10.část

5.6K 275 79
                                    

Me: Harry, mám špatnou zprávu. Odjíždíme se školou na dva dny na chatu a nebude tam prý signál :(

Harriet: To ne! Ne..prosím...

Me: Kámoška tam byla loni a prý tam vážně není, ale když nějaký najdu, slibuji že se ti pokusím napsat 😘

Harriet: Pokud to tu bez tebe přežiju :'''''(

Me: Ale neboj, tady máš něco, aby jsi na mě nezapoměl...


[Wattpad zase smazal, už mě sere, no. Je tam Lou, nahý a zezadu, takže butt fotka.]

Harriet: Shit babe jsem na veřejnosti!

Harriet: Tak nevinný a přitom takový ďáblík...

Harriet: Budu čekat bejbe ;)

Me: Mám tě rád Harry

Harriet: Já tebe taky Willie :*

Harry šel domů pro své věci a já se mu rozhodl vysvětlit jako William, proč nebudu online. Kdyby se to dozvěděl, rozzlobil by se. Začal by mě určitě nesnášet.

Mezitím co byl pryč, jsem uklidil střepy ze včerejška, poklidil trochu spodek a šel si schovat všechno nevhodné spodní prádlo pod postel. Rád jsem totiž chodil v kalhotkách nebo jakýchkoliv dámských oděvech. To ovšem Harry nemusí a ani nebude vědět. Jen ty, co jsem měl na sobě -černé s krajkou- jsem si nechal pro radost. Akorát když jsem se celý oblékl se domem rozezněl zvonek a já šel otevřít.

,,Ahoj Hazz" usmál jsem se. Byl malinko červený a když jsem omylem pohledem zabloudil k jeho kalhotám, uviděl jsem tam nemalou bouli. Dělal jsem, ale že nic nevidím a pozval ho dál.

,,Tak...co chceš dělat?" zeptám se usměvavě.

,,J-jen si skočím na záchod a hned jsem zpět, kde tu máte záchod?" usmál se mile a rozpačitě přešlápl. Jestli si tam bude honit...jakože asi bude, nevím jak to udělám já...Mno...

,,Nahoře, první dveře vpravo" usměju se mile a jdu se kouknout co koupil. Ve směs to co jsem chtěl. Jediné co mě zarazilo byla krabička banánových kondomů. Nepřemýšlel jsem nad tím, nač je má a radši jsem šel udělat míchaná vajíčka. Tašku jsem uklidil a všechno nacpal do ledničky. Ty kondomy jsem nechal na stole.

Když jsem vařil, bohužel jsem nepřeslechl jeden hlasitý stéhn. Se jménem Will...Achjo...Ale musím uznat že je vzrušující co s ním dělám...Stop! Vajíčka byla hotová a já je dal na dva talíře. Harrymu normální porci, a mě trochu menší. Rozhodl jsem se trochu zhubnout.

,,Ahojkyyy" zasmál se a já si sedl za stůl.

,,Byl jsi tam nějak dlouho" zakřenil jsem se. On zrudl a koukl se jinam.

,,Ale notak...Spíš mi pověz kdo je William" zasmál jsem se a on ještě víc zrudl. Chtěl jsem si hrát.

,,J-je to můj...něco jako kamarád. Mám ho hrozně rád, ale jen si píšeme" sedl si ke stolu a s poděkováním se pustil do jídla. Moooc se mi líbilo jak mě chválil..

,,Notak povídej, já to nikomu neřeknu" zasmál jsem se a on taky. ,,Jak vypadá, co má rád, odkud je?"

,,No...on se mi bojí po-poslat fotku, prý by se mi zhnusil. Já takový ale nejsem. Ale má modré oči, tedy jedno, druhé má šedé, ale nosí barevnou čočku, takže to není vidět. Jeden kluk co ho šikanuje mu totiž jednou asi omylem vrazil sklo do oka a on oslepl...." na chvíli se zamyslel a já se lekl že na to přišel.

,,Ty...Louisi, co nejhoršího jsem ti...no...udělal?" koukl se mi do očí a já se začínal opravdu bát.

,,Snažím se na to nemyslet...Asi jak jsi měl nějaký špatný týden a já se dostal do nemocnice 3x" zamyslel jsem se. Jo to byla vlastně pravda. Třetí den se stalo to s tím okem. ,,Proč?"

,,Jen jsem přemýšlel. Dokázal bys mi... to někdy odpustit?" když nepočítám oko, o kterém neví...

,,Určitě" usmál jsem se a nacpal do sebe další kousek vajíček.

,,Vážně?"

,,Jo, pokud mě nepodkopneš kolena"

,,To bych ti nikdy neudělal" usmál se, vzal oba už prázdné talíře a odnesl je do dřezu.

,,Co budem dělat?" zeptal se Hazz. Zívl jsem...,,A kde vlastně budu spát?" zasmál jsem se a on taky.

,,No...buď tě můžu šoupnout na gauč, ale nejspíš smrdí po cigaretách, nebo tu můžu ustlat na mé posteli a já si lehnu na zem"

,,Děláš si srandu? Já se o tebe mám starat a ty chceš ležet na zemi? Ne, hezky si lehneš na postel a já na zem, jo?"

,,Tak jo, pojď to přichystat" Tak jsme s Harrym šli a ustlal jsem mu na zemi i když jsem ze začátku protestoval. Když jsem se konečně rozvalil na postel a zavřel oči, do tváře mě jemně šťouchl cizí prst, co si dovolil okupovat mou postel. Otevřel jsem oči a nechápavě se na Harryho zamračil.

,,Mastička chytráku" zasmál se. ,,Notak, sundávej triko, namažu ti tu modřinu na břiše"

,,J-já sám"

,,Ale notak, na co bych tady byl pak užitečný já?" a tak jsem si nakonec vyhrnul tričko pod bradavky a povytáhl si kalhoty nahoru, aby nebyla vidět černá krajka. Hazz se na chvíli s pootevřenou pusou díval na mou nahou hruď. Asi jsem tlustný, nebo se mu hnusím...Pak se ale vzpamatoval a nanesl si trochu mastičky na prsty. Když je jemně přiložil k mému břichu, zastudělo to. Pak mi začal svýma velkýma a přesto jemnýma rukama po břiše roztírat gel. Bylo to i přes modřinu nesmírně příjemné.

,,Nechtěl bys mi udělat masáž?" zasmál jsem se ironicky.

,,Klidně" zasmál se a já zrudl nad představou jak mi masíruje boky...Stop! Když mi modřinu namazal -a že to trvalo docela dlouho- tak se přemístil na další, dokud nebyly všechny natřené.

,,Dík, nemusel jsi" zasmál jsem se.

,,Já vím." Natáhl jsem si tričko a zahrabal jsem se do peřiny. Popřál jsem Harrymu dobrou noc a on si otevřel mobil, něco tam psal a pak šel spát. Otevřel jsem si svůj mobil.

Harriet: Hezky se vyspi srdíčko moje :*

Me: Ty taky Hazzz

Tohle budou dlouhé dva dny...

Nevinný ďáblík /texting Larry/Kde žijí příběhy. Začni objevovat