Yeni!!

1.5K 28 4
                                    

MERHABALAR
ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLİYORUM YENİ BÖLÜM OLMADIĞI İÇİN. YENİ KURGUMU OKUMANIZI ÇOK İSTİYORUM. PSİKOPAT SEVGİLİME BU SIRALAR SÜREKLİ YAZDIKÇA YENİ BÖLÜM KOYUYORUM ZATEN. VE FİNALİ DAHA DA UZATMA KARARI ALDIM. SİZLER SAYESİNDE ❤ ve İSMİ HAYAL OLAN YENİ HİKAYEMİN ADINI 'MEKANIN SAHİBİ' OLARAK DEĞİŞTİM. DAHA UYGUN VE DİKKAT ÇEKİCİ OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM. ŞUAN DA BÖYLE BİR SINIR KOYMAK İSTEMİYORUM AMA  PS YE YENİ BÖLÜM GELMESİ İÇİN 'MEKANIN SAHİBİ' ADLI HİKAYEMİN +20 VOTE OLMASINI İSTİYORUM LÜTFEN BUNU BANA ÇOK GÖRMEYİN❤ BU SIRALAR SÜREKLİ YB YAYINLAMAYA ÇALİŞİYORUM EĞER BANA DESTEK OLURSANIZ DAHA GÜZEL İŞLER OLUR🙏  'MEKANIN SAHİBİ' HİKAYEMİN 2. BÖLÜMÜNDE ASIL OLAYLAR BAŞLAYACAĞI İÇİN İKİNCİ BÖLÜMÜ BURADA PAYLAŞIYORUM OKUR VE PROFİLİMDEN O HİKAYEME GİRER VE VOTE ATARSANİZ ÇOK MUTLU OLACAĞIM SINIR 'MEKANIN SAHİBİ'  HİKAYEMDE GEÇERLİDİR.  ARKADAŞLARINIZADA ÖNERİRSENİZ DAHA FAZLA YARDIMCI OLURSUNUZ.İYİ OKUMALAR ❤
-------------------------------------------------
Baba nedir bilir misin ?
Akşam eve gelmesini beklediğin kapı
Yokluğunda içindeki ağrı 
Kocaman bir şefkattir baba 
Sımsıkı sarıldığın o kollarda 
—Babanızın kıymetini bilin

Baba..
Daha dündü sanki.
Baban  trafik kazası geçirdi.
Durumu ağır.
Elimizden geleni yaptık.
Başınız sağolsun.

Her kelime beni her duyduğumda bir kez daha öldürmüştü. O gün aklımı yitirmiş gibiydim olan bitene anlam veremiyordum. Bir anda Dünyam yıkılmıştı. Kos koca adam yıkılmıştı. Babam ölmüştü benim.

Baba ölürmüydü?  

Ölmüştü. Bırakmıştı işte bizi. Tam da bu gün üç sene olmuştu. Daha tazeydi. Gidişi , neşesi , başımı kollarının altına alıp öpmesi. 

Avuçlarım da sıkıca tuttuğum toprağını bıraktım. Çoktan  büyümüş ve solmaya yüz tutmuş çiceklerin de suyunu verdikten sonra anneme döndüm. Elleriyle yüzünü kavuşturduktan sonra Duasının bittiğini anlamıştım. Ayaklanıp birbirmize kollarımız kenetledik ve son kez babama seslendim

Biz gidiyoruz baba lütfen artık rüyalarıma gel.. 

Bu gün annemle ikimiz gelmiştik. Abim iş yerinden izin alamadığı için gelememişti. Abi demişken.. eskiden çok fazla kavga ederdik olur olmaz şeylerden ve en sonunda babamın eve gelmesiyle son bulurdu herşey ya da annemin babamı aramasıyla. Ben küçük olduğum için babam beni korurdu abim ise isyan ederdi. Şimdiyse kavgalarımız azalmıştı. Biz büyümüştük ve bizi ayıracak babamız artık yoktu.

***

"Hayır hayır abi ama lütfen!"

"Sen alırsın işte Hayal parasını veririm bağırıp durma artık"

Elindekiyle birlikte koltuğa yerleşmişti. Ben ise kollarımı bağlayıp , dudağımı büzüp yanına oturmuştum. Bir kaç gün önce cok beğenip aldığım kolyeyi  abime kaptırmıştım. Ve sevgilisine çoktan 'Aşkım sana hediye aldım' mesajini atmıştı. Bu bir değildi bir çok kez kendime aldığım şeyleri benden kaçırıp sevgilisine götürmüştü. Bazen parasını veriyor bazende yanağımdan öpüp kendini affetiriyordu.

"Sen kendine daha güzelini alırsın söylenip durma artık"

Kolyemi aldığı yetmiyor birde dalga geçiyor!

"Onu istiyorum ben. Benim için güzeli oydu zaten. Yemin ediyorum bir daha sana hiçbirşeyimi göstermeyeceğim!"

Cebinden çıkardığı 10 tl yi masanın üzerine bırakıp ayaklandı

"Daha fazla abi!"

"Görüşürüz abicim ben yengenin yanına gittim"

yanağımdan makas alarak kapıya doğru yürüyordu. Beni kızdırmasını fırsat bilerek

Psikopat SEVGİLİMWhere stories live. Discover now