•Proloog•

299 32 12
                                    

"Mami, waar is papa ?" vraag ik zacht,
"Papa is eventjes met werk op zakenreis schatje hij is bijna terug" Dit is wat ik vaak als excuus kreeg, als antwoord op de vraag waar mijn papa is. Het is moeilijk als kind, als je papa's kindje bent en je vader opeens vast moet zitten voor 1 jaar. Dat is heel moeilijk, ik heb als kleine jongen vaak gehuild om papa. Omdat hij me voorbeeld was, ik wou veel van hem leren. Samen met hem naar buiten maar dat ging niet. Ik was de enige die er het meest last van had. Ik was de enige papa's kindje in huis. Ik heb hem gemist, mijn hele jeugd was hij der bijna niet. Mijn hele jeugd heeft mama mij opgevoed en als moeilijke jongen goed kunnen opvoeden.
Mijn verleden heeft mij ook gemaakt tot de persoon die ik tot de dag van vandaag ben. "Mama mama mama, ik wil naar papa" schreuw ik huilend! "Lieverd, dat gaat niet papa is heel ver met werk, hij kan niet komen nu" zegt ze lief. "MAAR IK WIL NAAR PAPA" schreuw ik huilend. Ik voel de vertrouwde armen van mij moeder om mij heen, "schatje ik beloof het, je ziet papa snel" zegt ze en geeft me een kus. Ik knik huilend en ren naar boven naar me kamer, ik gooi mijn playstation op de grond en zak zachtjes naar beneden met mijn handen voor mijn gezicht snik ik zachtjes. Mijn lieve papa was je maar hier bij mij..

Het is verleden tijd, mijn vader heeft vastgezeten voor wapenbezit en hij was verdacht als drugshandelaar. Toch heeft mijn vader vanuit de gevangenis altijd zijn best gedaan om ons te steunen. Hij heeft altijd voor de brood op tafel gezorgd. Hij heeft gezorgd dat alles wat ik of mijn jongere broertjes en zusjes willen, we het krijgen. Hij heeft ons altijd tevreden kunnen houden qua spullen maar de echte liefde heb ik nooit echt gekend van mijn vader. En dat deed me pijn, het deed me pijn dat ik geen band heb met hem, Het deed pijn omdat ik het wel wil. Al die pijn die ik voel zet ik om in geen emotie, ik doe alsof ik niets voel en harteloos ben. Maar geloof mij, diep heel diep van binnen, ben ik gewoon een jongetje die wat liefde & aandacht van z'n vader wou....

Amir's story 💰💸
Wat vinden jullie van proloog? 🎀

La vie d'AmirWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu