•chapitre 1•

323 34 8
                                    

Ik word wakker gemaakt door mijn zusje Alina, "opstaan a slaapkop" zegt ze boos. Ik open mijn ogen en kijk haar aan " wat is er " fluister ik terug. "Je moet komen ontbijten en t is trouwens 1 uur ik weet niet hoe laat je van plan bent wakker te worden " zegt ze en rolt met haar ogen. "oke k kom r aan" zeg ik en sta op. Ze knikt en verlaat mijn kamer, ik neem een snelle douche, Oohja heel erg dit, ik was bijna mezelf vergeten voor te stellen, ik ben Amir, ik ben 21 jaar. Ik heb groene ogen, met lange gevulde wimpers, eigenlijk is t best wel grappig, want mijn hele gezin heeft groene ogen behalve mijn jongste zusje Alina, zij heeft bruine ogen, ik heb geen idee waar die vandaan komen want me ouders hebben allebei groene ogen maar mohiem. (Omslag ben ik)

Ik trek een trainingspak aan van Dsquared en doe mij gucci slippers aan en loop naar beneden. Waar ik mijn ouders zie zitten, ik zeg eerlijk mijn moeder is egt een knappe vrouw! Ze is egt mijn nummer 1. Ik loop naar mijn moeder en geef haar een kus op haar voorhoofd het zelfde doe ik bij mn vader, ze zijn nog jong daar niet van, maar je moet een beetje respect tonen. "Sbah lkheir " zeg ik en neem plaats, we genieten van ons ontbijt, "hij slaapt nog half " zegt Allysa lachend, ik kijk haar lachend aan, "kowed" zeg ik lachend. "Love you a knapperd" zegt ze lachend. "Wil je niet trouwen Amir?" vraagt mijn vader, "ziet het eruit alsof ik wil trouwen" vraag ik hem. "ik ben serieus Amir, ik ken een meisje die echt goed is ook met geloof en alles. Als je wil kan ik regelen dat je met haar afspreekt" zegt hij en kijkt me aan. "Kanker op joh" zeg ik en gooi mijn vork op tafel en sta op. Ik loop naar boven, ik heb geen zin om omtekleden dus ga maar zo naar buiten, ik pak mijn donkerblauwe louboutin sneakers en trek ze aan, ik pak mijn lv tasje en d2 pet en doe ze om. Ik loop naar beneden en hoor Alina schreuwen "amirr" zegt ze, ik loop naar haar toe "yoo" zeg ik. "Je had toch beloofd dat we met zn 3 zouden shoppen?" vraagt ze. "Ga met Benjamin" zeg ik, ze kijkt me aan met een "Ben je gek" gezicht. "Neeeeeee kom ik wil met jou, please" zegt ze smekend, "saf isgoed gaan jullie rustig eten omkleden enzo, ga ik wat doen buiten bel me als jullie klaar zijn kom ik langs jullie" zeg ik. Allysa en Alina kijken me blij aan, "we love you" zeggen ze lachend ik geef ze een kus, en ook aan mijn moeder. " waar ga je heen" zegt mijn vader, " lounge even kijken hoe t daar gaat" zeg ik, hij knikt. "welke?" vraagt hij, "west" zeg ik en loop de deur uit. Ik stap mijn audi in en rij richting de lounge. Ik groet een paar boys en loop naar boven om te kijken of ze het wel goed doen. Ik zie een paar dames geld tellen, en Safouane mo en Ousama samen discussiëren, als ze mij zien is het stil. Ik groet ze "Fakka boys wat is er aan de hand dan?" vraag ik, "10 kilo coke is weg " zegt Oussama, ik voel mijn woede koken. "kanker zooi" roep ik en gooi een glas kapot. "Jullie gaan t fixen en anders zijn jullie dood" zeg ik en loop weg. Ik hoor me telefoon rinkelen, ik zie  "zusjelief" staan. Ik twijfel of ik moet opnemen want als ik boos ben kan ik dingen zeggen die ik niet meen. Ik schuif mijn woede opzij, en neem op.
ik: Yoo
Allysa: Kom jee? we zijn klaar.
Ik: Isgoed lieffie ik kom der aan.
Ik hang op en loop naar de boys, "Luister dan, ik ga weg ik kom vanavond terug als t niet gefixt is weten jullie wat jullie te wachten staat" zeg ik en kijk ze boos aan. Ze knikken bang en ik loop weg. Ik stap in mijn auto en schuur hard de straat uit.  Ik rijd naar huis en pieper, ik zie Alina en Allysa aankomen lopen. Ik hou zo veel van ze wollah. Ik kijk hun met een glimlach aan. Ze zijn zo mooi, hebben ze van hun broer. "Haaaaay" zegt Alina lachend. "Wat zienn julllie dr goed uittt " zegg ik lachend.  Ze kijken me allebei aan en dan elkaar en zeggen lachend "Duhhh" ik lach en rij naar de stad.

Daar aangekomen lopen we gelijk de Lv store in, Allysa wil graag een nieuwe paar schoenen dus dan komt het voor elkaar. Ze wou nog zelf betalen maar nee, dat gaat niet gebeuren. Alina is op zoek naar een gucci tas dus ook dat komt voor elkaar. We genieten van ons dagje samen, ik hou echt veel van ze, mijn zusjes zijn echt mijn alles wollah. Vooral Alina zij is de jongste thuis, zij is 15 jaar. Ik probeer alles voor ze te doen. Ik probeer meestal als ik met de boys ben of in lounges etc. wil ik niet showen dat me zusjes veel voor me betekenen, want dan weten ze wat me zwakte punten zijn, en gaan ze mij daarop pakken..

Na leuk geshopt te hebben eten we ook lekker in een restaurant, nadat we de auto zijn ingestapt beginnen ze gelijk al met zeuren. "Bennnn moeeeeee" zegt Alina lachend. "Mijn schoenen doen pijnnnn" zegt Allysa zeurend. Lachend schud ik met mijn hoofd. "wollah dankjewel voor alles vandaag " zegt Allysa en geeft me een kus. "We love you brother" zegt Alina en geeft me ook een kus. "Ik hou ook van jullie prinsesjes.." zeg ik en neem ze in een knuffel.

Dit was mijn eerste deeltje, volgende deeltje zal uit de perspectief van Allysa zijn. Wat vinden jullie van dit boek?
Vergeet mijn boek To Much pain niet!!!!!!!!!
ly.
*stem&reageer*

La vie d'AmirWhere stories live. Discover now