BÖLÜM 23

4K 162 18
                                    


Dediği şeyin üzerine delirmiştim. Sinirle kollunu sıkıca tutup sarstım

B:"NE DİYORSUN KIZIM SEN!"

S:"Duyduğun gibi hamileyim. Bırak kolumu!"

B:"Kaan böyle bir şey yapmaz!"

S:"Sor bakalım yapmışmı yapmamışmı!"

Orospu gibi gülmeye başlamıştı. Sinirden gözlerim dolmuştu. Kaan böyle bir şey yapamazdı! Daha fazla aşağılanmamak için yanından ayrıldım. Giderken daha fazla bağırıyordu kaltak! 

S:"Bir daha ki gelişinde daha güzel hazırlan. Gerçi kırmızı da sana çok yakıştı!"

Daha fazla dayanamayıp geriye döndüm hızlı bir şekilde yanına gidip tokat geçirdim. Eliyle yanağını tutup yavaşça bana döndü

B:"Karnındakine dua et. Yoksa seni yere yatırıp çoktan dövmüştüm. Ki hamile değilsen kaçacak yeri şimdiden ara. Zira bulursam .. Bu sana yeter. Umarım!"

Korkak gözlerle bana bakıyordu bu sefer gülüşlerin sahibi bendim. Bunu fazlasıyla haketmişti. Ne kadar ona sahte gülücükler atsamda içim kan ağlıyordu. Eve gitmek için taksiye bindim. Eğer o çocuk Kaan 'a aitse ondan sonsuza dek nefret edebilirdim. Ben acı çekerken onunla birlikte olduysa ona fazlasıyla kin duyabilirdim! Kaan 'ı eve çağırmak için mesaj atıcaktım şuan onun sesini duymayı hiç istemiyordum. 

GÖNDEREN: BİRCE

Her ne yapıyorsan bırak. Eve gel

Fazla geçmeden Kaan mesaj attı.

GÖNDEREN: KAAN

Toplantıdayım. Önemli bir şeymi var?

GÖNDEREN: BİRCE

Yok. Bitince gelirsin

Kaan bir şeyler olduğunu ters konuşmamdan anlamıştı ki telefonumu aradı. Toplantıdan dolayı kısık bir sesle konuşuyordu

K:"Toplantıyı durdurup kapının önüne çıktım çok az zamanım var. Neyin var söyle"

B:"Yüz yüze konuşalım"

Fazla uzatmayıp telefonu kapamıştım. Daha fazla durursam herşeyi anlatırdım. Hem telefonda konuşulacak bir konu değil hem de taksideydim ikimizde müsait değildik. Eve geldiğimde koltuğa oturup hiçbir şey yapmadan bekledim. Aradan 2 saat geçmişti hala bekliyordum.  Kapı çaldığında hızlıca yerimden kalkıp kapıyı açtım. Kaan 'ın gözlerine nefretle bakıyordum. İyice yaklaşıp yüzümü avcunun içine aldı. Bu kadar yakın olmak istemiyordum. Ellerini indirip biraz geri çekildim

K:"Neyin var?"

B:"Hiç birşeyim. Çocuğun olacak Kaan"

K:"Nee babamı oldum!"

Bağırıp beni kucaklamıştı sevinçten alnımı öpüyordu. 

K:"İlk ve tek gece de olduysa sen daha çok hamile kalırsın"

B:"Dur Kaan indir beni."

K:"Niye sevinmiyorsun kızım?"

B:"Benden değil çünkü!"

K:"Ne saçmalıyorsun Birce?"

B:"Asıl sen ne saçmaladın! Lan ben senin gitmenle ölürken sen o kızla neler neler! Sen benden gidince ben kendimi eve hapsettim bitirdim hayatımı. Meğer beyfendimiz yeni yeni hayatlar inşa etmiş. Ben biterken sen başladın Kaan! Ve buna rağmen evleneceğim seninle , çünkü gözümün önünde bittiğini göreceğim yanındayken dokunamamak ne anlayacaksın. Sen benim kalbimdeyken dokunamadım ben senin yanındayken bana dokunamaman o kadar acıtmaz ama napalım!"

Psikopat SEVGİLİMWhere stories live. Discover now