Alegerea...-Partea a 6-a

1.9K 106 13
                                    

Fata vazand ca baiatul nu mai da vreun semn de viata, se apleca peste el, incercand sa ii aplice ajutorul "respiratie gura la gura.." Merseliel prinvind-o pe fata vazand cea ce dorea sa faca, acesta se o priveste in continuare cu dispret. Ba din contra o lasa pe fata sa vada pana unde va merge, ce crede ea ca face acum?. Toate aceste intrebarii misuneau prin capul lui Merseliel.

Baiatul cu parul argintiu care era intins pe parchetul rece isi deschide ochii zarind buzele fetei aproape se contopeau cu ale lui. Acesta trasare dand-o la o parte de pe el, fata il priveste nedumerita. Aceasta credea ca este mort, dar dupa ce a analizat situatia aceasta si-a data seama ca gresise. El murise o data,iar acum era un mort viu.

~~

-Sirius vreau ca totul sa fie reparat si fata sa fie afara in zece minute..-Spuse baiatul cu parul lung si ablastru inchis care parasise camera inainte ca servitorul sa mai scoata vreun cuvant. Fata i-a aruncat o privire, baiatul uitandu-se la ea se ridica stergandu-se de praf. O apuca pe fata de mina si o trage dupa el. Baiatul deschise usa iesind din camera in care a avut loc duelul.

Dupa cateva minute fata si-a schimbat rochia indreptandu-se afara, unde era asteptata de stapanul ei. Pasind cu pasi repezi, si cu frica paraseste castelul aruncandu-I o ultima privire lui Sirius. A pasit pe trepte coborand spre baiatul cu parul albastru inchis, acesta cu miscari lente sa intors spre domnita sa privind-o uimit. Parul ei era ondulat si foarte frumos, era de o culoare galbena, pielea ei fina si alba era precum o princesa. I-a sarutat mana privind-o si spunandu-I cat de frumoasa este.

-Multumesc!.-A spus fata uitandu-se in alta parte..

-Stai linistita nu o sa te ranesc, cea ce sa intamplat inauntru acolo ramane..-Ii spune acesta facandu-i semn sa se aseze la masa. Ii trage scaunul facandu-i loc, ii da drumul la scaunul fetei indreptandu-se spre partea lui asezandu-se la masa rotunda acoperita de o fata de masa alba. Acesta ii aseaza in fata un pahar deschizand o sticla cu vin. Paharul lui era plin deja.

Ii arunc o privire, urmarindu-i miscarile lente. Toarna vin in  pahar punandu-mi-l in fata. Se retrage spre locul lui, asezandu-si haina.  Am ridicat paharul rapid ducandul la gura, am privit spre el cu coada ochiului si am luat o inghititura din vin. Am pus paharul in apoi ce masa cea mica aranjata, pe care erau lumanarile arpinse. L-am urmarit in timp ce isi ducea paharul la gura band tot lichidul rosu din el, o picatura de lichid i-se prelingea pe fata alba in jos spre barbie...isi scoate limba afara stergand-o...Si-a bagat limba inapoi intr-un mod romantic...dar ow...la ce ma gandesc...cum pot sa ma gandesc la el ca find un romantic cu sange rece...?...cred ca vinul acesta ma face sa ma gandesc doar la tampeni....

-Deci vrei sa stam asa toata noaptea?-Vocea lui rece, a spar linistea care ne inconjurase...Am trasarit privindu-l cu o fata ingandurata..

-ow..nu, scuze dar sunt cam obosita...-A raspuns luand paharul de pe masa si sorbind din el o picatura de vin...Merseliel o privea tacut, nu incerca sa strice linistea care puse stapanire pe locul in care ei stateau. Sellina nu scoatea nici o vorba, buzele ei se deschideau doar in momentul in care respira aer, ea era mai mult ocupata cu gandurile ei, nu ii dadea atentie lui Merseliel...

Dupa cateva secunde se auzi glasul lui Merseliel..-Sellina doresti a dansa cu mine?-Acesta sa ridicat de pe scaun pasind in fata ei cu mana intinsa astepand ca ea sa spuna ceva...Fata clipi de doua ori sa poata sa isi revina , isi ridica privirea spre baiatul cu parul saten din fata ei privindu-l vag. 

-Sa.......sa...sa dansez cu tine?....-Il privise pe Merseliel nestiind ce sa faca....

-Da, sa dansam...-Si-a intors privirea privind-o neincetat. Si-a intis mana spre ea asteptand ca aceasta sa ii accepte oferta..Mi-am intors privirea spre castel, il zarisem pe Sirius urmarindu-ne de la fereastra..Am inghitit in sec ducandu-mi mana spre gura..O lacrima mi-se prelingea in jos spre gat, am strans pumnul fixandu-l cu privirea..-Scuze Merseliel, dar nu pot face asa ceva, nu pot...-M-am intors cu spatele la el, pasind spre castel, il priveam cu coada ochiului..Acesta nu a mai spus nimic strangandu-si pumni, era aproape sa erupa de furie....

Fata a intrat in castel, indreptandu-se spre camera ei,il zarise pe Sirius care o privea vag. Nu i-a dat atentie si si-a continuat drumul..

-Sellina!?-Baiatul cu parul alb a strigat la fata care urca scarile..Aceasta nu i-a raspuns, a mers in continuare tacuta...Sellina a deschis usa de la camera ei intrand imediat, fara sa mai vorbeasca cu Sirius..A inchis usa in spatele ei aruncandu-se in pat...Aceasta a inceput sa planga gandidnu-se daca a procedat cum trebuie..

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum