Kapittel 5 - Endringer i planene

16 3 0
                                    

Alex p.o.v.

Jeg og Lucy gikk opp på rommet vårt for å pakke sekkene våre. Skrivebok og penn, telefon, og en tynn jakke og  stor vannflaske var det vi hadde fått beskjed om å ta med oss. Så jeg tok frem den lille lilla sekken min og la tingene i den. 

Ute skinte sola og det var veldig varmt. Katja og Lizzy kom bort til Lilly og jeg. "Hvor er Lucy?", spurte Lizzy. "Hun måtte bare på do.", svarte jeg henne. "Hvordan tror dere det blir å gå inn i pyramidene?", spurte Lilly. "Det blir sikkert kjempegøy og spennende.", sa Katja. Plutselig ble jeg dratt bakover og ned på bakken. "Hei Lucy.", sa jeg og snudde seg rundt. Der lå Lucy rett bak meg  og  lo. "Hvordan visste du at det var meg?", spurte hun leende. "Fordi at Lizzy, Katja og Lilly er her alt." "Ojaaa".

Når alle elevene hadde kommet sa Fru Kepust at det ble litt endringer i planene. "Vi deler dere opp i to grupper og den ene gruppa får gå inn i en av pyramidene i dag. Gruppe en er Maria, Jack, Anne, Sophie, Eric, Thomas, Kaya, Geir, Oliver, Sebastian og Harriet, dere får gå inn i pyramidene i dag, resten går inn i morgen. Gruppe en deres guide møter dere borte ved pyramidene. Gruppe to, deres guide er professor Ormack." Professor Ormack var veldig høy, han hadde mørk brunt hår og nesten svarte øyne. "Gruppe en dere kan gå inn i bussen å kjøre til pyramidene sammen med herr Jeokit.", sa Fru Kepust. 

  "God dag!", sa professor Ormack når bussen til gruppe en hadde dratt. "God dag", sa jeg og resten av gruppe to slapt. "Jeg er da som sagt Leo Ormack, og i dag skal dere i gruppe to prøve å hjelpe til med å løse mysteriet om Tutankhamon."

Et hemmelig livWhere stories live. Discover now