39.

272 26 11
                                    

Öncelikle merhabalar canım potterhead ailem. Uzun zamandır yoktum dediler öldü, ölmedim ama yaşıyor da sayılmam. Fotosentez yapıyorum, ot gibi yaşıyorum. 12. sınıfın en lanet dönemleri, ışte bu nedenle telefonumu kapattım. Tuşlu telefon kullanıyorum (bir mesaj atma nasıl 10 dk surebilir?)
Ama haftada 2 gün toplam 6 bölüm atmaya karar verdim gibi bir şey. (atamayabilirim de ama planım bu)

Üzgünüm bu aralar mugglelarla fazla içli dışlıyım (tamamen istem dışı) neyse bölüme bakalım mutlu olalım.

***

Bir Muggle bir Potterheadin hayal dünyasını anlayamaz. Çünkü mugglelar sığ fikirlere sahip hayal kelimesini unutmuş, yerine saf gerçeklik denen at gözlüğünü takmıştır. Hatta haddi olmayarak Potterheadlere hayal kurduğu için kızmışlardır bile!

"Bugün saat 14.00 da toplantıya katılacağım. Saat 16.20 de sempozyum başlıyor, e mailleri kontrol etmem de gerek"

"Ah o Filch'i bir öldürseydim, o şirret Norris'i de şatodan kovar, ihtiyaç odasında parti yapardık.
Ayy düşünsene Hogwarts'ta düğün oluyormuş gelinle damat süpürge ile geliyomuş supurgenin sonuna teneke kutular bağlamışlar, önünde de mutluyuz falan yazıyor ne hoş ama ya da-.."

Muggle Potterheadin sözünü keser.

"Seni gerçekten anlamıyorum. Ben toplantı diyorum sen hala laylaylom yapıyorsun, biraz ciddi ol ya hayal kuruyorsun da gerçek mi oluyor sanki, hayatın acı gerçeklerini bil."

Potterhead muggle'a bir bakış atar:

"Yemin ediyorum böcürtüm gibisin. Yani bana böcürtün ne diye sorsalar, hayal kurmaktan, kendini mutlu etmekten ümidini kesmiş biri derdim. Aha o sensin iste"

Mugglelar ve Potterheadlerजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें