~Howl Moare, Pentru Merseliel Este Sfârșitul? Capitolul 17~

859 57 3
                                    

||Merseliel P.O.V||

Inaintam spre el, l-am lasat sa ma loveasca, a doua oara cand a vrut sa ma atace din nou, i-am prins pumnul privindu-l cu ura. Acesta a dat un pas inapoi incercand sa ma faca sa ii dau drumul, cu mana libera ma lovea in stomac, credea ca o sa cedez. Si-a scos ghiarele cand a observat ca nu ma raneste, si incerca sa ma taie. 

- Merseliel, o sa te ucid, nu ma poti invinge..- A tipat, lovind in stanga si in dreapta cu mana libera..

- De ce te tot strofoci? Oricum nu poti sa ma mai ranesti..Si chiar daca ai reusii ma-si ridica si as lupta in continuare pana o sa cad pe pamantul tare, si nu o sa ma mai misc deloc. Dar pana atunci o sa am grija ca tu sa vii odata cu mine, nu te gandii ca scapii asa de usor. - I-am reprosat. Acesta zambea in continuare, incepuse sa rada cand l-am lovit aruncandu-l in zidu-l castelului. S-a ridicat  dupa cateva secunde, stergandu-se cu maneca camasi la gura de sangele care incepuse sa ii curga, dar nu era sange de culoare rosiatica, era un fel de negru. Acesta se cazuse in genunchii scuipand acel sange.

- Te-ai gandit sa renunti?- Am intrebat intorcandu-ma cu spatele la el si mergand in directia diferita, ma indreptam spre Sirius si Sellina.

- Stai, unde crezi ca pleci?- A intrebat ridicandu-se pe picioarele lui, nu mai avea sustinere, isi pierdu-se si echilibrul. Se pare ca acel sange negru l-a slabit. Mi-am intors privindu-l, a inceput sa alerge spre mine, nu mai era asa de agil ca inainte, isi pierdu-se o parte din puterii, a incercat sa ma loveasca, dar pumnul lui a trecut cu mult pe langa mine.. L-am vazut intorcandu-se spre mine cu ghiarele, a incercat sa ma taie cu ele, dar prinzandu-l de maini l-am lovit cu piciorul in fata aruncandu-l putin mai departe de mine. 

L-am privit, m-am intors inaintand spre Sellina, m-am aplecat spre ea, intinzandu-i mana sa o ajut sa se ridice, Sirius ne privea, aceasta ma imbratisat soptindu-mi ceva la ureche..Am incercat sa zambesc....Mi-am inchis ochii imbratisand-o, amandoi stateam in aceea pozitie, am auzit un tipat de durere, mi-am ridicat privirea observandu-l pe Sirius cum cadea  tinand mainile in jurul pieptului iar sangele curgea in continuare fara oprire...Privind-o pe Sellina cum aproape aluneca din bratele mele am prins-o, privindu-i chipul de inger, sangele incepea sa ii curge pe barbia fina si alba spre gatu-l suculent...Cand o vedeam cum mana ei se prelinge incet, foarte incet pe obrazul me spre pamant, am incercat sa o fac sa reziste..

- Sirius!! Sirius!!??- Am inceput sa tip...

- Sunt bine, o duc eu la un spital, m-ai am ceva putere..-A spus acesta inca scuipand sange din cauza ranii.

Am lasat-o pe Sellina in bratele lui Sirius ajutandu-l sa se ridice, pentru a putea pleca de aici. Howl inca avea acel zambet pe chipul lui enervant, m-am apropiat de el, inceput sa il lovesc cu putere, il raneam cu ajutorul ghearelor, eu nu eram l-a fel de slabit ca el...M-am apropiat cu viteza de el, eram sigur ca acest ultim atac va fii chiar ultimul care va termina totul acum, dar se pare ca m-am inselat, statem in picioare inca, dar cu capul aplecat pe umarul lui, la fel si el facea, am inceput sa scuip cat mai mult sange dintr-o data. Scotandu-mi ghiarele din inima lui el a cazut primul, l-am privit cazand cu genunchii de pamantul tare, priveam in fata mea, vedeam trupul lui Howl si doar peretele castelului, dupa care nu am mai avut multa putere am cazut pe spate, cu privirea ridicata spre cer..Priveam norii negrii, vietatile care treceau pe deasupra noastra..in cateva minute incepuse sa ploua, picaturile de apa ma loveau violent..Deci acesta este sfrasitul meu, imi spuneam in gand, incercam sa il privesc pe Hawl care aproape era mort..

- Merseliel, sa stii ca ai ajuns un luptator foarte maret, in legatura cu mine frate, nu cred ca am reusit sa fac nimic bun, am reusit decat sa distrug totul. Dar nu murii inca Merseliel, trebuie sa mai invingi pe cineva, pe papusar, pe el trebuie sa il termini..Deci nu murii frate tu esti singurul care mai poate, fata este mult prea slaba dar tu, ai puterea de a distruge raul. Deci traieste pentru restul care si-au dat viata ca tu sa poti ajunge asa de puternic...Cu bine frate...poate ne mai vedem intr-o alta lume...- Si-a inchis ochii, mana care o tinea ridicata i-a cazut, lovindu-se brutal de pamantul ud, a murit zambind...A murit ca un erou, chiar daca a incercat sa faca atata rau, acum nu pot sa il urasc pe el, pentru ce acest anume papusar a facut..Dar intrebarea unde il gasesc..?Am incercat sa ma ridicat dar am cazut inapoi, nu puteam sa ma mai misc...cred ca aici imi este sfarsitul......

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum