🍀4🍀

2.9K 177 54
                                    

Yorumlarda buluşalım.
Kalbim kalbinizden öper.

♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

Hicran gördüğü kabusun ardından irkilerek uyandı.  O korkutucu adamın sesi sanki hâlâ kulaklarında   yankı yapıyordu.

Rahat bir nefes aldı ve  ayağa kalkıp pencereden havanın karanlık olup olmadığını kontröl etmek istediği zaman açılan kapının ardından içeri süzülen ışık sayesinde gözlerini yummak zorunda kalmıştı.

Ne kadar karanlık bir ortamda kaldığını düşündü. Işık görünce bir an kör olduğunu his etmişti.

"Hicran?" Seher'in sesini duymasının ardından daha fazla güçlü duramamış kollarını genç kadının beline sararak ağlama başlamıştı.

"Çok kötü bir kabus gördüm." Ağlaya ağlaya ağzından çıkan her kelimede Seher biraz daha acı çekmişti. Bu kadına yardım edememek elini kolunu bağlıyordu.

"Ne gördün canım?" Diyip oda kollarını Hicran'a sardı bu küçük kadının kendini tek his etmesini istemiyordu.

"Evleneceğiz dedi. Kızımın katili ile evlenecektim çok kötüydü."  Seher nefesini tutmuş konuşmamın bitmesini bekliyordu ama böyle bir konuşma beklemediği açıktı.

"Hicran canım o gerçekti"  dedi sıkıntı ile. Bu küçük kadının hayatında sadece acı olduğunu anlamıştı.

"Na..nasıl?" Karanlıkta Seher'in yüzünü tam iyi seçemez iken kollarını sığındığı bedenden ayırdı.

"Sen ve Cengo  bey dün imam nikahı ile evlendiniz.  Sen imamın geldiğini duyduğun zaman bayıldın. Üzgünüm gerçekten üzgünüm ama vekilinde ben oldum"

"Ha...hayır! Ben kızımın katili ile evlenmedim! Ben ona eş olmadım!" Ses telleri yırtırılcasına  bağırıp saçlarını yolmaya başladı.  Yapamazdı. Bunu doğmamış kızına yapmayacaktı onun katili ile evlenmeyecekti. Onun yapacağı tek şey intikam almak olacaktı.

Seher korkmuş bir şekilde karşısında ki kadına bakarken bir iki adım geriye doğru attığı zaman sert bedene çarpması ile durması bir oldu.  Aşınası olduğu kokuyu solarken kimin geldiğini elbette biliyordu.

"Çık dışarı!" Cengo da en az Hicran kadar sinirli ve öfke doluydu.  Seher el mecbur Hicran'ı bırakıp giderken Hicran çaresiz ama bir o kadar da öfke dolu şekilde karşısında ki adama bakıyordu.

"Sen!? Sen ne yaptığını sanıyorsun ucube?!"Cengo sakin kalmaya çalışırken karanlıkta ayrıt ettiği kadının ardından pekte mümkün görünmüyordu.

"Asla! Asla senin ile evlenmeyeceğim!!" Boş odada bas bas bağırırken sesi yankı yapıp tekrardan kulaklarını istila ediyordu.

"Ama evlendik ve sen kırk günün sonunda benim yatağıma da gireceksin." Duydukları kolay şeyler olmaz iken bu adamın babasından da kötü biri olduğunu anlamıştı.

"Gerekir ise canıma kıyarım ama sana yâr olmam."

"Ben bebeğimin katiline yâr olmam!"

Sağ yanağında his ettiği keskin acının ardından kendine gelememiş iken bir darbe daha geldi.

"Göreceğiz!  Yâr oluyor musun? olmuyor musun?"

Gürültülü şekilde kapanan kapının sesinin ardından. Göz yaşlarını sildi olmayacaktı her neye sebep olur ise olsun bu adam ile evlenmeyecekti.

O söz vermişti kızına kızının intikamını alacak ve  huzur içinde ölüp gidecekti.

Babası aklına geldiği zaman sıkı sıkı yere tutundu o adamı yok etmek  için güzel planlar kurmuştu kafasında.
O cani adamdan üç can alacaklıydı.

HİCRANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin