Del 14 ♡

158 3 1
                                    

Obs. Följande kapitel kommer vara väldigt korta!

Mina ögonlock var tunga som stenar och ljuset helt vitt, tungt blinkade jag flera gånger med ögonen samtidigt som jag kisade för de starka ljuset. Solen blänkte in från fönstret och jag satte mig långsamt upp. Jag sneglade bakom min axel till vänster och där låg Evelynn helt vaken vid sin telefon. "Heej Tay, hur är de?" Sa hon med låg ton samtidigt som hon la ifrån sig sin telefon och log ett blygt svagt leende efteråt.

Jag svarade kort "De är bättre." Hon böjde sig fram och gav mig en kram samtidigt som de plingade till i min telefon. Jag läste lite snabbt ett sms ifrån Tyler "Ses? Missuuu<33" När jag läste de började tankarna snurra och jag suckade tungt samtidigt som jag låste telefonen och ignorerade hans sms.

Evelynn tittade snabbt ner i min telefon och sen upp på mig "Varför svarar du inte han?" Sa hon och satte sig rakt upp. Jag bet mig hårt i läppen innan jag svarade "Jag ska svara honom, gör de senare." Hon log svagt till svars och reste sig upp och vi båda två gick ner. Tiden gick så snabbt, och när vi låg där i sängen och skulle börja släcka så slog tanken mig att jag inte hade svarar Tyler, men jag hade ingen lust. Jag kände inte ens mig taskig eller elak över de, för jag ville verkligen inte träffa honom.

Dagarna hann och gå och när jag kom hem dagen efter så var som tur inte mamma och dem andra hemma, dem var iväg igen någonstans på en familjeresa, utan mig som vanligt. Jag vaknade upp ur mina tankar när de plingade till i telefonen och jag läste från pappa "rättegång om en timme, hämtar dig mamma och dem andra kommer närvara."

Jag rotade i lådorna i den stora vita höga byrån, kläderna flög åt alla håll och kanter tills jag hittade de svarta kostymbyxorna. När jag tillslut hade klätt på mig och slängt ihop håret i en inbakad  fläta. Jag slängde en snabb blick i speglen och tittade tveksamt upp mot spegelbilden samtidigt som jag bet mig svagt k läppen. Jag drog med händerna längst med kläderna och suckade tungt.

Jag hörde en bil köra upp på uppfarten, genom köksfönstret såg jag den vita Volvon och mannen där i, pappa.  Min blick flög genom hela huset innan jag drog in ett djupt andetag och tänkte efter att detta kunde vara sista gången jag gick ut genom dörren. Jag sprang mot bilen och hoppade in i framsätet.

Pappa tittade på mig och log lite osäkert innan han sa "hur känns de?" Jag suckade tungt och svarade snabbt "så jävla äckligt jobbigt, att behöva möta mamma är de sista jag vill." Han suckade och log ett svagt leende till svars innan han bakade ner från uppfarten och körde iväg.

När vi tillslut kom fram gick vi upp för den stora långa trappan in genom glasdörrarna och möttes av en stor korridor när en kvinna kom fram till oss och presenterade sig som Leah från socialtjänsten och hack i häl kom pappas advokat George. Klumpen i magen växte och växte ju längre in i korridoren vi kom, ju närmare rättsalen vi kom och hur tiden minskade och minskade.

Dörrarna bakom mig flög upp när jag hörde hur en person med klackskor sprang mot mig. Jag vände mig om och mötte mammas blick, hon blev som förstelnad när hon såg pappa bredvid mig och hack i häl kom mammas kille och hans dotter springandes. Pappa la sin hand på min axel och jag svalde tungt när mamma gick mot oss med de mest irriterande ansiktsuttrycket jag någonsin hade sett i hela mitt liv.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Framöver så kommer det komma ett par korta kapitell, just so u know. Funderar på att kanske göra en q&a samt ett kapitell i Tylers perspektiv, vad tycks om de? Eller kanske i Evelynns?

Har ni några önskemål så får ni gärna skriva det då jag gärna gör något ni oxå vill ha med!

The summer at the cottage.Where stories live. Discover now