Hoofdstuk 29

325 11 35
                                    

'Beckah, wat leuk jou weer te zien.' Gregg grijnsde naar me en ik rolde met mijn ogen. 'Helaas kan ik niet het zelfde zeggen.' Zei ik. 'Vanaf het moment dat ik uit een vliegtuig werd gesmeten was de lol er al een beetje van af.' Thomas draaide zich met een ruk zijn hoofd naar me toe. 'Ben je uit een vliegtuig gesproken?' Hij keek me met grote ogen aan. 'Niet vrijwillig!' Verdedigde ik mezelf. Georgina kapte ons af door haar geweer in de lucht af te schieten. 'Zijn jullie uitgepraat?' Snauwt ze ongeduldig. Ik rol met mijn ogen. 'Jullie hebben twee opties,' begint Georgina; 'Of jullie gaan met ons mee en zorgen ervoor dat Thomas zijn problemen oplost en daarna zijn jullie vrij om te gaan,' Ze grijnst; 'Of we maken Thomas meteen af en we laten Beckah voor zijn problemen opdraaien. Jullie keus.' Ze haalt haar schouders op en richt het geweer op Thomas. Thomas doet het zelfde maar Gregg rent op me af, en voordat ik iets kan doen heeft Gregg zijn linker arm al tegen mijn keel en zijn pistool in zijn rechter hand tegen mijn hoofd aan gedrukt. 'Laat jullie wapens vallen.' Zegt hij van achter mij. Ik zucht maar laat mijn pistool vallen. In mijn ooghoek zie ik dat Thomas ook zijn wapen laat zakken. 'Op de grond.' Commandeerde Georgina. Ik hoorde het wapen op de houten vloer vallen. 'We gaan wel mee.' Zuchtte Thomas.  Gregg knikte goedkeurend. 'Na jullie.' Hij gebaarde naar het gat van de deur. Ik liep de deur uit gevolgd door Thomas en vervolgens Gregg en Georgina. Thomas en ik werden richting een auto geduwd die er uitzag alsof hij elk moment uit elkaar kon vallen. 'Wauw, die auto is zelfs voor jullie nog een zielige keuze.' Zei ik met spottende toon. Thomas gaf me een por in mijn zij als teken dat ik mijn mond moest houden. Zwijgend stapte we achterin de auto. Gregg ging achter het stuur zitten en reed van de pakeerplaats de weg op. Georgina nam plaats op de bijrijders plek. Ze draaide zich half om zodat ze Thomas en mij kon zien en richtte haar pistool op mij.

Gregg en Georgina waren nog steeds zo dom als vroeger. Blijkbaar hebben ze niks van mijn acties geleerd. Met een snelle beweging greep ik Georgina's arm en draaide haar arm om, zodat ze het wapen los moest laten. Georgina sloeg een kreet en Gregg keek geschrokken haar kant op. 'Hou je ogen op de weg idioot! Wil je ons soms ook dood hebben?' Krijste ze. Beckah pakte snel Georgina's pistool van de grond en richtte het op haar. 'Zodra ik je handen los laat doe je je handen achter op je hoofd.' Commandeerde ik. Georgina keek me vol haat aan. Ik liet haar los en ze deed wat ik haar vroeg. Beckah hield het pistool op Georgina gericht. Ik richtte me op Gregg die bezig was een plek te zoeken de auto te stoppen, maar we reden nog op de snelweg dus er was geen uitweg. Ik drukte mijn arme tegen zijn keel en Gregg begon te slingeren wat getoeter van de andere automobilisten opleverde. 'Vertel hoe jullie ons steeds vinden.' Sisde ik in zijn oor. 'We hebben overal ogen en oren Sangster. Dat zou jij toch moeten weten.' Zei hij verstikt. Ik verstrakte mijn greep rond zijn keel. 'Zet de auto stil!' Schreeuwde ik. 'We zitten op een snelweg imbeciel!' Schreeuwde Georgina terug. 'Hou je mond.' Snauwde Beckah naar Georgina. 'Doe maar niet alsof jullie geen ergere dingen hebben gedaan dan stil staan naast een snelweg.' Zei ze er spottend achteraan. 'Doe het dan!' Schreeuwde Beckah en schoot een kogel door het dak. Er viel een stilte en we keken Beckah allmaal even aan. 'Wat zitten jullie nou stom te kijken? Zet. De. Auto. Stil.' Siste ze en richtte haar pistool weer op Georgina. Gregg zette de auto stil op de vluchtstrook. En ik bleef hem vast houden. 'Zeg op. Wie verlinkt ons steeds?' Vraag ik nog een keer. Gregg lachte even humorloos. 'Ik zeg niks Sangster, dat weet je. Maar wat een teleurstelling zal het zijn als je er achter komt wie het is.' Ik drukte nog een keer hard met mijn arm tegen zijn keel, waardoor hij een verstikt geluidje maakte. Ik stapte de auto uit en Beckah keek me verward na. Ik opende het portier van Gregg en trok hem uit de auto. Ik zag dat Beckah ook uit de auto was gestapt. En Georgina aan haar arm de auto uit sleurde. Ze duwde haar naast Gregg en richtte het pistool op de twee voor ons. 'Als jullie het niet vertellen zoeken we het zelf wel uit.' Ik had mijn zin amper afgemaakt en ik hoorde de sirenes van de politie auto's in de verte. Waarschijnlijk had iemand een melding gemaakt. Ik duwde Gregg ruw naar achter en stapte achter het stuur van de auto. Beckah volgde mijn voorbeeld en rende naar de andere kant van de auto. Georgina sloeg op de ramen en probeerde de auto binnen te komen maar ik had de deuren van binnen al op slot gedaan. De het schelle geluid van de sirenes kwam steeds dichterbij en ik startte de auto. 'We vinden jullie wel weer!' Krijste ze, stampvoetend als een klein kind. Ik lachte even schijnheilig naar haar voordat ik de auto invoegde op de weg.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Nou, het is duidelijk dat ik niet elke week update, en dat vind ik echt kut, want ik vind t super leuk om jullie reacties te lezen, maar school haat mij en geeft 5 bergen huiswerk :/. Ik hoop dat jullie t verhaal nog wel steeds leuk vinden want daar schrijf ik hem voor ♡ Hopelijk heb ik snel weer tijd om te uploaden :)

Xx

The Beloved StudentOù les histoires vivent. Découvrez maintenant