~ Dacă mor, te iau cu mine..~ Capitolul 16

876 68 9
                                    

 ~ Dacă mor, te iau cu mine..~ Capitolul 16

||Merseliel P.O.V||

Ii urmaream fiecare miscare, el statea atat de calm, nici macar nu se observa flurstrare pe chipul sau, sau teama ca va fii omorat. Zambea, zambetul lui imi facea sila, imi doream sa il fi terminat cu mult timp in urma, dar am ascultat de restul consilului si doar l-am inchis intr-o cripta unde se zicea ca nici un vampir nu poate scapa..Dar nu inteleg, cum de el a reusit?, poate ca cineva la ajutat sa scape de acolo..

-Tot de gandesti la cum sa ma invingi? Stii doar ca nu poti. Esti slab, si asa ai fost mereu, in toti acesti ani ei nu au inteles adevarata putere, credeau ca doar daca esti un "pure blood" este de vita nobila. Se inseala, din aceasta cauza a trebuit sa scap de toti cei care erau  "pure blood" , dar stii ceva. Doar doua persoane mi-au scapat..stii cine?- Si-a dus mana spre barbie...ma privea cu ura dar in acelas timp cu o pofta nebuna de a incerca sa ma raneasca cat mai mult.

-Te pot invinge fara a imi face probleme. Si daca ar fii ca lupta sa i-a o intorsatura ciudata, te-as lu-a cu mine in mormant orice ar fii. Deci nu iti face griji as murii doar sa te pot vedea si pe tine cum morii odata cu mine. Deci tu l-ai omorat pe tata? De ce, era precum un tata pentru tine..Te-a crescut de mic, chiar daca lui nu-i placea de nimenii, in tine a vazut ceva anume. Iar tu l-ai ucis?. Ce a-i castigat?, el a fost singura persoana caruia i-a pasat de tine, singurul pe care il puteai numi tata..Deci...

M-am oprit cand a inceput sa se infurie. Era atat de nervos incat putea sa distruga tot ce ii statea in cale..-Taci, sa nu te aud. Nu am avut familie, el era doar un nimeni pentru mine..Eu nu m-am increzut in nimeni, toti care va-ti numit familia mea, a fost alegera voastra. Eu nu am avut niciodata familie, si nici nu o sa am . Mereu am urat toti pamantenii, si mi-am urat si familia adevarata, cei care m-au aruncat precum un animal, si m-au lasat sa mor..Dar crescand mi-au crescut si puterile, iar acele persoane au platit pentru ce anume mi-au facut. Si toti o sa plateasca pentru ce mi-au facut, o sa ii omor pe toti..Si frumoasa ta Sellina, este singura care imi mai trebuie, imediat dupa ce termin cu tine...

-Poti sa ma omorii, dar nu o vei lu-a pe Sellina..

-Oh, dar nu ma gandeam sa te omor asa..Vreau doar sangele tau, tu esti de sange nobil. Iar tu cu Sellina sunte-ti siguri in viata..

-Gresesti, suntem mai multi, si cand o sa vin o sa fii ucis..

-Tu gresesti Merseliel draga, toti cei de la castelul tatalui tau sunt morti, am trecut pe acolo imediat ce ai plecat. Si ei au disparut frumos asa cum se poate, acum sufletele lor sunt ale mele. Nu poti sa mai faci nimic pentru ei, asa ca mai bine sa terminam totul fara lupta, vino, lasama sa iti beau tot lichidu-l rosu care iti trece prin vene si gata..Eu o sa fiu singurul vampir care va mai domni peste acest pamant. Voi fii cel mai puternic iar nimeni nu imi va mai sta in cale, deci gandestete bine, iti dau cateva minute la dispozitie..

-Ahhhh, te voi distruge, te voi face sa platesti pentru tot ce a-i facut..Iti vei dorii sa fii mort..

Am inceput sa alerg spre el, am aparut in fata lui...Se uita mirat cand m-a vazut cat de repede am ajuns langa el, nu mai sunt asa de slab cum eram inainte..L-am lovit direct in fata, peretele din spatele lui disparu-se...Cand mi-am ridicat privirea am vazut ca el nici macar nu se miscase de pe loc, dar cum se poate..L-am privit, a inceput sa zambeasca, si-a ridicat mana lovindu-ma cu un singur deget peste frunte..Nici nu imi pot da seama cand am ajuns perete, iar cand el a ajuns atat de repede in fata mea..m-a luat de mana strangand cu toata forta lui..si m-a aruncat prin gaura din zidul castelului..Nici macar nu aveam timp sa ma apar, el era foarte rapid, ma lovit cu putere in stomac, ma aruncat la cativa metri mai incolo de el, statea in acelas loc privindu-ma si zambea..Eram intins pe iarba verde, mi-am ridicat privirea, nu puteam sa imi mai misc nimic macar un muschii, eram terminat..nu inteleg cu de este atat de puternic, este mult prea puternic pentru a reusi sa il zdrobesc asa, trebuie sa imi folosesc toate puterile..dar nu cred ca mai am.Un ochii il aveam inchis, aveam sangel pe fata, am incercat sa ma misca dar in zadar, am inceput sa scuip sange...

-Domnule uitati ce am gasit..-Am vazut un demon tinandu-l intr-o mana pe Sirius, si in cealalta pe Sellina..

-Oh, uite ce am gasit Merseliel, acum este mometul sa vad ce gust are sangele ei..-A zis aplecandu-se spre Sellina, si-a scos coltii al iveala apropiindu-se de gatul ei alb si fin. Si-a scos limba afara din gura, jucandu-se cu ea pe gatul ei. Cand am vazut ca aproximativ i-a infipt colti in gat, m-am ridicat ajungand langa el, l-am prins de haina aruncadu-l departe de ea. Pe demonul care statea langa mine l-am prins de gat, infingandu-ii ghiarele, s-a auzit cum i-am rupt gatul, m-am intors aruncadu-l spre Howl, m-am aplecat privindu-l pe Sirius, mi-am dus mana spre gatul lui, ferificandu-i pulsul. Acesta era in viata, doar putin ranit, dar era bine. M-am intors spre Sellina privind-o, i-am ridicat putin capul dandu-i la oparte firele de par care ii ascundeau ochii aceia frumosii. A tusit uitandu-se la mine..

-Merseliel, esti bine..a-i venit dupa mine..-A spus zambind..

-Sigur ca am venit, nu puteam sa te las aici, nu pot sa ma gandesc ca te-as pierde..- Am sarutat-o pe frunte, am lu-at-o in brate asezand-o langa Sirius. Howl isi revenise, m-am ridicat si eu inaintand spre el, tot zambea, am suras, am aparut in spatele lui lovindu-l cu putere..Acesta ne putand sa stea pe picioare a cazut..

-Crezi ca poti sa ma doborii?-A tipa ridicandu-se, si-a dus mana la buze stergandu-se de sangele care ii curgea neincetat.

-Nu vreau doar sa te bat, vreau sa te vad murind..

-Nu ma poti omora, de ce nu intelegi?- Tipa in continuare atacandu-ma, de fiecare daca cand ma lovea ripostam, chiar daca ma dobora tot ma ridicam si atacam. Continuam sa atac, nu mai conta nimic, doream sa il vad cum moare, doream sa asist la moartea lui. Chiar daca trebuia ca eu sa mor, muream stiind ca el nu mai exista.. 

-De ce crezi ca tu esti cel mai puternic vampir?, defapt poti ramane cu aceasta iluzie a ta, tu esti doar o marioneta in aceasta lume..-A zis el in timp ca ataca, aveam mainile ridicate, pentru a imi apara fata de loviturile lui.. 

-Nu cred ca sunt, nu am zis acest lucru niciodata. Si nu sutn o marioneta..

-Esti sigur? Nu esti tu cel care te controlezi, tu esti doar o marioneta..o marioneta..

Am scrantit din dinti privind-o pe Sellina, cum statea in bratele lui Sirius, am inceput sa contraatac, este puternic si el, dar asta nu il va ajuta, pentru raul pe care l-a facut, o sa fie pedepsit. O sa il omor acum pentru totdeauna. Lupta adevarata de abia incepe..Mi-am dat jos  camasa rupta aruncand-o, eram zgariat putin pe piept, am inaintat spre el strangand pumnii...

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum