A new start

22 2 0
                                    


(Elena's synsvinkel)

(Elena's synsvinkel)

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Billed af Elena

Det hele startede da jeg skulle flytte for 6. gang. Jeg skulle flytte igen fordi mine forældre havde skiftet job igen,igen,igen. Mine forældre er advokater og arbejder altid. Derfor bruger jeg næsten alt min tid med netflix og har derfor altid haft lidt svært med mennesker. Nårh ja lidt om mig: jeg er 16 år, enebarn og bor i København men har også boet i London, Berlin og Athen. Jeg er god til sprog efter jeg har boet i så mange lande men det er ikke noget jeg praler af. Jeg har gået til både gymnastik og dans så hvis jeg skal være helt ærlig er jeg meget smidig. 

Jeg åbner mine øjne stille og kigger mig omkring. Som sædvanligt er mine forældre ikke hjemme. De kommer først hjem i sidste øjeblik inden vi skal kører mod Norge.  Jeg pakkede min sidste ting i går så har masser af tid inden vi skal afsted. Jeg glider stille ud af sengen og slæber mig selv over til toilet og gør hvad man nu skal. Jeg bevæger min ind på mit værelse igen hvor jeg finder det tøj jeg havde lagt frem i går. 

Jeg går ned i vores køkken som så ikke er et køkken mere men en masse fyldte kasser

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Jeg går ned i vores køkken som så ikke er et køkken mere men en masse fyldte kasser. Jeg åbner den ene kasse og finde et æble i frugtkurven der er blevet pakket ned. Jeg skynder mig at spise da jeg kigger på tiden og finde ud af at vi skal kører om 1 time. Hvor bliver flyttebilen af? Jeg når nærmest ikke at tænke tanken færdig inden det banker på døren. Jeg åbner døren og en kvinde stiller sig i døren med en lille tavle i hånden og spørger "Er du Elena Summer"

"Jeps det er mig" 

"Jeg skulle hente nogle flyttekasser i forbindelse med en flytning"

"Nårh ja okay de står herinde" svarer jeg nervøst. Jeg bliver altid mega nervøs når jeg skal snakke med folk og det er det jeg virkelig hader ved  mig selv. 

Hun går ind ad døren efter jeg har vist hende ind. Vi hjælpes ad med at tage kasserne ud i flyttebilen og idet hun kører kan jeg se at mine forældre kommer kørerne i deres Tesla. Jeg låser huset af og tager de sidste ting og sætte mig direkte ud i bilen. Jeg kender rutinen så jeg har ingen venner jeg skal sige farvel til på skolen og så var det en lorte skole. Jeg siger hej til mine forældre som mumler et hej mellem deres snak om en klient. Fedt 12 timer med deres snak. Here we come Norge.'


----------------------------------------

Første kapitel håber i kan lide bogen kommenter gerne hvad i synes?


People Grow StrongerDove le storie prendono vita. Scoprilo ora