán hangzik. Nem akarlak besajátítani, sunshineom. Felhúztam magam. Ígérem több nem lesz ilyen, és némán elengedem. Te is ezt akarnád, ugye? Hogy ARMYjaid békességben éljenek egymással. Annyira tökéletes vagy, te reményem. Hiszen ha megvan a remény, lehet hinni benne. Én pedig igenis hiszek benned. Bennünk nem, mert én túlságosan rossz vagyok hozzád képest. Egy fordított, jobb napjaimon. Tudod milyen makacs vagyok, feljebb jeleztem. Mások mondanának ezer rosszat is, de jóval együtt. Nem lehetnék veled, azt sajnálnám. Csam azt akarom, hogy random felbukkanj az életemben, és tiéd lehessek...

Légy jó, majd jelentkezem.

Levelek Az IdolnakWhere stories live. Discover now