Epilog

139 4 0
                                    


   Perspectivă Emily

  În momentul când am sunat pentru postul de secretară nu mi-am imaginat că viața mi se poate schimba radical. Am ajuns să îmi iubesc șeful, prietenele mele vechi și-au găsit jumătățile,  mama e fericită și m-am căsătorit.
  În momentul acesta stau și îmi mângâi burtica prin tricoul larg al soțului meu. Am aflat acum o lună,  dar am vrut să aștept aniversarea de un an a căsătoriei noastre pentru ai da vestea.
  Scot carnea din cuptor și o așez pe blat. Merg să așez masă,  iar apoi urc scările pentru a mă pregăti.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Am coborât la parter și am fost întâmpinată de Misha,  pisica care a devenit membrul al familiei în urmă cu jumătate de an când Bryan m-a supărat destul de rău și a trebuit să mă îmbuneze

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Am coborât la parter și am fost întâmpinată de Misha,  pisica care a devenit membrul al familiei în urmă cu jumătate de an când Bryan m-a supărat destul de rău și a trebuit să mă îmbuneze.
    Farurile unei mașinii luminează livingul și îmi dau seama că este acasă. Emoțiile cresc de la minut la minut și nu știu cum m-am stăpânit în această lună. 
  El intră pe ușă având în mâini diferite sacoși de la diverse branduri. Le lasă pe canapea și vine și mă ia în brațe.
  Bryan: Iubito, la mulți ani! Cum a fost întâlnirea cu directorii organizației? mă întreabă în timp ce îmi tachinează pielea gâtului.
  Emily: Bună. Am ascultat poveștii triste despre copii,  dar sper să putem remedia problemele cu care se confruntă. Dar,  nu cred că vrei să vorbim despre asta în seara asta atât de specială :)
  

  ***
 
  După ce terminăm de mâncat ne așezăm pe canapea. El îmi întinde o pungă de la Sephora,  iar în ea găsesc două palete și un ruj. Îi întind și eu cadoul meu. Un album cu poze din fiecare zi de când suntem căsătoriți.
  După ce îmi mulțumește îmi întinde o punga de la Dior. Acolo găsesc un parfum. Eu îi întind încă un cadou. Acesta îi desface funta și ridică capacul. Găsește acolo o pereche de botoșei. Îi ridică și îi fixează cu privirea. După ce se uită atent îmi fixează privirea și parcă cere o confirmare. I-o dau în momentul când îi pun mâna pe abdomenul meu nu prea umflat.
  Bryan: Iubito,  o să fim părinți!

  După 3 ani

  Stau pe un șezlong și privesc în jurul meu. Drew și Erika încercau să țină pasul cu gemenii lor,  Maria și Adrian. Carol își privește pe gemenii lui în timp ce Caroline o leagănă în brațe pe Crina ce avea doar câteva luni de viață. James și Elizabeth se jucau cu băiețelul lor în piscină. Singuri care lipseau erau Cameron și Brianna care se aflau în luna de miere.
  Aud râsete cunoscute în apropiere și îl văd pe Bryan apropiindu-se împreună cu fiul nostru Max de mine.
  Bryan: Îți dă bătăi de cap Adelaide?
  Emily: Da,  un pic.
  Max: Mami,  pot să melg la mătușa Caroline?
  Emily: Desigur.
Bryan se așează lângă mine și își așează mână pe abdomenul meu bombat.
  Bryan: Mulțumesc pentru tot! ❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 15, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

IUBIRE COMPLICATĂWhere stories live. Discover now