hoofdstuk 10 (!)

4.3K 217 24
                                    

holy shit we zitten aan hoofdstuk 10!

---------------------------------------------------------------------------------------------

vandaag ga ik voor het eerst in 3 dagen terug naar school. Het gaat anders zijn want.... deze keer is het zonder vermomming. joe, mijn bodygard voor op events wou mee naar school maar ik weigerde. ik ben zooooo zenuachtig. charlie en marie rijden mee naar school. ik hoor de deurbel gaan. " aah charlotte en marie wat leuk ella komt er zo aan hoor." zei mam. ik liep de trap af. " ben je er klaar voor?" vroeg charlie. ik knikte. " kom we gaan." ik nam mijn fiets en reed samen met hen naar school. voor ik de school inreed stopten we nog even. er stonden zwarte busjes en mannen met camera's voor de school. " Wat is dat?" vroeg ik. " geen zorgen gisteren hebben de squirls een wedstrijd gewonnen." zei Marie. ik knikte. " pardon?" ik tikte op hun schouders. " Ik moet naar de les mogen we er door." de man draaide zich om. " daar dat is ze!" riep Christina. ze wijdde mijn richting uit en dus ook alle camera's. de directrice kwam buiten en nam ons mee naar binnen.

Ze gooide een krant voor mijn neus. ' normaal schoolmeisje blijkt onze prinses te zijn.' stond er op de cover. " oh nee." Charlie nam de krant uit mijn handen. " wat! maar ik dacht dat u het verbiedde om te klikken!" vroeg ze aan mevrouw van dhoorn onze directrice. " heb ik ook gedaan. het oudercommissie is aan het uitzoeken wie geklikt heeft." zei ze. ik legde mijn handen in mijn hoofd. "wat nu?" vroeg Charlie terwijl ze de krant aan Marie gaf. " het spijt me Ella maar ik ga je moeten thuislaten tot de rust is terugekeerd." zei ze. " het is het inderdaad het beste voor de school en voor mij." ze knikten allemaal. " wel ik bel Joe dat hij mij komt ophalen op ik geraak niet uit deze hell."

"Geen zorgen we zijn er al." Mam stond in het deurgat. ik stond op. " mam?"
" Mevrouw heeft mij gebeld. ik kom je ophalen." ik knikte en nam mijn tas. " we komen vanavond nog eens langs ok?" zei Charlie. ik knikte. " kom we gaan, mevrouw , Charlotte Marie." knikte mam hen toe.

In de auto was het stil. " je wilt eigenlijk gewoon blijven gaan toch?" vroeg mam. ik knikte. ".......ik heb wel een ideetje." zei ze.

------------------
Wat denken jullie dat ze gaat doen.
Zeg het me in de comments bye

hide who I am ( dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu