Capitol 19

247 20 3
                                    

    ADEVARUL COPLESITOR
 

     1⃣1⃣1⃣1⃣

  PERSPECTIVA BRYAN 

   Bryan:  Iubito, trezeste-te. Stai pe patul asta blestemat de o luna nenorocita. Vreau sa iti vad zambetul care inveselestepe toata lumea. Iubito, stiu ca ma auzi.  

    De o luna intreaga sta in patul asta de spital nenorocit. O luna intreaga de la incidentul din parc si inca nu l-am prins pe faptas.     Carol e si el distrus. A pierdut-o pe Caroline si zici ca e altul. Are cearcane tot timpul , bea SI SE DROGHEAZA.  Si eu sunt la fel. Stau de o luna langa Emily. Fac cu schimbul cu Mara, dar nici ea nu poate tot timpul. Mai trece si Erika cu Briana pe la ea.  Fata ii este palida, iar buzele uscate.                                                                                                                       As vrea atat de mult sa fie in bratele mele si sa o dezmierd cu saruturi. 

       Perspectiva Emily 

         Deschid ochii  si primul lucru pe care il vad sunt baietii.  Erau  asezati intr-un cerc  si vorbeau ceva. Il aud pe Carol care incepe sa vorbeasca. 

    Carol: Trebuie sa facem un plan ...   Este intrerupt de o fata bruneta care intra pe usa. Il imbratiseaza pe Drew si se aseza pe scaunel de langa mine.  Eu imi miscau capul ca sa imi dau seama ce se intampla. Ea observa.                                                                                                                                    Ea:  Te-ai trezit! Spune cu o voce micuta si fericita. Can vede ca nimeni nu o alculta spune cu o voce mai ridicata:  Baieti! Ei nu raspund, dar Mara si Erika intra in camera. Ele se apropie de patul in care stateam. 

     Erika&Mara:  Te-ai trezit! Tipa ele fericite si baietii se intorc cu fata la mine. Cand privirea mea se intersecteaza cu a lui Bryan un zambet apare pe buzele noastre.  Se strecoara printre fete si ma ia in brate. Dupa el ma imbratiseaza si ceilalti.  

     ***********  

           Bryan inchide usa si ma izbeste de ea sarutandu-ma. Eu imi bag mAINILE IN PARUL LUI si il ciufulesc.  Cand ramanem fara aer ne oprim. Ne lipim fruntile si ne uitam unu in ochii celuilalt.  Ma ridica in sus si ma pune pe canapea.  Incepe sa ma sarute, dar ii suna telefonul si raspunde.  

        CONV. TELEFONICA 

      Louis: I-am localizat. 

     Bryan: Unde? 

     Louis: In Washington .  Pregatim echipa? 

     Bryan: Da. Plecam la noapte.

    CONV. INCHEIATA

      

             Cand aud ca o sa plece ma intristez. Zambetul imi piere, iar el observa asta.  Imi ia fata in palme si vrea sa ma sarute, dar imi intorc capul si imi saruta obrazul.  Ma intorc cu spatele si merg spre bucatarie sa beau un pahar cu apa.  Bryan  ma imbratiseaza pe la spate.  Incepe sa ma sarute pe gat si eu imi las capul pe spatev ca el sa aiba mai  mult acces la gatul meu.  Ma intoarce si ma saruta. 

       Emily: Pleci din nou. Spun cu dezamagire in voce. 

      Bryan:  Nu te intrista.  Vreau sa fi fericita, sa iti vad zambetul ala frumos pe fata.

       Emily: Ai mai plecat odata cand am fost in spital. Te-ai intors abia  dimineata urmatoare.  Ii spun si plec pe scari. Ma impiedic, dar nu cad deoarece Bryan mă prinde. Ma ridic din bratele lui si merg in dormitorul nostru.  Mă pun in pat și incerc sa dorm, dar simt  că și Bryan se așeză in pat. 

   Bryan: Ești supărată? Spune si eu ma intorc cu fata la el. 

   Emily: Nu. Spun soptit. Credeam ca o sa stam impreuna.  

   Bryan:  Asa o sa fie.  Promit ca maine seara o sa vin inapoi. 

    Emily: Promiti? 

    Bryan: DA. Acum sa dormim.  

     Emily: Nu vreau.  Hai sa ne uitam la un film. Ii spun si ma ridic. Vad ca nu se ridica  si ma duc sa il sarut. Imi răspunde și apoi coborâm jos să ne uităm la film.

  *** 

  Perslectivă Mara

Mă îmbrac cu:

  O salut pe sora mea și apoi plec

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


  O salut pe sora mea și apoi plec. Mergând pe stradă cineva mă claxonează. Era un BMW x5 negru. La volan era nimeni altul decât Louis. Mă urc și acesta pornește.

  Louis: Bună!
  Mara: Bună!
  Louis: De ce ești așa distantă?
  Mara: Nu sunt! Răspund ferm și imi intorc capul spre geam. El își pune mâna pe coapsa mea, dar o îndepărtez.
  Louis: Este din cauza ca nu ți-am răspuns atunci?
  Nu am zis nimic.

  Flashback

  Ieșeam din spitalul in care e internată Emily. Vreau sa iau un taxi, dar Louis se oferă să mă ducă.  Ne urcam in masina lui.
  De ceva vreme încep să simt ceva pentru Louis. Nu știu ce este, dar este ceva.
  Încep să cred că îl plac pe Louis.
  În momentul următor îmi dau seama ce prostie am scos pe gură. Am spus ca îl plac și el a auzit.
  Fața lui nu schița nici o emoție. Se concentra la drum și uneori se mai încrunta. A parcat mașina ca eu să ies.
  Louis: Nu ieși? Întreabă pe un ton rece. Eu ies și înainte de a închide ușa mă uit la el. Nu schița nici o emoție. Era rece cu mine.
  O lacrimă mi se scurge pe obraz, dar o șterg.

  End Flashback

 
   Îmi treceau prin minte momentele din ziua aceea.
  Louis:Spune de ce te comporți așa! Spune! Nu i-am spus nimic. Am continuat să tac. Spune! A insistat el trăgând pe dreapta mașina. Acum observasem că ne îndepărtasem de oraș și plaja era lângă noi. El a ieșit din mașină și a mers spre apă. Eu l-am urmat. Era nervos. Deodată s-a întors.

  Louis: Spune! Spune!
  Am tăcut.
  Louis: Spune!
  Am tăcut.
  Louis: Spune! Îsi strânge mâinile în pumni.
  Louis: Spune!
  Nu mai rezist și încep să plâng și să țip la el.
  Mara: Ce să îți spun? Că te plac. Da, te plac. Că am plâns zeci de nopți din aceea zi? Ce? Că vreau să îmi spui ceva?  Ce?
  El își presează buzele de ale mele și mă oprește din a vorbi. Se oprește  și mă ia în brațe. Eu plângeam încontinuu. Cădem în genunchi pe nisip.
 
  ***

  După ce m-am linoștit Louis s-a întors cu fața spre mare. M-am dus la el.
  Mara: Ce ai pățit?
  Louis: Sunt un prost.
  Mara: Nu ești. Ești cel mai drăguț băiat pe care l-am cunoscut.
  Louis: Ba sunt. Nu pot să admit că ...
  Mara: Ce?
  Louis: Că te plac.
  Rămân mască. Nu știam că simte la fel. Acum îi înțeleg reacția din mașină. 

 

  

   Hey dragilor. Am postat în sfârșit.

  Sper că acest capitol să fie pe placul vostru.

  Aștept păreri și voturi.

IUBIRE COMPLICATĂWhere stories live. Discover now