0/1

3.1K 122 10
                                    



     Ellerim titriyordu. Onu geçtim şuan terliyordum da. Bir derginin manken seçimindeydim. Amatör çekilmiş bir kaç resmim vardı elimdeki dosyamda.

"Hye-Min Park!?"

"Benim!"diyip el kaldırdım.

"Sıra sende."

   Olumlu anlamda kafamı salladım ve beni çağıran adamın arkasından odaya girdim. Elimdeki dosyayı karşımda oturan insanlara uzattım. Tam köşede omzunu duvara yaslamış spot ışığının vurduğu  genç çocuğa baktım. Belki benle yaşıt belkide benden bir iki yaş büyüktü. Dar kotu,klasik beyaz tişörtü ve dağınık saçı ile tam bir bad boy'um havası vardı. Hadi ama çok klasiksin.

"Hye-Min Park
22 yaşında. "

"Doğru efendim."

"Burada ufak bir çocukkende bazı dergilerde çıktığını görüyorum ve amatör olsada bir kaç güzel resmin var. "

Elinle tutup salladığı dergi parçasına baktım ve olumlu anlamda kafamı salladım.

"Teşekkürler efendim."

"Şimdi bir kaç çekim yapalım."

   Eliyle bana gösterdiği platforma ilerledim oturup parmaklarımı birleştirdim.
O bad boy görünümlü çocuk kameraya geçti ve tek bir çekim yaptı.

"Sıradakine geçebiliriz."

"Bir kaç çekim daha yapsaydık JB."

"Gerek yok Bayan Tuan."

"Peki sen nasıl uygun görüyorsan. Geldiğin için teşekkürler eğer seçilirsen en kısa zamanda sana geri dönüş yaparız." Diyip en yapmacık şekilde gülümsedi. Bunun anlamı aramamızı beklemeydi kesin.

Gerizekalı çocuk tek çekim neyine yetiyor. Bir kaç poz daha alsan ölür müsün!? Belki ozaman fikirleri değişir! Sinirimi bastırmaya çalışırken olumlu anlamda kafamı salladım ve hızlıca odadan çıktım.

Ama malesef geri dönmek zorunda kaldım. Kapıyı çalıp içeri gir komutunu bekledim.

"Bir sıkıntı mı var?" Diye sorduğunda Bayan Tuan, JB adındaki fotoğrafçı konuştu.

"Çantan şurada."derken kafasını büyük ekrandan kaldırmadan parmağı ile platformun yanında duran çantamı gösteriyordu. Çantamı aldığım gibi gidicektiktim ki o büyük ekranda kendi resmimi gördüm. Gerçekten güzel çıkmıştım. Saçlarım aşırı hoş duruyordu. Makyajım ışıklardan dolayı daha parlak çıkmıştı. Hiç kendimi bu kadar nasıl desem soft (?) görmemiştim.

ㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇ

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇ

Jaebum:

İşim bittikten sonra bilgisayarımın başına geçtim. Baş mankenimiz Zi Yeol gitmişti. Tüm suç ise bendeydi. Neyse JB kafanı topla ve işine odaklan.

NeverEver || JaebumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin