Jisoo gözlerini açamayacak kadar yorgun.

91 4 0
                                    

Blackpink üyesi jisoo,havalanında gözlerini açamayacak kadar yorgun olduğu görünüyor

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Blackpink üyesi jisoo,havalanında gözlerini açamayacak kadar yorgun olduğu görünüyor.Blackpink kızları son günlerde''Square up''albümleriyle yakaladıkları başarıdan dolayı,büyük bir çalışma temposunun içerisindeler.grubun visuali ve yardımcı vokali olan jisoo,dansını ve her anlamda kendini geliştirmek için ekstra şekilde çalışıyor.bundan dolayı yorgunluğunu anlıyoruz ,fighting jisoo!

Netizen Yorumları(gerçek netizen yorumlarıdır):                                                                                             1. [+677, -147] İnsanlar sürekli Jisoo ve Sandara Park'ı benzetiyor, ama hiç de benzemiyorlar. 'Ddu-du Ddu-du' şarkısında Jisoo'yu dinlerseniz, sesini kontrol edebiliyor ve tonalitesi çok daha iyi. Sandara Park'ın sesi biraz genizden geldiği için bu onu çok kısıtlayabiliyor, Jisoo'nun sesi ise biraz daha kalın, her gruba böyle bir ses lazım. Ayrıca Jisoo oyunculuk yapabiliyor. 'Producer'da konuk oyuncu olduğunda gayet iyiydi, kliplerde de iyi oynuyor. Çok potansiyeli var, onu "grubun Sandara Park'ı" olmakla sınırlamak hiç adil değil.

2. [+608, -56] Black Pink'in en güzel üyesi. Aktris havası veriyor.

3. [+398, -31] Bir kadınım ve bana bile çok güzel geliyor

4. [+39, -10] Black Pink 2NE1'ın tüm eksiklerinin kapatıldığı bir üst versiyon gibi geliyor bana. Sandara'nın yeteneksizliğini ve 'sıkıcı' kişiliğini Jisoo telafi ediyor, aynı zamanda Sandara'dan daha güzel ve 4D bir kişiliği var. Jennie ise CL gibi multi-yetenek ama CL'in en büyük eksiğini kapatıyor, güzellik. Lisa Minzy'nin globalleşmiş versiyonu ama ondan daha güzel. Rose ise Park Bom gibi, ama Park Bom'un yaşı, kişiliği ve estetiği onda yok. Eşsiz bir ses rengi var.

5. [+19, -3] Jisoo sevecen bir güzelliğe sahip. Bazı kızlar güzeldir, güzel olduklarını bilirler, çok şirin ve güzel davranıp arkanızdan hainlik yaparlar, biliyorsunuzdur. Jisoo güzel, aynı zamanda çok cana yakın, çok çekici, tuhaf ve komik yönleri var.

6. [+18, -3] Bugünlerdeki kız gruplarının en güzel üyesi olabilir

7. [+16, -3] Güzel kızlarda bir utangaçlık ve sahtelik olur genellikle ama Jisoo öyle değil

8. [+15, -2] Şu anda yorulmuş olabilir ama YG onları saklanmaya zorlamadan önce tadını çıkarmalı.. ㅠ

ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+115] Bu karşılaştırma cidden gerekli miydi? Biliyorum haberin tüm içeriği bu olmayabilir ama benim için 2NE1 2NE1 olmak konusunda iyi, BP BP olmak konusunda iyi. İkisini de seviyorum.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Sep 16, 2018 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

K-POP DEDİKODULARIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora