6|

337 14 12
                                    



Jag blev utskriven för ett par timmar sen och nu står jag ute klockan 5 på morgonen vid en mur lite längre bort från den där affären jag köpte ifrån förstå gången jag kom hit. Jag satte på en låt jag kan dansa till på min bilradio och satte på ljusen på min bil innan jag gick ut och började dansa. Många kan tycka att det är konstigt det jag gör men jag behöver rensa tankarna och vad kan vara bättre än att dansa?

Jag slog en sne volt och landade på benen, låten tog slut och jag hörde någon klappa. Jag vände mig om och såg en mörkhyad kille med kort svart hår och jävligt många tatueringar. Han såg ut att vara ett eller två år äldre än mig och jävligt snygg "De där var sjukt" sa han imponerande "Tack" sa jag generat och log "Noah" hälsade han "Dzejla" hälsa jag tillbaka "De där var jävligt bra Dzejla men du borde ha gjort en snurr förre volten istället" sa han och jag kollade snett på honom "Kan du göra det bättre själv eller?" frågade jag med ett flin "Klart jag kan" sa han självsäkert. Jag satte händerna i kors men räckte över min mobil till honom, han satte på en låt och började backa. Han stod stilla kollade ner i marken en stund innan han vände upp blicken och woooow vad han kunde dansa, han gjorde rörelser med benen och händerna innan han kom närmare mig. Jag bakade innan jag gick emot med några steg han backade och lät mig dansa.

Vi dansade båda samtidigt nu, jag gjorde en snurr och snurrade in i hans famn. Han gick ner lite med knäna och jag fatta vinken, jag bakade innan jag gick emot honom satte mina ben på hans lår och blev uppkastade i luften. Jag gjorde en volt och landade i hans famn. Vi började båda skratta och han tog ner mig "De där måste vi göra om" skratta han. Jag skulle precis svara innan min lur ringde Devina stod det "ja hej" svara jag "Vart är du skolan har börjat!?" frågade hon och där slog de mig fuck jag har skola nu "Kommer nu" sa jag innan jag la på "Förlåt men jag måste verkligen gå" sa jag och Noah nickade "Vi ses väl?" fråga han "Ofc, fråga bara runt så hittar du mig" sa jag med ett flin innan jag starta motorn "Vi ses D!" ropade han och jag tog ut handen genom rutan och vinkade hejdå till honom.

Han var ju snäll.

***


Jag kom fram till skolan och sprang in till matten eftersom jag antagligen var sen "Förlåt att jag är sen" sa jag när jag kom in, jag kollade inte på läraren utan letade efter en plats att sitta på. Det fanns en plats full med tjejer vid Blue och en vid en kille jag inte sett förut. Frågan är vart ja ska sitta, jag kommer snabbt fram till den okända killen "Får jag sitta här?" frågar jag och han ler de snyggaste leendet jag sett "sure" säger han och drar bak stolen, jag skrattar till lite innan jag sätter mig "Dzejla" hälsar jag "Aiden" hälsa han tillbaka jag log innan jag vände min blick åt Blue som var omringad av tjejer som fnittrade åt varje sak han gjorde. Blue kollade redan på mig med en otolkad blick, vad var fel på den där killen? Jag tog bort en hårslinga innan jag vände bort blicken.

Lektionen var tråkig men äntligen slut, jag och Aiden gick tillsammans till skåpen. Vi klickade jävligt bra under mattelektionen "Så min nya bästa vän vilket program har du valt?" fråga jag och skuttade lite "Musik, durå bästis?" svara han och jag skrattade till "Dans" svara jag och han nickade imponerat "Så vad vill du göra nu vi har ändå.." sa jag och kolla ner på min klocka "en timmes rast" sa jag och kollade upp på honom. Han kollade fundersamt på mig "jag måste träna på något i musiksalen" sa han med en ledsen min "Får jag följa me?" Fråga jag "Vill du verkligen det?" Fråga han med en skeptisk min "Ofc kom då!" Sa jag och släpade med honom till musiksalen.

"OMG SKA DU SJUNGA!?" Fråga jag exalterat "Chilla kvinna, ja jag ska sjung" skratta han och jag hängde på "Vilken låt då?" Fråga jag när vi lugnat ner oss "Denna, men ja har skrivit den själv" svara han och räckte över ett papper medans han gjorde dig i ordning.

När han började sjunga höll jag på att dö, asså hans röst. Är detta guds bästa skapelse eller. Han sjöng inte så mycket av låten utan avbröt sig mitt i allt "Va e de?" Fråga jag förvirrat "Låten är ingen sola låt de är en duo, ja behöver någon som kan sjunga med" sa han och gungade sig i tinningen lite kort "du!" Utbrast han plötsligt "Haa" svara jag eftersom jag inte fatta "Kan du sjunga?" Fråga han "Ja men ja har valt dans programmet" sa jag och såg besviken ut "Men dom bryr sig inte, snälla D bara för denna gången" bad han. Jag hann inte svara innan Blue rusa in i musiksalen "Kom vi har repetition!" Sa han ilsket och drog i min arm "Aja chilla" svara jag honom "Hemma hos dig kl 6, sms adressen" sa jag till Aiden medans jag skrev ner mitt nummer på en lapp. Blue gav mig en bitchblick innan vi börja gå, asså va är fel på honom?

Min mobil plingade till 'Noah💍💋 la till dig' fick jag upp på snap, de kunde ju varit någon annan Noah än den Noah-an, jag laddade iallafall tillbaka och fick en snap 'Du hade rätt de var ju bara att fråga folk om din snap' hade han skickat och jag skrattade, Blue kollade konstigt på mig men jag ignorerade honom och svarade 


--------------------------------

(X) ny person Aiden (X)

Okej mina damer o herrar nu ska jag avslöja en sak, ja trodde inte de skulle vara så svårt att skriva en dans bok drf raderar jag denna boken. PIII ni trodde ja ska absolut inte radera denna boken men de är svårt fast vad är något om det inte är svårt liksom, ta hand om er<3

Btw detta kapitel är särskilt gjort för @Avinassad  efter som hon tjatat om att få reda på vem Noah är så varsågod hny nu fick du ett kapitel där han är med. Men detta är inte slutet av Noahs historia, den gossen har en stor del i boken hehe.

-R

Step up (Pausad!!!)Where stories live. Discover now