5. Kapitola

31 6 0
                                    


Pohled Akami:

Vzbudil mě budík. Chtěla jsem ho vypnout, ale  když jsem se ho snažila nahmatat, tak jsem zjistila, že jsem na zemi a ne v mé vyhřáté posteli. Postavila jsem se a peřinu, kterou jsem do teď objímala, jsem dala na postel. Vypnula jsem budík, který ukazoval 7:33, a pak si něco uvědomila. Bylo tu nezvyklý ticho, protože tu nebyla Akemi. Začal jsem jí hledat, ale až pak jsem si všimla vzkazu co byl u budíku, a tak jsem si ho, nečekaně, přečetla. Po dočtení jsem si jen povzdechla a šla do koupelny udělat mou raní hygienu.

Vyšla jsem z koupelny a připravila si pár věcí, které by se mi mohly hodit, abych je pak nehledala. Měla jsem ještě čas a tak jsem si rychle skočila pro dango, abych se aspoň trochu najedla a vzala jedno i Akemi.

Dorazila jsem před budovu Hokage a všimla si, že na mě už sestra čeká u stromu. Objali jsme se na uvítanou a já jí dala dango co jsem jí donesla. Děkovně se na mě usmála a za chvíli ho snědla, a tak jsme se mohli vydat pro naší další misi.

Zaťukali jsme a Tsunade-sama nás vyzvala aby jsme vešli.

Když jsme odcházeli z budovy, tak jsme si s Akemi plácly, protože jsme dostali skvělou misi. Měli jsme se pokusit najít úkryt Orochimara. Měli jsme hodinu na to se zbalit, a tak je se vydali domů se připravit.

Za hodinu jsme už vycházeli z hlavní brány, a tak jsme pro srandu zamavali hlídačům a usmály se. Ti se z toho po chvilce vzpamatovali a taky nám mávly na pozdrav. My jsme se pak už jen celou cestu smáli jak blázni.

Dali jsme si menší pauzu, protože běžet skoro šest hodin je fuška. Sedli jsme si tedy a já myslela, že zhebnu, když jsme se s Akemi začali bavit na velmi vážné téma. "Zahrajeme si famfrpál?" Vyjekla najednou sestra a já na ní čuměla jako na debila. "Ne, půjdeme chytat chuchvalce" odpověděla jsem jí a obě jsme se takhle inteligentně bavili asi ještě hodinu. No, jo, jsme velice inteligentní. Hlavně já.



Takový kratší, ale snad se líbila.

Chiaki&Jin

Yoru no shimai [ Pozastaveno + Přepis ]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt