1/9

1.1K 71 30
                                    





     Nasıl olduğunu bilmiyorum Zi Yeol tarafından olduğuna yüzde yüz emindim sadece. Arabam mahfoluştu. Okadar korkunç durumdaydı ki ağlayabilirdim. Tekerlekleri yoktu,ön camı parçalanmıştı ve kaputu tamamen çökmüştü. Yere çökmüş ağlıyordum. Oysaki benim eve girip hazırlanmam gerekiyordu çünkü birazdan Space gelicekti. Jeju adasına gidilecekti,bugün orada yapılacaktı bazı çekimler ama benim hiç halim ve moralim yoktu. Yavaşça ayağa kalktığım bir taksi yaklaştı ve evin önünde durdu içinden Space çıktı. Gözleri ilk beni buldu daha sonrada araba mı gördü. Koşarak yanıma geldi ve bana sarıldı.


''Unnie ne oldu??!'


''Bi-bilmiyorum sabah geldiğimde bu haldeydi.''diyebilmiştim sadece.



''Bu nasıl oluyor anlamış değilim? Bu kadın bunu neden yapıyor!''Space ilk defa karşımda sinir krizine giriyordu. Onu sakinleştirmek istiyordum ama ben sakin değildim ki.



     Arabayı o şekilde bıraktık Space şirket arabasını çağırdı ve Jeju adasına doğru yola çıkıp feribota bindik. Ben uzaklara doğru bakıyordum. Düşünce selimin içinde kaybolmakla meşguldüm. Ben bu kadar iyi kalpliyken insanların bu kadar acımasız olmasını kaldıramıyordum. Ciddi anlamda bu durum beni üzüp yıpratıyordum ve bırakmak istiyordum. Sektör acımasızdı bunu biliyorum ama yetmişti artık. Sonra bu düşüncelerimden ayıran bir şey gerçekleşti. Jaebum yanıma gelip kollarını belime doladı,Space ve Sunny gülerek yanımıza geldiler. Ozaman neden hala burada olduğumu hatırladım. Bu insanlar benim tek tutanağımdılar.


''Artık suratını asma güzelim.''


''Elimde değil Jaebum biliyorsun.''


''Evet biliyorum ama bebeğim bunu kendine yapma artık.'' 



     Ona doğru dönüp kafamı boynuna gömdüm ve parfümünün kokusunu içime çektim. O mükemmel değildi sadece mükemmele takıntısı olan bir adamdı. Hep kötü kişiler etrafında olmuştu ve bunu kesinlikle hak etmiyordu. Belki de hak ettiği de ben değildim ama en azından benimle olduğu süreç boyunca mutlu olmayı hak ediyordu. 


    Ekipce bir otele yerleşmiştik. Acayip büyük ve güzeldi,abartılacak bir manzarası yoktu ama en azından bir kaç günlüğüne çekimler bitene kadar konforlu olacağı kesindi. Hepimiz odalara yerleşmek için birbirimizden ayrıldığımıda resepsiyona gidip odamı öğrendim. Oda kartım ile odaya girdiğimde Jaebum yatağın üzerinde yatıyordu. 


''Napıyorsun burada?!''


''Odam da uzanıyorum.''dedi pis pis sırıtırken.


''Benim odam burası!''


''Hayır ikimizin.''


''Galiba deliricem.''dedim saçlarımı karıştırırken. 


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

NeverEver || JaebumWhere stories live. Discover now