↝ Introducere ↜

33 1 0
                                    

  This is the way the world ends.
   Not with a bang but a whimper.

Nu am crezut niciodată că , dintr-o bătaie din degete , lumea așacum o știm se va sfârși. Sau că va trebui să îmi abandonez toate visele. Nu mi-am imaginat viața fără părinți mei sau prieteni mei.

Copilăria mea a fost una de vis. Nu mi-a lipsit nimic, am avut mulți prieteni și nimeni nu îmi spune lucruri pe care o să mă fac să mă gândesc să îmi pun capăt zilelor.

Clasele primare și gimnaziul au fost cele mai frumoase clipe din viața mea. În clasa a 4-a m-am întâlnit cu viitoarea mea cea mai bună prietenă. Numele ei era Isabel. O fată de treabă,  destul de deșteaptă și foarte amuzantă. Mereu era veselă.

Nu am fost o fata care să fie obsedată de băieți sau ceva. Nu am avut o relație până în clasa a 9-a.

Țin minte și acum prima zi de liceu.
Eu și Isabel stăteam pe o bancă din curtea școlii, așteptând să mai vină colegi. Noi doua am venit mai devreme pentru a discuta despre cum ne-am petrecut vacanța. Mi-a povestit cum ea a cunoscut un băiat. Nu mi-a zis multe despre el , doar că este înalt, brunet și că avea ochii căprui.

Nu am vrut să lungesc discuția deoarece nu am fost niciodată confortabilă vorbind despre băieți. Nu  am fost îndrăgostită vreodata de cineva și nu eram foarte interesată să am un iubit sau ceva.

Ziua acea a trecut repede și nimic nu s-a întâmplat specia. Relația ei cu acel tip misterios a continuat timp de 4 ani. În fiecare zi vorbea despre el și cat de bun este în pat. Ultima parte nici eu nu vroiam să o aflu.

Într-una din zile , Isabel s-a decis să îmi facă cunoștință cu acest băiat. Așa că mi-a zis să mă întâlnesc cu ei doi după ore în parc. Drumul de la școală până în parc a fost unul liniștit. Nu era multă lume, nici mașini nu prea treceau.

Cand am ajuns in parc, la intrare mă aștepta Isabel și băiatul acela. Isabel ne-a făcut cunoștință cu unul altul, îl chema Logan. Un tip destul de amabil.
Nu mai zic frumos...

În  ziua aia , am stat mai mult de vorbă cu Logan decât cu Isabel. Nu mă înțelege greșit , nu îmi plăcea de el, voiam să știu dacă e destul de bun pentru Isabel. Ea este o fată genială și nu merita să aibă un tip pe care nu îl interesează de ea.

Asta s-a întâmplat acum 4 ani, la începutul relație lor și cum mă și așteptam,  el a înșelat-o de mai multe ori. Mereu vorbea cu alte fete , a încercat să se dea și la mine!
Într-un final Isabel l-a prins, dar a dat vina pe mine, pentru că nu i am spus, chiar dacă încercasem în trecut.

7 zile mai târziu,  Isabel și-a luat viața la 19 ani. Și a fost din vina mea și lui acel Logan...Încă nu îmi vine să cred că și-a luat viața doar pentru un tip.

Am fost la înmormântarea ei, toata clasa a fost. Numai el nu a fost. Înmormântarea a fost cel mai trist lucru prin care am trecut. Știam că ea nu m-ar fi vrut acolo , dar a trebuit să merg , a fost o prietenă bună...

Moarte Isabelei nu a adus numai tristețe ci și un virus, care a infectat jumatate din populație. Îi transformase în morți, toata lumea era agitată fugind unde vedeau cu ochii. Alți s-au ascunși dar nu multi au supraviețuit. Mă pot numi norocoasă, sunt una dintre ei.

Coșmarul meu cel mai îngrozitor de-abia ce începe...

Hello, ăsta e "primul capitol" dar promit că în fiecare sâmbătă vor apărea capitole noi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hello, ăsta e "primul capitol" dar promit că în fiecare sâmbătă vor apărea capitole noi. Sâmbătă asta (6, octombrie, 2018) va fi al doilea capitol sau primul dacă nu îl pui pe ăsta.  Va pup, bye💫

Paradis Where stories live. Discover now