Καλώς ήρθατε στο μαγικό μου κόσμο,είμαι η Δέσποινα και από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου,μου άρεσε να γράφω διάφορες ιστορίες και να αφιερώνω το χρόνο μου σε διάφορα βιβλία μα πιο πολύ μυθιστορήματα. 
Έχω ολοκληρώσει δύο ιστορίες που λέγονται "βροχή μου" και "Μη με ξεχάσεις" και είναι σε εξέλιξη η τρίτη μου ιστορία με τίτλο "Σκοτεινός Άγγελος."


Λίγα πράγματα για εμένα:
Είμαι ανήσυχο πνεύμα και ονειροπόλα,πάντα ψάχνω να βρω το καλό και μέσα από τις ιστορίες που πλάθω από μωρό, εξυμνώ τον έρωτα,καθώς πιστεύω ότι είναι το μέγιστο,το απόλυτο αγαθό που υπάρχει σε αυτόν το κόσμο.
Στο wattpad ήρθα το 2014 μετα από παρότρυνση της μικρής μου ξαδέρφης να διαβάσω το After, διέγραψα την εφαρμογή έπειτα,καθώς τότε δεν είχα χρόνο και χώρο για να γράψω,τη ξανά κατέβασα φέτος το καλοκαίρι (2018) και ξεκίνησα μια ιστορία στα Αγγλικά,όμως στη γλώσσα μου μπορώ να εκφραστώ καλύτερα και έτσι τη κατέβασα και ξεκίνησα να γράφω τη "Βροχή μου" που αμέσως με συνεπήρε μαζί της.
Θα έρθουν πολλά περισσότερα έργα,γιατί εγώ μέσα από τους ήρωες μου ζω μαζί τους,κλείνω τα μάτια και πλάθω ένα κόσμο που πολλές φορές με ζεσταίνει.
Αφήστε ελεύθερα σχόλια,μ αρέσει να ακούω τη γνώμη σας είτε καλή είτε "κακή".
Για οτιδήποτε άλλο στειλ τε μου ελεύθερα μήνυμα... Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου,ένα κόσμο γεμάτο έρωτα και πάθος.
Με αγάπη Δέσποινα.
  • In wonderland
  • JoinedJune 13, 2014


Last Message
despinaz despinaz Oct 12, 2021 02:19PM
Το κρύο ξεκίνησε για τα καλά και το @tellurstorygr θέλει να ζεστάνει... Τα βιβλία σου!Ναι καλά άκουσες,αν έχεις Instagram μπες στο προφίλ του tellurstorygr Greece βρες το διαγωνισμό και δήλωσε συμμε...
View all Conversations

Stories by despinaz
Το Λάθος by despinaz
Το Λάθος
"Πόσο απέχει το λάθος από το σωστό;" "Όσο μια μικρή στιγμή αδυναμίας μωρό μου!"
ranking #71 in lovestory See all rankings
Σκοτεινός Άγγελος by despinaz
Σκοτεινός Άγγελος
"Ροζαλία σήκω,δεν προλαβαίνουμε,πρέπει να φύγουμε." Οι φωνές της σαν χάος μέσα στα σκοτεινά με έκα...
ΒΡΟΧΗ ΜΟΥ by despinaz
ΒΡΟΧΗ ΜΟΥ
Ολοκληρωμένη! "Όσο οι σταγόνες της βροχής του μ ακουμπούσαν,τόσο ξεχνούσα ποια ειμαι και επικεντρωνόμουν...
2 Reading Lists