Κεφάλαιο 10- Το ξεκαθαρισμα

5.4K 437 56
                                    

Ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και με κοιτούσε στα μάτια όλο απορία,οι λέξεις δεν μπορούσαν να βγούν με ευκολία απο το στόμα μου καθώς τον κοιτούσα γυμνό,να είναι σε ελάχιστη απόσταση απο μένα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και με κοιτούσε στα μάτια όλο απορία,οι λέξεις δεν μπορούσαν να βγούν με ευκολία απο το στόμα μου καθώς τον κοιτούσα γυμνό,να είναι σε ελάχιστη απόσταση απο μένα.Το μυαλό μου σκεφτόταν να βάλω το χέρι μου στο στήθος του και να χαιδέψω το γυμνό,σκληρό του σώμα.

"Θέλω και εγω να σου μιλήσω..." Δεν τον άφησα να συνεχίσει,ότι και να είχε να μου πει έπρεπε να μάθει πρώτα αυτά που σκεφτόμουν.

"Άγγελε,αυτό που έγινε μεταξύ μας,δεν πρέπει να ξανα γίνει.Ήταν για μια φορά και τέλος." Του είπα και έκανα μια τζούρα απο το τσιγάρο μου.

Πήρε το τσιγάρο απο το χέρι μου και αφου έγυρε το σώμα του απο πάνω μου,το έσβησε στο τασάκι και έμεινε εκεί.Τα πρόσωπα μας σε απόσταση αναπνοής.

"Μου λες οτι δεν θέλεις να με ξανα δείς;" Τα χείλη του χιλιοστά μακριά απο τα δικά μου.

"Ν ν ναι." Ψέλλισα με δυσκολία.

Το στόμα του κόλλησε στο δικό μου και το φιλί του ήταν πιο παθιασμένο απο ποτέ.Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά μέσα στο στήθος μου και πρόδιδε τα συναισθήματα μου.Δεν μπορούσα να αντισταθώ στο φιλί του και για ακόμα μια φορά το σώμα μου με πρόδοσε.Τα χέρια μου ταξίδεψαν στο λαιμό του και χάιδεψαν απαλά τους μύες στη πλάτη του.

Τραβήχτηκε πίσω και με κοίταξε με ένα μειδίαμα στα χείλη."Δεν μου φαίνεσαι και τόσο αποφασισμένη γι' αυτά που λες." Μου είπε και έφυγε απο πάνω μου και ξάπλωσε δίπλα μου ξανά."Δεν μπορώ να σε καταλάβω Διδώ και αυτό με τρελαίνει."

Οι παλμοί στο λαιμό μου χτυπούσαν δυνατά,η αναπνοή μου ήταν ακανόνιστη."Δεν χρειάζεται να με καταλάβεις,ήταν ένα βράδυ.Είναι απλό." Η φωνή μου είχε ένα τόνο νευρικό.Με θύμωσε που μ έπαιζε έτσι.

"Ένα βράδυ λοιπόν ε;" Είπε και σηκώθηκε απότομα απ το κρεβάτι.Ο θυμός του ήταν ολοφάνερος.Τον είχα θυμώσει τόσο που οι φλέβες στο σώμα του είχαν τσιτωθεί.Είχε αρχίσει και ντυνόταν και μου είχε γυρίσει τη πλάτη του.

ΒΡΟΧΗ ΜΟΥΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα