Tizenhatodik Fejezet

1.7K 115 12
                                    


Igen, holnap indul a gépem. – ismétlem el újra, a bőröndöm pakolása közepette. – Nem is értem, hogy nem bírjátok megjegyezni! – szidom le őket, mire Regina felnevet a vonal másik végéről.

Ne haragudj, hogy nem tartom számon a celeb életed! – hallatszik Erik cinikus hangja is. – Egyébként kár, hogy nem tudunk már találkozni. – jegyzi meg, és szinte látom magam előtt, hogy lebiggyeszti ajkait.

Hogyha lennél olyan kedves és lejönnél Budára, simán találkozhatnánk! – vágja rá Regi felcsattanva, amin felkuncogom. – De tudom, te Pesti gyerek vagy, téged az utca nevelt fel! – dünnyögi. Ennek hallatán hangosan nevetni kezdek, mire Erik kinyomja a hívást. Persze tudom, hogy nem veszi szívére, egyébként is Regina mindig szívja a vérét, nincs olyan, hogy nem.

Majd beszélünk Regi, holnap után találkozunk, puszilom Eriket is! – köszönök el, majd bontom a vonalat. Feltápászkodva igazítom meg a farmerom, majd éppen kilépnék a szoba ajtón, amikor Britney viharozik be. Nagyokat pislogva nézek rá, mire megragadja a karomat és elkiáltja Tiffany nevét.

Az említett lány aggodalmas tekintetét látva jobbnak láttam meg sem szólalni.

– Britney ez még mindig egy hotel, ide az emberek pihenni jönnek.. – suttogja Tiffany, ezzel is célozva arra, hogy egy kicsit túllőtt a célon.

Vállat von. – Nem érdekel! Kicsit kutakodtam a telefonodban tegnap és elég érdekes dolgokra bukkantam. – mosolyodik el gúnyosan.

– Hogy mit csináltál?! – tátja el a száját a másik. Csendben figyelem a vitájukat, amikor is megelégelve rácsapok a bőröndömre.

– Elmondod, hogy mit találtál, vagy hogy mi a terved? – fordulok a fekete hajú lány felé, aki kicsit habozva, de bólint.

– Na szóval. – kezd bele elgondolkodva. – Láttam a privát insta beszélgetéseid és hogy rengeteget szoktál beszélni egy sráccal. Pontosabban Cameron Alexander Dallassal. – vonja fel a fél szemöldökét mosollyal kiegészítve. A fiú neve hallatán nem nagyon ugrik be senki, de idővel gondolom majd megtudom kiről is van szó.

A lány elpirulása szinte mindent elárul. Meglepődött mosollyal nézek rá, mire Ő vállat vonva legyint egyet. – Ő csak egy srác, nem fontos!

– Könyörgöm, puszival köszöntök el egymástól. – cicceg Britney. – Mindent átnéztem! – tárja szét a karját, miután egyszerre fordulunk felé. – Annyi a lényeg, hogy össze kell jönnötök! Te vagy az egyetlen szingli a hármasunkban! – teszi hozzá. Képletesen ha bele gondolunk Britney az egyetlen, akinek van barátja, szóval..

– Biztos nem fogok összejönni vele, könyörgöm, pár hónapja beszélünk, ezen nincs is-

– Beep! – adok ki egy vészjelzőhöz hasonló hangot. – Ha Britney úgy gondolja, mégpedig úgy gondolja. – pillantok a lányra, aki ennek hatására elvigyorodik. – Szerintem megérné. Mármint nem ajánlott pont most az én szerelmi tanácsaimra hallgatni, de ha már itt vagyok, legalább ennyiben vegyetek hasznomat. – vonok vállat halvány mosollyal, azonban miután rájövök mit is mondtam, már érzem, hogy késő. Szinte csak reménykedni tudok, hogy nem veszik kétértelműnek a mondanivalóm. Szinte a szemükbe mondtam, hogy szingli vagyok és hogy ok nélkül vagyok itt. Elment az eszem.

– Hát, ha már Luca lát benne fantáziát. – von vállat amolyan "mindegy-mindegy" alapon. – Ráveszem, hogy hívjon el kávézni. – mosolyodik el egy pillanatra szégyenlősen, mire Britneyvel szoros ölelésbe vonjuk őt nevetések közepette. Hiányozni fognak a csajok, az biztos.

Egy + Egy = HáromWhere stories live. Discover now