κεφάλαιο 30 Όποιος λέει ψέματα πέφτει μες τα αίματα

4.3K 380 24
                                    

"Δυόμιση; Διδώ ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις; Δυόμιση και μιλάει τόσο καθαρά;" Με ρώτησε ενώ είχε αρχίσει να εκνευρίζεται.

"Άγγελε όχι εδώ,όχι τώρα." Του ειπα και έδειξα με τα μάτια μου τη μικρή που είχε αρχίσει να γίνεται ανήσυχη.

Ήρθε κοντά μας και τράβηξε τα μαλλιά της με το χέρι του,μπροστά από τα μάτια της. "Θέλεις να πάρω εσένα και τη μαμά σου μια βόλτα να φάμε πρωινό και μετά να σου πάρω παγωτό;"
Τη ρώτησε και τα μάτια της φώτισαν καθώς είχε πει τη μαγική λέξη.

Κούνησε το κεφάλι της καταφατικά και κάθησε πάνω μου έτσι που να μπορεί να τον κοιτάζει. Τα μάτια τους ενώθηκαν και τώρα που είχα και τους δύο διπλά μου, συνειδητοποίησα πόσο ίδιοι ήταν. Πόσο θα μπορούσα να τον κοροϊδέψω;
Το κινητό μου άρχισε να χτυπάει και άφησα τη μικρή με τον Άγγελο για να το σηκώσω.

"Πες μου Μάρθα μου. Υπάρχει κάποιο θέμα; " Ρώτησα και εκείνος με κοίταξε με απορία όσο η Μάρθα μου έλεγε τι με ήθελε. "Εντάξει κάλεσε το Ματία,εκείνος ξέρει τι πρέπει να γίνει και ενημέρωσε τον μετά να με πάρει τηλέφωνο,του έχω κλείσει εισιτήριο πες του." Συνέχισα και κλείσαμε το τηλέφωνο.

Τι περιμένατε να άφηνα πίσω το πουλέν μου; Ήταν το πρώτο άτομο που πήρα μαζί μου στην Ισπανία,όπου και ήρθαμε αρκετά κοντά,έμαθα πολλά για τη ζωή της και συνειδητοποίησα πόσα κοινά στοιχεία έχουμε. Είχε μεγαλώσει και εκείνη δύσκολα όπως και εγώ, αυτό με έκανε να χαρώ ακόμη περισσότερο για την επιλογή μου να την προστατεύω.

Στην Ισπανία είχε γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της και είχε φτιάξει μια όμορφη οικογένεια. Μάλιστα το ένα από τα δίδυμα αγόρια της το είχα βαφτίσει εγώ.

"Μαμα ο Άγγελος μου είπε ότι θα μου πάρει και γλυφιτζούρι. Να πάω να διαλέξω ρούχα;" Με ρώτησε η κόρη μου καθώς τους πλησίασα και πάλι.

"Βλέπω ο Άγγελος θα σου πάρει ότι υγιεινό υπάρχει. Να πας μικρό μου." Η μικρή έφυγε σαν το σίφουνα από το μικρό καθηστικο και πήγε στο δωμάτιο.

Κοίταξα στα μάτια τον Άγγελο που φαινόταν θυμωμένος.
"Μη ρωτήσεις τίποτα. Θα πάμε τη βόλτα μας και μετά θα την αφήσω στην νταντά για να μιλήσουμε με την ησυχία μας." Του είπα και εκείνος αν και αγριεμενος,ευτυχώς συμφώνησε.

Η μικρή διάλεξε ένα μπλε φόρεμα και αφού το φόρεσε κάναμε δύο πλεξούδες στα μαλλιά της γιατί είπε πως ήθελε να είναι όμορφη για τον Άγγελο. Όσο γρήγορα είχε κλέψει τη δική μου καρδιά, έτσι γρήγορα είχε κλέψει και της κόρης του.

ΒΡΟΧΗ ΜΟΥΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα