•NEGEN•

17 0 0
                                    

Pov. Lydia
Mijn moeder laat ze binnen en Jake kijkt me nog steeds met een grijns aan. Dit kan echt niet.. we gaan zitten. Ik zit naast mijn moeder en hij naast zijn vader. "Ik ben Harrold." Zegt zijn vader dan. Hij steekt zijn hand uit. Ik hou mijn handen naar beneden. Mam geeft me een stootje. Ik zucht. Ik schud hem de hand. "Lydia"

Ik voel een schop tegen mijn been. "AUW!"
Iedereen kijkt me raar aan. Maar Jake grijnst naar me. Ik schop terug. Zoja z'n grijns is weg.

Eenmaal gegeten te hebben ruim ik de tafel af. "Gaan jullie samen boven elkaar leren kennen. Kunnen Harrold en ik dat ook."

Ik zucht diep. "Mam moet dat echt?" En ze kijkt me met een waarschuwende blik aan. Jake grijnst. T zal is niet zo zijn. "Kom maar mee."

Als we de trap oplopen voel ik dat Jake naar mijn kont staart. Dus ik loop snel door. "Ik mag je niet weet je dat." Zeg ik opeens. Hij lacht. "Ik jou ook niet."

"Nou zijn we het daar over eens.." en ik ga op me bed zitten. Hij komt naast me zitten. "Heb je toestemming om op mijn bed te zitten?" Vraag ik grijnsend. "Ja."

"Ohja van wie dan?" Vraag ik verward. "Moet ik naar je moeder gaan ofzo?" Ugh dreigerd.

"Waarom doe je eigenlijk zo tegen me?" Vraag ik. "Hoe bedoel je?"

"Gewoon.. je doet echt arrogant."

"Zo ben ik gewoon. Heb je er iets tegen?" Ik rol met mijn ogen. "Jij bent ook arrogant." Zegt hij opeens. Ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Oja.." en ik kijk weer naar voren.

"Jake kom we gaan!!" Roept zijn vader van beneden. "Finally." Zeg ik. Hij kijkt me geërgerd aan. "Doei." Zegt hij nog.

"Doei."

The good badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu