♥~Merseliel Diferit? ~♥Chapter 10~

1.3K 92 7
                                    

♥~Merseliel Diferit? ~♥Chapter 10~

||Sellina P.O.V||

"Merseliel stai locului, nu pot tine pasul cu tine, esti prea rapid pentru a putea sa te ating.."Am spus zambind spre el, acesta se oprise in fata mea privindu-ma, a zambit dar pentru putin timp, dupa care iar a disparut ascuzandu-se de mine. Sirius incerca sa il loveasca dar in loc sa fie el tinta a fost fata mea...

"Hei Sellina scuze, dar nu a fost intentionat..esti bine?"A intrebat acesta grijuliu.

"O sa vezi tu!" I-am spus alergand dupa el..acesta incepuse sa fuga departe de mine...

"Nu ma prinzi.." A spus Sirius zambind, nu m-am mai distrat asa de bine de mult timp, mereu Merseliel era rece fata de mine, acesta nu a aratat niciodata un zambet, nu mi-a aratat partea sa buna. Mereu partea rece, dura, si privirea lui de iti taia respirtatia.

Am simtit o atingere, destul de rece, dar mi-se parea ca cunosc acea atingere. Mi-am intors privirea, el statea exact langa mine, parul lui lung era asa de furmos, privirea lui transmitea caldura, totusi chiar daca corpul lui este rece precum gheatea, in interior este altfel. Parca este o alta persoana, nu stiu exact ce sa intamplat cu el, de ce sa schimbat asa de brusc, este destul de ciudat faptul ca mereu el era crud. 

M-am intors spre el, cuprizandu-i mana mare si rece in mainile mele mici, l-am privit, examinat...Acesta doar ma privea, avea privirea atintita asupra chipului meu, nu spunea nici un cuvant, doar statea si ma privea..Nu facea nici o miscare, de parca era doar o statue.

Am observat cand Sirius si-a intis mana dreapta, unde i-sa asezat un corb cu un mesaj atasat de piciorusul mic. Acesta a desfacut hartia de piciorul corbului lasandu-l sa plece. In cateva momente a aparut langa Merseliel, i-a soptit ceva la ureche. Privirea acestuia se schimbase, nu mai era asa de calm, era furios, foarte furios ar fii putut sa distruga totul in calea lui. Nu ii pasa de nimic, de nimeni acum. L-am privit cum a disparut in castel, s-a evaporat de langa mine precum o umbra, Sirius ma privea atent..

"Ce..." Mi-a facut semn sa tac din gura, nu aveam idee de ce..dar se pare ca se intamplase ceva..

"Sellina, te poftesc in camera ta. Eu impreuna cu Merseliel avem ceva de facut, te rog sa nu pui intrebari doar sa faci ceea ce Merseliel doreste."Mi-a spus acesta aplecandu-se in fata mea. Si-a intins mana asteptand ca eu sa il lasa sa ma ajute sa merg pana in casa.

||Merseliel P.O.V||

Am auzit un ciocanit in usa de lemn de cires, observ cum se deschide incet si cum o persoana isi face intrarea in camera luminata de fesnice. Lumina lumanarilor ajutau camera sa nu fie tot la fel de intunecata cum era inainte. Sirius inchide usa dupa el, apropiindu-se de mine.

"Domnule, Sellina este in camera s-a, am pus pasnici sa o pazeasca." A spus acesta aplecandu-se, dupa care s-a ridicat privindu-ma si asteptand sa spun ceva.

"Bine.."M-am intors cu spatele la acesta, manile ducandu-mile la spate, priveam pe fereastra mare.

"Domnule!."

"Da, Sirius."

"Pornim la drum?. Din cate se pare nu putem sa mai facem nimic, trebuie sa trecem peste." A spus aplecandu-si privirea.

"Da, ai dreptate. Nu mai conteaza acum, dar totusi doresc sa aflu cum sa intamplat. "

"Domnule, ma ocup eu de acest lucru. Promit ca o sa imi dau seama ce sa intamplat si cine a fost."

"Stiu Sirius, din aceasta cauza te-am numit mana mea dreapta."

"Da, domnule. Si promit sa nu va dezamagesc. Dar acum chiar trebuie sa mergem, trasura asteapta."

"Bine, sa plecam, ai pus gardieni peste tot..da?"Am intrebat privindu-l cu coada ochiului pe Sirius.

"Da, domnule. Tot locul o sa fie foarte bine pazit, nimeni nu o sa se poata apropia.

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum