hoofdstuk 17

3.7K 183 5
                                    

toen ik naar school aan her rijden was kwam marie naast me rijden. " hey, ik heb gisteren nog tegen charlie gesproke, ik kan niet geloven wat chistina doet!" ik knikte. "jij, rot he en als ik niet doe wat ze zegt zegt ze het aan iedereen." ik zucht. " dit worden de ergste weken van mijn leven." zei ik " is de papz nog altijd niet gekalmeerd?" vroeg marie. ik schidde mijn hoofd en wijsde naar een magazine cover van een winkel dat we passerde. "balen." zei ze. ik knikte en we reden het schoolplein op. in mijn ooghoek zag ik christina naar me kijken met een valse uitdrukking op haar gezicht. ook marie zag het en gaf me een stomp met met haar elleboog " niet op letten, passeer haar gewoon zonder aan te kijken" ik knikte en liep zonder opkijken richting mijn kluisje. he eerste uur hadden vrij en de kerst prefwerken kwamen eraan, dus kon ik wel wat extra studeertijd gebruiken. ik nam mijn boeken en liep naar de studeerhal. marie moest ergens anders heen en charlie was niet te zien. ik stuurde haar nog snel een sms voor ik mijn gsm in mijn kluisje gooide en hem sloot. 

" zozo wie hebben we hier, ons prinsesje." ik keek op van mijn boeken en keek in de ogen van christiena. ze was alleen. dat betekend dat ze het zelf niet aan kate of sarah had verteld, haar meelopers. ik zuchte en legde mijn pen neer. " leg maar niet neer, je bent nog lang niet klaar." ze legde een stapel papieren voor mijn neus. " wat moet ik hiermee?" vroeg ik. " dat is mijn huiswerk dat ik moet overmaken, maar nu ga jij het doen." ik keek naar de stapel. het leek wel ofdat ze van de brugklas geen huiswerk meer heeft gemaakt. " ik zou er maar aan beginnen, het moeten morgen klaar zijn of ik krijg een 0. en je weet het, als je het niet doet vertel ik je geheimpje" ze lachte gemeen en liep heupwiegend weg. zuchtend keek ik naar de stapel. 

wiskunde, aarderijkskunde, nederlands, engels, natuurwetenschappen, en nog. alles moest ik doen. het was bijna 11 uur s'avonds maar ik was nog niet klaar. ik was al de hele dag bezig en moest nog aan mijn pak huiswerk beginnen. ik zou voor 2 uur zeker niet klaar zijn. er werd geklopt op mij  deur en mam haar hoofd verscheen door de deur. " liefje wij gaan slapen, ben je nog lang bezig?" zuchtend keek ik naar de stapel. " toch niet voor 2 uur." ze keek me medelijdend aan. "kijk niet zo naar mij ik weet het, maar het leven van een middelbare scholier is zo." ze zuchte. "slaapwel" zei ze voor ze de deur terug dichtrok.

" Ella!" i schrok op en zag mam voor me. ik keek om me heen en zag dat ik in mijn kamer was. ik lag te slapen op mijn boeken. ik was bezig met mijn eigen huiswerk. " heb je hier geslapen," vroeg mam. ik knikte. ze vreef medelijdend over mijn hoofd. " fris je even op, ik zal even kijken." ik geeuwde en ging me omkleden. 

ik plaatste de stapel huiswerk voor de smiksende chrisina. " hier, ik heb er de volledige nacht aan gewerkt." ik draaide me om liep boos weg. ik liep naar mijn kluisje, ik draaide mijn code en opende het. toen ik het opende werd een raar groen spul op mij gespoten. iedereen begon te lachen0. inclusief christina die op mij af kwam. " je dacht toch echt niet d        at je alleen maar dingen zou moeten doen. " lachend liep ze weg. ik gooide mijn kluisje dicht en charlie kwam met een handdoek naast mij staan. "ouch de groene kleuisjes slijm grap." ze gaf mij de handdoek. ik veegde mijn gezicht een beetje schoon. " dit is echt kinderachtig." zei ik. ik zuchte en wou mijn kluisje openen maar charlie stopte me. ze opende mijn kluisje en ging achter de deur staan. een extra lading slijm vloog naar buiten. " bedankt." zei ik terwijl ik wat reserve kleding uit mijn kluisje nam. marie kwam naast ons staan. " wat is er met jou gebeurd." vroeg ze. "christina" zei ik terwijl ik naar haar wees. " ze heeft de groene slijm kluis gedaan." legde charlie uit. " ik kan niet wachten tot dit voorbij is. zei ik. ik sloot mijn kluisje weer en liep naar de wc's waar ik me omklede.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ik weet het twee dagen na elkaar. moet wel een record zijn, maar ik had inspiratie dus heb ik nog een stukje geschreven. ik begin er weer een beetje in te komen. trouwens ik heb 2k reads! dat is te gek! super bedankt ik hoop dat je het een beetje leuk vind, soms ben ik een betje onzeker maar ik probeer om zo veel mogelijk te updaten maar ik heb nog 3 andere boeken openstaan en het is lastig om alles bij te houden. ik heb trouwens twitter waar je me kunt volgen, ik ga probeen om zo veel mogelijk daar te plaatsen wanneer ik een nieuwe update heb. dus pleas volg niet alleen op twitter maar ook op wattpad natuurlijk. nog eens bedankt voor de 2k reads bye

TWITTER:https://twitter.com/littlepiggyx

hide who I am ( dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu