Nastěhování

1K 92 9
                                    


Pohled Marka:

Jdem na cestě do svého nového domova. K člověku, kterého miluju a on o tom nemá ani tušení. Ke Gejmrovi. Poprvé ho uvidím, uvidím jak vlastně vypadá, dozvím se jak se jmenuje, jestli má i jinou práci kromě YouTube. Zabalil jsem si jen oblečení a elektroniku, jelikož mě Gejmr ujistil, že budu mít plně vybavený pokoj a dokonce vlastní studio. Konečně jsem se dostal na adresu, kterou mi poslal. Nebudu lhát už mě napadlo jestli si ze mě jenom nestřílí a nedal mi špatnou adresu nebo tak. Snad ne. Nervózně vystupuji z auta a přicházím ke dveřím, tak jo nádech, výdech není se čeho bát. Zazvoním a čekám, slyším kroky a otevírání dveří. Dveře se otevřou a já můžu jen zírat. To musí být omyl, tohle přece nemůže být Gejmr. Nikdo takhle krásný a dokonalý přece neexistuje. Světle hnědé vlasy se nádherně hodí jeho zeleným očím. Právě když se do nich zadívám mám jistotu, že to opravdu je on.
,, Ahoj Marku."
Pozdraví mě s lehkým smíchem. Ten smích je hudba pro moje uši. Nikdo jiný takový krásný a zvonivý smích nemá. On je prostě unikát, jeden z milionu.
,,A-Ahoj..."
,, Michal, jmenuju se Michal ale jestli chceš klidně mi v soukromí říkej Gejmre."
,, Dobře."
,, Tak pojď dál... vítej doma Marku."...

Pohled Michala:

Když mě viděl, tak se mu na tváři objevil nefalšovaný údiv a překvapení. Jestli ho vyvede z míry jenom to když se na mě podívá, tak jsem moc zvědavý co s ním udělá můj dotek, můj polibek...stop! Tohle sis přece zakázal. On k tobě necítí to co ty k němu. Zkusil bys na něj něco a odehnal by si ho. Jen to pěkně udržuj na přátelské lajně. Provedl jsem ho a ukázal mu jeho ložnici a jeho studio. Pak jsme si sedli a povídali si. Každý úsměv který mi věnoval, každičký smích, kterého jsem byl já strůjcem, každý oční kontakt mezi námi. To všechno ve mě vzbuzovalo touhu, touhu po něm a nutilo mě to milovat ho ještě o něco víc. Tohle nebude tak snadné jak jsem si myslel...

Jak se bude jejich společné bydlení vyvíjet dál? Jak jejich city ovlivní dynamiku domácnosti a který z nich první podlehne tomu co cítí?

Just roommates?Where stories live. Discover now