22.část

4.7K 272 53
                                    

Loui:

,,A teď vážně, mám mlsnou" zasmál jsem se po objímání, ale místo toho, aby mě Harry pustil mě chytil za zadek a vyzvedl mě, takže jsme mu obmotal nohy kolem pasu. Když už jsem byl přichycen jako koala, rozešel se se mnou do kuchyně. Tiše jsem se smál a líbal mu krk, kde jsem vytvořil malinkou modřinku, která mi dělala radost.

,,Dáme si popcorn?" pohladil mě po zádech a já to odsouhlasil. Sýrový...

,,Lou? Víš že jsem ti jednou slíbil masáž?" zavrněl jsem nad představou, že má citlivá záda dostanou ještě víc péče, než je jim dáváno teď. Šli jsme nějakou chodbou a pak zahli a vešli do pravděpodobně Harryho pokoje. Všude po zdech měl různé papírky, nějaké zřejmě citace, nebo obrázky. A uprostřed toho všeho byla fotka mě. Slezl jsem z Harryho a přešel k té fotce. Kolem ní bylo spousta papírků, což byly útržky z našich konverzací. Přejel jsem po své fotce prsty. Byla z toho večera kdy jsme dělali graffiti a já se na ni smál.

,,Tu jsem tam dal nedávno, předtím tam bylo prázdné políčko" pohladil mě po boku a ruku tam nechal

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Tu jsem tam dal nedávno, předtím tam bylo prázdné políčko" pohladil mě po boku a ruku tam nechal. Přitulil jsem se k němu zezadu.

,,Je to nádherné" usmál jsem se a otočil se na něj. Podíval jsem se po zbytku pokoje a usmál se. Měl tu bordel a pod ním zřejmě manželskou postel. Všechno leželo tam, kde to bylo před dobou položeno. Někdo by řekl hnus, ale mě se to líbilo. Možná trochu méně triček.

,,Promiň za ten brdel" usmal se a vzal koště. Chvíli jsem nechapal, ale došlo mi to, když začal všechno oblečení mést na jednu hromadu. Zasmál jsem se a otevřel mu skříň kam to nametl. Hned to tu vypadalo trochu lépe.

,,Kouknem na film" vyskočil jsem a přešel k televizi, která byla na druhé straně místnosti. Otevřel jsem poličku a tam na mě vykoukl titanic.

,,Ty máš rád Titanic?" zeptal jsem se a on se poškrábal na krku a kývl. No tak si ho pustíme, ještě jsem ho neviděl. Zapl jsem televizi a přisedl si k Harrymu, který nám tam z polštářů udělal příjemnou opěrku a zakryl nás peřinou. Přitáhl jsem si popcorn a sledoval jak Leonardo di Caprio vyhrává lístky na Titanic. Harry se ke mě přišoupl a dal jeho ruku na můj pas, kde mě příjemně hřála.

Nemohl jsem být šťastnější. Měl jsem se nádherně. Mám skvělého kluka, který mě miluje a chce se mnou být. Jsem u něj doma, zachumlaný v dece a tulím se k němu, zatímco jím popcorn a koukám se s ním na Romantický film.

Harry přendal obě ruce na má ramena a já se na něj zamračil, nechápajíc co dělá. Jen se zaculil a začal rukama mnout mé ztuhlé svaly. Vydechl jsem a víc nahrbil záda, aby se jim dostalo více péče. Jen se zasmál.

,,Takhle to nepůjde" vzal mě do náruče a položil mě na břicho, hlavu mi podložil abych se mohl dívat na film. Prý.

,,Můžu ti sundat triko?" zasmál jsem se nad jeho opatrností a aniž bych se zvedl jsem ho ze sebe sesoukal. Cítil jsem jak jeho konečky prstů přejeli po mých zádech a pak je dal na ramena, kde je začal jemně mnout. Vydechl jsem do polštáře a soustředil se na to. Jeho ruce jely níž a různě mnuly mou pokožku a já jsem jen lehce vydechoval a smál se, když chtěl masírovat mé boky kde jsem lechtivý. Jen se zasmál a jel ještě níž na můj kříž, kde obkroužil mé tetování, které jsem mu posílal ve zprávách. Zatlačil a já vydechl malinko hlasitěji než jsem chtěl.

Moje záda masíroval ještě delší chvíli a já jen měkce vzdychal, ale ne sexuálně, jak si to všichni představují ale krásně. A když mě začal drbat na horní části zad, začal jsem se prohýbat a vrnět. Na drbání jsem extrémě citlivý. Jen se smál a já se k němu tulil a usmíval se jako sluníčko.

,,Jsi jak koťátko" smál se a já jen hrbil záda na místech, kde jsem chtěl drbat víc, jsem jako kočka, já vím, když ono je to tak příjemné. Sedl jsem si na něj obkročmo a hlavu položil vedle té jeho. ,,Neuvidíš film" zasmál se a já na to jen zavrněl.

Dal ruce na mou kůži na pase a mě kolem ní naběhla husí kůže. Lehce jimi jel nahoru až na můj hrudník, kde je obě přesunul k mým bradavkám. Nic nedělal, jen mi jeho velkýma rukama zakrýval bradavky.

,,Jsi krásný" řekl z ničeho nic a já se usmál.

,,Nejsem" zavrtěl jsem se. Ne na jeho klíně, na stehnech. Jakákoli sexuální věc, by mi tuhle chvíli zkazila, myslím.

,,Ale jsi, a můj." přimáčkl si mě k sobě a nutil mě se smát. ,,Nikomu tě nedám" šeptl mi do ucha.

Začíná to být moc sladký, nezdá se vám?

Nevinný ďáblík /texting Larry/Kde žijí příběhy. Začni objevovat